Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הנעליים הכי נוחות שיש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השאלה כתובה למעלה.

היום יש לי Hush Puppies ואני דיי מרוצה אבל לא לגמרי.

אני מחפש נעליים נוחות באמת, הסכום יכול להגיע גם ל-1000 ש"ח לנעליים עמידות ואיכותיות באמת.

מה שחשוב הוא שיראו אלגנטיות.

שמעתי על Rockport וכמובן Timberland ואני מחפש עוד עצות, אפילו לדגמים מסויימים יהיה מעולה.

לילה טוב,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אם מדובר בנעלי ספורט, אז אחרי בחינת מספר רב של נעליים הסאוקוני שאדוו S7 היא הנעל המושלמת, נוחות של תאמן .

95139645.jpg

החסרון היחידי בנעל הוא הרשתות אוורור הנוטות להקרע , פחות עמידות מכל עור ,אבל מאווררות יותר.

פורסם

מכיוון שלמיטב הבנתי פותח השרשור מחפש נעליים אלגנטיות, אני חייב להמליץ על GEOX.

נעליים אלגנטיות אורטופדיות עם מערכת איוורור מיוחדת בתוך הסולייה, ששומרת על הרגל יבשה ללא הזעה.

בגלל אופי העבודה שלי אני מתלבש אך ורק אלגנט במהלך העבודה,ואני הולך המון במהלך יום העבודה שלי, כבר החלפתי כמה וכמה חברות של נעליים,כולל מותגים מאוד מאוד יקרים (נעליים של מעל 1300 שקל פה בהונג קונג), הנעל היחידה שבאמת היה לי ממש נוח איתה לאורך זמן היתה של GEOX.

לא יודע לגבי מחירים בארץ,אני יודע שכן בהונג קונג זוג נעליים אלגנטיות שלהם סביב ה-180$ וצפונה.

http://www.geox.com/

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למה לא קרוקס? :roll:

cmq%5Cpic%5C1HErunsport19_3.jpg

לי גם היו Hush Puppies ומאוד הייתי מרוצה מהן, עד שהסוליה ניקרעה באמצע הנעל לרוחב אחרי שנה בערך. :|

היום אני נועל רד-בק. נכון, לא ממש "אלגנטי" אבל מצד שני - אחלה נעל. נוחה, ניראת טוב עם כל דבר כמעט, קל לנעול וקל לחלוץ - שימושי אם אתה עובד מאחורי שולחן :lol:, טובה לעמידה ממושכת או להליכה. הכי חשוב לי היה למצא נעל שאני לא אסובב את הקרסול שלי איתה. בממצוע זה היה קורה לי כמה פעמים בחודש.

עם זו זה לא קורה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נעל מדהימה, נקראת ECCO.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ממליץ על רוקפורט, 180 דולר אוסטרלי בשביל נעלים לא נוחות שהחזיקו פחות מחצי שנה (הסוליה פשוט קרסה)

No worries 8)

פורסם

אם אפשר לרשום טווח מחירים.

יש נעל עד 500 שקל, שהיא נוחה וגם נראת טוב?

לצערי אני עם נטייה להרוס נעליים, והאופנוע לא עוזר במיוחד.

אביחי

פורסם

רוקפורט נחל מחורבנת. באמצע חתונה נפתחה לי הסוליה. פדיחה.

כיום הולך עם Hush Puppies כשהנסיבות מחייבות ורד בק בכל שאר הפעמים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא מממליץ על ה RedBack לעמידה ממושכת,פשוט לא נוחות גם לא עם מדרסים מאד יקרים שמותאמים אישית.

אולי להליכה הם לא נוראות.

כל זה מנסיון עם דגם UBOK שנמכר ב"למטייל" ב560 ש"ח. לא יודע על מקומות אחרים.

• תוכן חדש...