Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרום אמריקה משתמשים בו כמונית, אז האמינות לא אמורה להיות כל כך גרועה.

ברוסיה משתמשים בלאדה על שלל דגמיה כמונית, זה עדיין לא אומר כלום על האמינות של הרכב, אמינות זה דבר יחסי.

אם הייתי מחפש משפחתית בתקציב ובשנתון הנ"ל, הייתי הולך או על 406 2.0 (אם הייתי מחפש רכב מנהלים מרווח ונוח), או על הקסארה (אם הייתי מחפש שנתון לשקל). גם הקסארה זה אוטו מספיק נוח ובטיחותי. את הקסארה אפשר לקבל אפילו דור II בתקציב הנ"ל.

נ.ב. לגבי השירשור שהוזכר כאן, אז יש שם מישהו בשם דייהו נובירה. אז מומלץ לא להקשיב לו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כמו שהבחור מלפני כמה תגובות ציין שהמחירון של הרכב הוא 28,000 והוא מכר אותה ב 15,000 . פשוט בדיחה. 13,000 מתחת למחירון על שום דבר את האמת.

אתה לא מדייק. אמרתי מחירון 28, תוריד לפחות 10%- על בעלות חברה, הגעתה ל- 25

מכרתי ב-16

כך בחשבון שהרכב חדש עלה בסביבות 100.000 שקל לפחות. קניתי אותו בן 5 ב-50 אלף שקל.

תוך 3 שנים נוספות (בהתחשב גם בירידה נוספת על בעלות חברה) היא עלתה לי 34.000 שקל.

לא רע. יכול להיות הרבה יותר גרוע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...