Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד,

אחוז האנשים שיפגע שלא בצדק מהתקנה הנ"ל הוא מזערי לאומת הצדק שייעשה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מאמין שתאוריה תוכל לעשות.

יש בטופס הירוק אישור שצריך חתימה ממשרד הרישוי.

כנראה שפה תהיה טיפה בעיה וכמו שכתבו פה כבר תצטרך לעשות את מבחן ה500 שאלות שעולה 500 שקל בערך שהוא שאלות ממש קלות ותעבור אותו בלי בעיה,אולי תהיה גם שיחה עם פסיכולוג/פסיכיאטר של משרד הרישוי. אם הבעיה היא לא רצינית ועברת את המבחן והפסיכולוג יראה שהכל בסדר תוכל להמשיך עם הרישיון כמו שצריך, לגבי החוק שמי שיצא מהצבא והוציא רישיון צריך לחזור לצבא לפי מה שאני יודע זה סתם הפחדה.

פורסם

אלעד, לרוב כל מי שמשתחרר מהצבא בשל בעיה בריאותית או נפשית לצד הפרופיל (21) מצוין סעיף ליקוי. אם סעיף הליקוי הוא כזה שלא אמור להשפיע על יכולת נהיגה - מה טוב. אם הוא כן כזה - הדבר דורש לכל הפחות בדיקה ובחינה מקצועית.

כשהשתחררתי מהצבא בשל ליקוי בריאותי (למען הסר ספק, לא קשור לנפש בכל קשר שהוא), הסעיף הזה לא הפריע לי בחידושי רישיון, בקבלת רישיון לאופנוע וזאת למרות שמעולם לא הסתרתי את העניין. מי שסובל מליקוי שעל פניו כן מהווה הפרעה, יואיל ויחסוך את עצמו מהציבור. מי שמתיימר לסבול מכך, שידע לשאת בתוצאות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם השתחררת על נפשי אתה לא כשיר לנהוג לדעתי, יש מספיק "פסיכים".

אם שמת נמלים בצנצנת הלכת לקב"ן ואמרת שאלו החברים שלך או שאמרת בראיון האישי שאם אתה לא משובץ כרמטכ"ל אתה לא מתגייס ושות' לא מגיע לך כלום וטוב מאד שעושים לך תבלגאן הזה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

זה עלול להיות בעייתי מבחינתו לבקש חוו"ד של רופא אחר, מכיון שהחוק דורש שהרופא שממלא את אותה חוו"ד יכיר את מבקש הרישיון לפחות שלוש שנים.

בזמנו כשהוצאתי רישיון לאופנוע כבד, גם אני הייתי צריך שהרופא שלי ימלא את הטופס הירוק. כשהרופא בדק ממתי הוא מכיר אותי, התברר שאנחנו היינו בדיוק על קו שלוש השנים. מספיק שהייתי בא אליו שבוע קודם - והוא לא היה יכול לחתום לי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני בעד !

מול הקב"ן אתה מראה אי שפיות מוחלטת ומול משרד הרישוי אתה בסדר גמור ?

זה לא עובד ככה חביבי.

סוף סוף חוק עם עניין אמיתי במדינת ישראל. ח"ח.

אתה טועה זה עובד ככה.

וגם אתה עובר את המבחן הזה אל תדאג, כל אחד עובר אותו אלה אם כן אתה באמת עם בעיה.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
היית צריך להוציא רישיון לפני שהשתחררת על נפשי...טעות קריטית שתעלה לך בהרבה כאב ראש.

בהצלחה!:arrow:

נכון.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
זה עלול להיות בעייתי מבחינתו לבקש חוו"ד של רופא אחר, מכיון שהחוק דורש שהרופא שממלא את אותה חוו"ד יכיר את מבקש הרישיון לפחות שלוש שנים.

בזמנו כשהוצאתי רישיון לאופנוע כבד, גם אני הייתי צריך שהרופא שלי ימלא את הטופס הירוק. כשהרופא בדק ממתי הוא מכיר אותי, התברר שאנחנו היינו בדיוק על קו שלוש השנים. מספיק שהייתי בא אליו שבוע קודם - והוא לא היה יכול לחתום לי.

לי אין רופא שמכיר אותי יותר מ3 שנים, הרופא משפחה שהייתי הולך אליו כשגרתי עם ההורים שלי עזב לאנשהו עוד לפני שאני עברתי.

כלומר לאנשים שלא פוקדים את הרופא שלהם בתדירות גבוהה (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה) או לא פוקדים בכלל תהיה בעיה שיחתמו להם על הטופס?

כלומר חייבים להיות עכשיו אנשים חולים ומסכנים כדי להוציא רשיון?

פורסם

לא, לא חייבים להיות חולים.

סביר להניח שאם אתה רשום אצל אותו רופא מספר שנים ולא ביקרת, כנראה שבריאותך תקינה.

לכל היותר הוא ישלח אותך לבדיקות דם ושתן ולאחר קבלת התוצאות (אם הן תקינות) הוא יחתום על הטפסים ללא בעיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טוב בקיצור ניגשתי אתמול לתאוריה, ואמרו לי לגשת למשרד הרישוי בגלל שהיא סימנה לי שאני צריך ללכת למכון.. ושם אמרו לי שאני יעשה את המבחן הזה מילאתי פרטים ושאלתי אותה בסוף כמה זמן זה לוקח?, אז היא אמרה לי בערך חודש. בקיצור נזרוק 500 שקל העיקר שיתנו לי לעשות רישיון..

תודה לכולם! (גם לתגובות הטובות וגם לתגובות הלא נעימות)

• תוכן חדש...