Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט carpc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק קצת על הת'רד, אבל מישהו יודע אם המארז שפורסם יתאים ללוח 61PME-S2P של ג'יגהבייט? זה יחסוך לי בנייה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המארז עליו דיברתי אמור להכיל בכיף את הלוח שלך (להערכתי צריך קירור LOW PROFILE למעבד) בכל מקרה הוא נמצא בתצוגה ב SKYPC בראשון, לך תראה בעין (תנסה לקבל אותו בלי הספק כח - תחסוך כמה שקלים, או שתשתמש בספק כח הזה כשאתה מעלה את המחשב לעדכון בבית.)

...CASKA for life

פורסם

אוקיי הבנייה עומדת להתחיל.

הלכתי על הלוח של intel

DG31PR

קטן ונחמד מחכה שיגיע כדי שנוכל לבנות סביבו את המארז.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

אינטל ? - למה ?? (אם כבר אז רק מעבד 45W)

אל תמהר עם המארז. אני כבר בניתי שלוש.. (אם אתה מעוניין - בסכום סימלי כמובן..:-))

המטרה היא כמובן מארז כמה שיותר קטן בשילוב קירור יעיל. אם אתה עדין לא יודע איזה כרטיס קול תשלב בו, או איזה קירור, דיסק קשיח וכאלו, מה הטעם לרוץ ולבנות מארז ?

בשבילי המארז היה החלק האחרון והמערכת בהתחלה עבדה כשהיא בנויה לגמרי על השולחן. ועדיין, כל פעם שהחלפתי כרטיס קול נדרשתי לבנות מארז חדש.

...CASKA for life

פורסם

הכי חשוב ,תעשה חישוב הספק צריכה של כל הרכיבים יחד.

כמו שהסבירו לך כבר ,תשתדל לבחור מעבד חסכוני שצורך רק 45W .

הספק צריכה של כל הרכיבים יחד צריך להיות כמה שיותר נמוך ,כי הספק הכי

חזק שאפשר להשיג כיום הוא 160W .

בהצלחה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

כמו שכבר אמרתי אני תכנאי מחשבים ורשתות אני יודע את בעיית החשמל (המוגבלת) שקיימת.

ובקשר למארז כבר חישבתי מידות של הכול,כי יש לי פה את הלוח אם לקחתי עוד כמה סנטימטרים

ספייר בשביל ספק,ההרד-דיסק,וגם כרטיס קול(רק שאני עדיין מתלבט איזה לבחור?).

פורסם
הכי חשוב ,תעשה חישוב הספק צריכה של כל הרכיבים יחד.

כמו שהסבירו לך כבר ,תשתדל לבחור מעבד חסכוני שצורך רק 45W .

הספק צריכה של כל הרכיבים יחד צריך להיות כמה שיותר נמוך ,כי הספק הכי

חזק שאפשר להשיג כיום הוא 160W .

בהצלחה

עופר.י

חבל לתת מידע לא מדוייק !,

M2ATX מספק 160 וואט,

M4ATX מספק 250 וואט, ועולה כמעט אותו דבר - ככה שממש ממש לא נכון שהכי חזק זה 160.

yanivs2006 :

איזה מעבד בדיוק לקחת ?,

כמה זיכרון RAM ? בכמה סטיקים ?

איזה כונן קשיח ? איזה אינטרפייס.

זה שאתה טכנאי מחשבים ורשתות, זה מאוד יפה. אבל בין זה לבין קאר פיסי אין הרבה במשותף.

ואומר לך את זה בחור שהרים CARPC, ואני גם איש SYSTEM (מיקרוסופט, לינוקס, OSX SERVER).

וגם איש רשתות (פורטינט, סיסקו, צ'ק פויינט ועוד).

לרשתות מן הסתם אין קשר, וגם לטכנאי לא ממש, הרכבת החומרה קלה, מדובר במחשב רגיל.

בחירת החומרה יותר סבוכה כיוון שיש להתחשב בכמה משתנים שלא מוכרים מהסביבה הביתית.

והבעיה הכי גדולה זה אמיגרציה.

פורסם

עתיד ,אתה לא מתאר לעצמך איזו פאדיחה עשיתי :-)

לא מספיק שהטעתי את הבן אדם ,אלה שהספק שאני עובד איתו הוא M4-ATX

שהוא 250W :-D

טעות ,טועים טעינו (טוב ,רק אני טעיתי) :lol:

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

לעתיד.

