Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית לנשף סיום י"ב [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם לי יש החודש נשף י"ב, אני מגיע במונית.

אני מעדיף לבוא במונית ולשתות מאש לנהוג שיכור או בכלל לא לשתות :?

לדעתי אתה צודק עם אתה יודע שאתה מביא אוטו ואתה נוהג ואתה יודע שאתה הולך להתפרק בשתיה אז כדי שתיקח מונית וזהו

פורסם

לדעתי האישית, לא רואה סיבה מספיק טובה להשקיע ברכב בשביל נשף סיום תיכון. כשאני סיימתי י"ב, היו לנו הסעות מסודרות, במיוחד לטובת אלו שאין להם רכב, או כאלה שיש להם רכב אבל מעוניינים לשתות. כמה חבר'ה באו עם רכב, השאר במונית או טרמפ מההורים, אבל אחד לא השקיע ברכב יותר ממה שהוא (מדובר בתיכון גדול ומוכר מאוד במרכז הארץ). תשקיע בבגדים יפים, וזהו, לא יותר מזה.

Xbox12341

פורסם

הלכתי לנשף סיום שלי בדיהטסו שרייד שנת 98 ולא קרה כלום, תאמין לי שטויות.

אבל אתה רוצה משהו אז לימוזינה כן ... קח כמה חבר'ה תשכירו לימוזינה תבואו בשיא ויתן לכם הרגשה של מיליון דולר. 8)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

בטח הבחור עם הגטס הבין שכל השיפורים האלה הוסיפו בערך 50 כ"ס, ולא הוריד את הקרטונים מאז. :)

פורסם
היונדאי גטס של חבר שלי מפורים לפני שנה

הכל מקרטונים

tgt.jpg

gtr.jpg

[/url]?

איזה יופי!! :D

אהבתי. ח"ח על ההשקעה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אם אני רוצה לעשות כמו היונדאי,איך אני מדביק את הקרטונים לרכב בלי להוריד צבע ולשרוט?

פורסם

בר ידידי, אין צורך לקשט את הרכב בשביל דאווין (מה דאווין בזה ?) וזה לא יתן לך כלום ובתקווה שלא יצחקו עלייך.

חפש רכב שרד של אחד השכנים / מכרים / משפחה (חייב להיות אחד כזה) שיהיה מוכן לתת לך אותו לאותו ערב ותשלם לו בתמורה סכום סביר, לדעתי זה המענה הכי טוב.

כל הקטע עם הגטס באמת נחמד ומצחיק, אבל זה לא לעניין "לא כל יום פורים" מה שנקרא :p

מציע לשקול ברצינות את ההצעה שלי אבל יותר מכל הייתי ממליץ לך לא לקחת את הרכב בכלל, תשקיע בחליפה והופעה של מליון דולר ולא בפוזות על ילדות כיתה י"ב שמימלא לא תראה אותן עוד חודשיים.

משה

• תוכן חדש...