Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הנעליים הכי נוחות שיש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם בלנסטון האוסטרלית? מקורות מוסמכים מוסרים שזו נעל שמחזיקה שנים בנוחות גבוהה מאוד.

מתחדשת*

פורסם

יש לי בלנדסטון (מגף עבודה עם חרטום ברזל) שהביאו לי מאוסטרליה במתנה :-)

נעל מצויינת אבל אי אפשר להגיד שזה נוח ברמה של נעליים אוטרופדיות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

דווקא בלנדסטון מחזיקה פחות. מנסיון שלי ושל אחי, התפרים נפתחים.

לדעתי, היא גם הרבה פחות נוחה. לעומת הרדבק זה כמו ללכת על קרש.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מחזק לגבי הרדבק. נוחה מאוד לעמידה, גם ממושגת, הליכה, נעילה וחליצה. נראית טוב, עמידה מאוד, ולמעשה הנעל היומיומית שלי כבר מעל ארבע שנים. מחיר +- 570 ש"ח.

הנעל מאוד דומה לבלנדסטון (חוץ מפלטפורמה קטנה שברדבק אין), אבל יותר עמידה ממנה, יותר כבדה, סוליה עבה יותר רכה ממנה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מחזק לגבי הרדבק. נוחה מאוד לעמידה, גם ממושגת, הליכה, נעילה וחליצה. נראית טוב, עמידה מאוד, ולמעשה הנעל היומיומית שלי כבר מעל ארבע שנים. מחיר +- 570 ש"ח.

הנעל מאוד דומה לבלנדסטון (חוץ מפלטפורמה קטנה שברדבק אין), אבל יותר עמידה ממנה, יותר כבדה, סוליה עבה יותר רכה ממנה.

570 ש"ח?

אני קניתי את שלי ביפעת בחנות היבואן. 440 ש"ח וזה ככל קופסת ווקס וזוג גרביים איכותיות (היחידות שיש הבדל בין ימין ושמאל. יש גם כיתוב R ו L על הגרב).

אחלה חנות ואחלה שרות. מקצועי ואמין.

דוגמא, אחרי שבחרתי את הנעל שרציתי הוא הבריש אותה עם שמן. היות והנעל מגיעה עם עור חשוף.

אחרי השיכבה השניה, הוא ראה שיש איזו "סטיה" קטנה בצבע של נעל אחת לנעל השניה. אני שמתי לב לזה רק אחרי שהוא העיר על זה.

חשבתי שהוא יקזז לי במחיר או שינסה לדחוף לי משהו "בהנחה". אבל לא.

הבחור קרא לאחת העוזרות שם, וביקש ממנה להחליף את הנעליים לזוג חדש וטכס המריחה התחיל שוב. דבר שבטוח לא היה קורה נניח ב"ריקושיייט"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הנעליים של בלנדסטון מעולות, מאוד נוחות,

אני אישית לא הייתי משווה אותם לרדבק, כי אחרי שנעלתי את 2 הסוגים,

אפשר לומר בוודאות שהבלנסטון הרבה יותר נוחות.

נעל מצויינת בתקציב שפוי, פשוט שווה כל שקל.

אני קניתי ב450 ש"ח בליטל.

-

פורסם

עד כמה שאני יודע, במהלך השנה האחרונה העבירו את היצור של בלאנדסטון לסין.

לא יודע מה ההשלכות לגבי האיכות (אבל כן יודע שלא ניתן למצוא יותר סוגי ב ב-45 דו"א)

No worries 8)

פורסם

לי יש כרגע GEOX ליום יום ואני דווקא לא מרוצה מהנוחות שלהם . הנעל בנויה מצוין , ונראית לטעמי טוב ויש לה יתרון במערכת האיוורות של הסוליה שלה אבל זה גם לטעמי החיסרון , לדעתי הם לא מספקות יציבה מספיק טובה ושיכוך מאוד נמוך.

לפניהם היה לי ECCO שיותר אהבתי .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מוזר לי שאף אחד לא הזכיר את ניו באלאנס.

הנעל הכי נוחה שהייתה לי.

כבר במשך 4 שנים יש לי אותה, 3 זוגות של 747 וזוג אחד של 748 כי הפסיקו לייצר את 748.

(לוקח לי המון זמן למצוא נעליים, במידה 47.5, והן פשוט מעולות)

ממליץ בחום.

פורסם

כינושא האשכול הוא אלגנט

ובכל זאת אנשים לא התיחסו לזה והעלו בירנשטוק וכל מיני נעלי עבודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מניסיון אישי שלי הטמברלנד היא נעל נוחה אבל לא חזקה ואי אפשרלהשוות לרדבק או הבלאנדסטון.

A simple prop to occupy my time

• תוכן חדש...