לקחתי מעבד intel 2.4 ghz (ממחשב ישן שלי)

זיכרון סטיק אחד של 512 (חושב להגדיל לסטיק 1 של 1024 שיריץ סרטים חלק)

ההרד-דיסק של wd 80GB SATA

ומתכנן להתקין עליו xp המטרה להגדלת הזיכרון היא שהכרטיס מסך הוא OB

וכפי שחלק מכם יודעים כרטיס מסוג זה צורך זיכרון מהראם הכרטיס מסך שOB

הוא ati 256 (לא נפרט יותר מידי) והוא up to 256

אז לפי דעתי לא יהיה מספיק זכרון.

פורסם

אני מקווה שאת לא מתעתד להריץ סטאפ אקטיבי בתצורץ CONSOLE עם המחשב הזה, כי הוא לא יחזיק.

בכל אופן, אמורה להיות לך אופציה ב BIOS להגביל את השימוש של כרטיס המסך המובנה בזיכרון ה RAM (אפשר 64, 128 וכו'..)

בכל מקרה יהיה חכם לשדרג ל 1 ג'יגה בסטיק אחד וגם לא צריך יותר מזה לסטאפ הזה.

הדיסק הקשיח טיפל'ה קטן. אתה תהיה מוגבל בתוכן וידאו וב FLAC.

בהצלחה.

...CASKA for life

פורסם

אם אתה מתכנן על מחשב כזה, רק AUDIGY2 עם KX דרייבר, קונסול יאנוס אותו

אני מאוד מקווה בשבילך שמדובר בליבת נאטווד, כי אם המעבד עם ליבת פרסקוט צפויות לך בעיות התחממות קטסטרופליות.

בהצלחה בכל מקרה.

אגב, שמתי לב למשהו נוסף - הלוח אם שלך הוא עם סוקט 775, ואילו המעבד שלך (כנראה) עם סוקט 478.

בדקת את זה ?

פורסם
אם אתה מתכנן על מחשב כזה, רק AUDIGY2 עם KX דרייבר, קונסול יאנוס אותו

אני מאוד מקווה בשבילך שמדובר בליבת נאטווד, כי אם המעבד עם ליבת פרסקוט צפויות לך בעיות התחממות קטסטרופליות.

בהצלחה בכל מקרה.

אגב, שמתי לב למשהו נוסף - הלוח אם שלך הוא עם סוקט 775, ואילו המעבד שלך (כנראה) עם סוקט 478.

בדקת את זה ?

לעתיד תודה.

יש לי גם מעבד פרסקוט ואני מכיר את בעיית ההתחממות שלו בגלל זה לא בחרתי בו.(הוא גם לא כל כך יעיל בתכלס)

תוכל אולי להסביר לי את זה :רק AUDIGY2 עם KX דרייבר? ולמה הקונסול יאנוס אותו?

ומה השימושים של הקונסול?

פורסם

כדי לבצע עיבוד סאונד בCARPC יש למעשה 2 אפשרויות נפוצות, האפשרות הראשונה היא באמצעות כרטיס קול של קריאטיב - AUDIGY2ZS עם דרייברים מסוג KX DRIVER, למעשה במצב הנ"ל כל העיבודים נעשים על הכרטיס עצמו, ולא משפיעים או מכבידים על ביצועי המחשב.

בתצורה השניה אפשר לבצע את העיבודים, על גבי ASIO, בצורה הנ"ל הכל מתבצע על המחשב עצמו, ורק ההמרה (DAC) מתבצעת על הכרטיס, בצורה הנ"ל העומס על המחשב כבד, וכדי להריץ סטאפ 4WAY מלא לדוגמא, צריך מחשב מאוד חזק, כפול ליבה ולא מהחלשים שבחבורה.

פורסם

ניתן להגיע לביצועים טובים גם על מחשבים ישנים יחסית, באמצעות אופטימיזציה של מערכת ההפעלה.

הרעיון הוא להקל כמה שניתן על מערכת ההפעלה, באמצעות ניטרול מספר services ושינוי מספר הגדרות של מערכת ההפעלה (למשל הקצאת יותר משאבים לתהליכי רקע - מה שישפיע לטובה על ביצועי הקונסול).

אני ממליץ מאד למי שיכול, להרשם לפורומים של אקט (צריך מייל אמיתי ולא gmail וכו') - יש פורום שלם שמוקדש לאופטימיזציה.

עוד אפשר לקרוא ברחבי הרשת.

שימו לב שהרבה מה-services קשורים לרשת וגישה מרחוק.

ההנחה היא שמחשב אודיו מקצועי מנותק משאר העולם ולכן אין צורך ברוב התהליכים הללו. ברוב ה-carpc המצב דומה וניתן לוותר בקלות על הרבה תהליכים זוללי משאבים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...