Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי עם הטופס ירוק לרופאה שתמלא לי.. בקיצור בגלל שהשתחררתי מהצבא מטעמי בריאות (21 נפשי) היא סימנה בX את "האם לדעתך יש הצדקה לבדיקה במכון הרפואי לבטיחות בדרכים" ואת "האם ידוע לך על בעיות נפשיות שבגינם מטופ/ת טופל/ה ע"י בסיכולוג/פסיכיאטר.. וכל זה רק בגלל שהשתחררתי מהצבא... :sad: בקיצור מה לעושת עכשיו? יקבלו אותי לעשות תאוריה או שיעשו לי דווקא ואכלתי אותה?

פורסם

אם אתה טוען שזה מטעמי בריאות על רקע נפשי (ולא איזה סוג של השתמטות), אז בהחלט צריך לבדוק אם אתה כשיר לנהיגה.

אם זאת איזה צורה של השתמטות, אז שוב, בודקים אותך אותו דבר,אבל האמת, זאת איזה נקמנות קטנה של המדינה במשתמטים ולא איזה סיבה אמיתית ומוכחת.

אני לא מבין למה צריך לבדוק את יכולת הנהיגה למישהוא שמכריז על עצמו כפאציפיסט, ושלא תהיה טעות, לדעתי אין שום הצדקה לשחרר אף אחד משרות (חוץ מבעיות רפואיות מוכחות) הבן אדם פציפיסט? סבבה, כנס למטבח של הקריה ותתחיל 3 שנים לקלף תפוחי אדמה.

בכל מקרה, צפוי לך שאלון ארוך ומטיש שבסופו, לא ממש קל לקבל בחזרה את הרשיון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקיצור אם עכשיו אני ניגש לתאוריה יכולים להגיד לי שקודם אני יעשה תבדיקה *** תבדיקה = את הבדיקה *** במכון ורק אז אתה תאוריה? או שיתנו לי ויגידו לי לך לבדיקה במכון ואז תחזור לעושת תאוריה

פורסם

תיגש ותגלה.

הגיוני שברגע שהם יראו את ה X שהיא סימנה, הם יפנו אותך קודם למכון הרפואי לבטיחות בדרכים אבל זאת רק השערה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זאת איזה נקמנות קטנה של המדינה במשתמטים ולא איזה סיבה אמיתית ומוכחת

אם בן אדם טוען שיש לו נטיה אובדנית, או דיכאון קליני, אז כדאי לבדוק אותו כדי שלא יחליט בעתיד לעשות תאונה חזיתית עם אוטובוס ולקחת 50 נוסעים איתו למועדון השיש.

לפותח השירשור - זהו כנראה אותו המבחן הידוע לשמצה, שבו אתה צריך לשלם 500 שקל ולעשנו על טריליון שאלות מסוג "איזה צבע הכבאית", ו"מה ההבדל בין כלב וטרקטור".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יעשו לך את מה שעשו לחבר שלי . שלו כבר יש רישיון.

אתה תצטרך ללכת למכון לשלם 500 שקל חד פעמי, ולהתחיל למלות שאלות , וגם לדבר עם פסיכולוג משהו כזה,

בסך הכל זה לוקח 5 שעות כל הבלאגן הזה.

מיכאל.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

יצאה גם תקנה שאם אתה מנסה להוכיח שאתה "שפוי" כדי לקבל הרשיון , אז במידה וכן אז יש סיכוי שהצבא ינסה שוב לגייס אותך .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מה מטומטם? אם יש לך בעיות בראיה ולא יתנו לך רשיון נהיגה, זה גם מטומטם? מי שמצבו הרפואי (ונפשי בכלל זה) לא מאפשר לו לנהוג - אין לו מקום על הכביש. לא רואה את הבעיה כאן.

לפותח השרשור - אם הבעיות שלך אמיתיות, אל תבוא בטענות שמנסים לשמור על שלום הציבור. אם הן לא אמיתיות - אל תצפה שיתנו לך לרקוד על שתי חתונות בבת אחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נניח שיתנו לך לעשות תאוריה, בכל מקרה לא תוכל לעשות טסט.

נניח שתתחיל בינתיים ללמוד, ותוך כדי תבצע את המבחן במכון - יכול להיות שבסופו של דבר המכון יפסול אותך.

אם כך, לשם מה לזרוק כסף על שיעורים?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני בעד !

מול הקב"ן אתה מראה אי שפיות מוחלטת ומול משרד הרישוי אתה בסדר גמור ?

זה לא עובד ככה חביבי.

יצאת מהצבא עקב בעייה אמיתית בשפיותך, מקומך הוא בתחבורה הציבורית ולא מאחורי ההגה.

יצאת מהצבא ע"י קישורי המשחק שלך ? קודם תוכיח לצבא אחרת על שפיותך, תעשה צבא כמו (כמעט) כולם,

ולאחר מכן תפנה קצת זמן ותעשה לך רשיון נהיגה.

סוף סוף חוק עם עניין אמיתי במדינת ישראל. ח"ח.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אני בעד !

מול הקב"ן אתה מראה אי שפיות מוחלטת ומול משרד הרישוי אתה בסדר גמור ?

זה לא עובד ככה חביבי.

יצאת מהצבא עקב בעייה אמיתית בשפיותך, מקומך הוא בתחבורה הציבורית ולא מאחורי ההגה.

יצאת מהצבא ע"י קישורי המשחק שלך ? קודם תוכיח לצבא אחרת על שפיותך, תעשה צבא כמו (כמעט) כולם,

ולאחר מכן תפנה קצת זמן ותעשה לך רשיון נהיגה.

סוף סוף חוק עם עניין אמיתי במדינת ישראל. ח"ח.

:mm_yeah:

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מצטרף לתומכים בבדיקה קפדנית למשוחררים על רקע נפשי.

או ש.. או ש..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...