Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DISK ON KEY שלא קורא קבצים כמו שצריך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי DISK ON KEY של קינגסטון 16 ג'יג'ה מיד 2 חדש באריזה(הביאו מארה"ב).יש איתו איזו בעיה ורציתי לדעת אם יש מישהו שמבין בנושאים הנ"ל אם הבעיה היא בעיה של הגדרות או של הDISK ON KEY:

העניין הוא כזה,כאשר אני מעביר לתוכו מידע,לא משנה אם זה קבצי מוזיקה או סרטים ולא משנה באיזה פורמט,חלק מהמידע עובר כפי שצריך וחלק הוא לא מצליח לפתוח או להעביר בצורה תקינה,יכול להיות שישנם הגדרות של ההתקן או אולי של המחשב, שמגבילות אותו באיזושהיא צורה בכמות המידע מכל סוג שנכנס אליו? יש לציין שניסיתי להעביר לתוכו מידע מש2 מחשבים שונים ובשניהם הוא התנהג באותה צורה.

סתם לצורך ההמחשה,לפני 15 דקות העברתי לתוכו 4 תיקיות של שירים בגודל של חצי ג'יג'ה בערך,את התיקיה הראשונה הצלחתי לפתוח כמו שצריך,את ה3 האחרות לא,הוא פותח אמנם את הקובץ אבל השיר לא נשמע שמו שצריך,הוא נתקע,במחשב שממנו העברתי את הקבצים,שומעים את כל הקבצים כראוי ככה שזאת לא בעיה בקבצים.

רעיונות למישהו?

תודה.

פורסם
רכשתי DISK ON KEY של קינגסטון 16 ג'יג'ה מיד 2 חדש באריזה(הביאו מארה"ב).יש איתו איזו בעיה ורציתי לדעת אם יש מישהו שמבין בנושאים הנ"ל אם הבעיה היא בעיה של הגדרות או של הDISK ON KEY:

העניין הוא כזה,כאשר אני מעביר לתוכו מידע,לא משנה אם זה קבצי מוזיקה או סרטים ולא משנה באיזה פורמט,חלק מהמידע עובר כפי שצריך וחלק הוא לא מצליח לפתוח או להעביר בצורה תקינה,יכול להיות שישנם הגדרות של ההתקן או אולי של המחשב, שמגבילות אותו באיזושהיא צורה בכמות המידע מכל סוג שנכנס אליו? יש לציין שניסיתי להעביר לתוכו מידע מש2 מחשבים שונים ובשניהם הוא התנהג באותה צורה.

סתם לצורך ההמחשה,לפני 15 דקות העברתי לתוכו 4 תיקיות של שירים בגודל של חצי ג'יג'ה בערך,את התיקיה הראשונה הצלחתי לפתוח כמו שצריך,את ה3 האחרות לא,הוא פותח אמנם את הקובץ אבל השיר לא נשמע שמו שצריך,הוא נתקע,במחשב שממנו העברתי את הקבצים,שומעים את כל הקבצים כראוי ככה שזאת לא בעיה בקבצים.

רעיונות למישהו?

תודה.

לדיסק און קי בדרך כלל אין בגדרות.

נשמע שהדיסק או קי הזה דפוק.

פורסם

לזרוק לפח ולקנות DOK אחר. חבל על הזמן שלך,

במיוחד במחיר הרצפתי שיש להם היום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ניסיתי לפרמט וזה לא עזר.

רציתי לקנות חדש ואז בשוטטות ביד 2 ראיתי מודעה ל חדש באריזה ,לא נפתח מעולם שפשוט נקנה בארה"ב במחיר של 80 שקלים במקום 150-200 שהוא עולה בחנות,והבחור הגיע עד אלי לבית,אז קניתי,כנראה שטעיתי,נלמד להבא.

בכל מקרה על האריזה שנשמרה אצלי יש אחריות ל5 שנים,נראה לכם שניתן לממש את האחריות אצל היבואן של קינגסטון בארץ? נראה לי שזאת אחריות בינלאומית.

פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר (דרך EBAY), גם 16GB, לאחר שהבנתי שה-DOK דפוק פניתי למוכר...

איזה פלא - הוא נעלם מ-EBAY (הפסיק להיות "משתמש רשום"), והמוזר הוא שהוא היה בעל כ-16,000+ פידבקים,

99%+ ואולי גם POWER SELLER.

פורסם

מה זה הקשקוש הזה? קניתי 16ג'יג'ה של סנדיסק מאייבורי ב 145 ש"ח , הקינגסטון עולה שם אותו מחיר , מה בדיוק חסכת בקנייה מאיביי?

פורסם
מה זה הקשקוש הזה? קניתי 16ג'יג'ה של סנדיסק מאייבורי ב 145 ש"ח , הקינגסטון עולה שם אותו מחיר , מה בדיוק חסכת בקנייה מאיביי?

לא הבנתי אם זה מכוון אלי...

בכל מקרה, באיביי זה עלה 100 ש"ח פחות...

אבל כאמור, זה היה DOK דפוק ככה שאין בכלל ויכוח.

פורסם

יכול להיות שמדובר בבן אדם שמוכר כמויות?

רצוי לצור עמו קשר בשנית כלקוח שונה. אם יש לו עוד במלאי כנראה שמדובר במניאק שעושה כסף על זיופים ויש לפעול כנגדו

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...