Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלטתי ללכת על C5 סיטרואן, ראיתי אחת יפה משנת 2006. המוכר הוא יד 1 ליסינג מימוני (כתוב באגרת רישוי של הרכב).

המוכר נראה אדם אמין.

הלכתי עם המוכר למוסך המרכזי של סיטרואן בו הרכב מטופל (אור מור ברחובות), הוציאו לו גליון טיפולים אחרונים ומנהל המוסך אמר שמכיר את האיש ושאין צורך לבדוק במכון בדיקה.

מה דעתכם?

האם מישהו התנסה בבדיקה של אדם (מקצועי) שבא אליך לבדוק הרכב, במקום במכון בדיקה?

זמירה

פורסם

נשמה לי מטופש לוותר על בדיקה אני אישית לא הייתי עושה את זה .

תלך לבדיקה אין לך מה להפסיד פה בדיקה תמיד כדי לעשות כשקונים רכב יד שניה .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

גם רכב מהמלאך גבריאל הייתי לוקח לבדיקה. לא כדאי לסמוך על אף אחד בתחום זה.

לך למכון רציני ואל תזמין "מומחה" הביתה.

אנשים מוציאם הון לא קטן על רכישה שאמורה ללוות אותם שנים ומנסים לחסוך חמש מאות ש"ח על בדיקה איכותית.לא מבין את הקטע הזה אף פעם.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

האם לוותר על בדיקה של C5 במכון?

לא, אין שום סיבה הגיונית לעשות זאת. נכון שהמוסך רוצה לעזור לך לחסוך את הכסף אבל אתה מבחינתך חייב לעשות את המקסימום ע"מ לוודא שאף אחד לא מנסה לרמות אותך. המוסך לא יתן לך שום כיסוי משפטי אם יתגלה שהרכב עבר תאונה, הוא פשוט יאמר לך שזו בעיה שלך שלא בדקת...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שורה תחתונה - אתה חייב ללכת לבדיקה. אל תסמוך על איש כשאתה רוכש רכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אותו מוסך מוכן לתת לך אחריות - אז כן...

וברצינות - לשם השקט הנפשי, ולאור זה שרכב אינו עולה מעט - הייתי "משקיע" 400-500 ש"ח בבדיקה של

מכון (ואפשר גם שימליצו לך על מכון אמין בסביבת מגורייך). זה שיש הסטוריית טיפולים - זה כבר טוב.

לא הייתי מזמין בודק הביתה, משום שלדעתי היכולת שלו לבדוק ביסודיות רכב - מוגבלת (לא יכול למשל להעלות

הרכב על ליפט).

alfa 156 2.5.

פורסם

ללא קשר לאחריות ולדברים אחרים.

אתה רוכש אוטו בכמה עשרות אלפי שקלים, תשקיע עוד 400 ש"ח ותדע לפחות מה נקודות התורפה ברכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חולק באופן חלקי על דעת המשיבים המלומדים שלפני.

צריך לעשות הבחנה בין מספר אלמנטים בעייתים ברכישת רכב חדש.

1. פגיעות ותאונות. נכון שמכון יתן לך "כיסוי" משפטי, למרות שכך המרדף אחרי הכסף יהיה ארוך. גילוי תאונה הוא לא עניין שבשמיים. כל פחח טוב או בעל מקצוע בתחום שיעלה את הרכב על ליפט יתן לך את אותה חוות דעת ללא "כיסוי משפטי" אז אם יש לך בעל מקצוע כזה שאתה סומך עליו ומוכן לעשות לך את זה בחינם, לא הייתי פוסל את האופציה הזו, אם אין, לך לבדיקה!

2. בדיקה מכנית של הרכב. לא מעט חוות דעת ושרשורים בעניין. לעניות דעתי הלא מקצועית רוב הבדיקות הם כיסוי תחת של המכון ומה גם שמערכות יקרות כגון גיר ומחשבים בכלל לא כלולים באחריות. תעשה סיבוב על הרכב, קבל חוות דעת מהמוסך שמטפל ותפעיל שיקול דעת. לא בטוח...שוב לך לבדיקה בשביל השקט הנפשי.

3. שכפול רכבים/שעבודים וכד... חלק מהרעות החולות הללו ניתן לגלות (וגם באחריות המכונים) חלק מהזיופים קשה מאוד לגלות וחלק קל מאוד כמו זיהוי הבעלים בדיקת מספר השילדה והמנוע. בכל מקרה לא תקבל בשום מקום ביטוח. במקרה של קניה מסוחר מורשה רמת הסיכון שלך בעניין נמוכה יותר.

מנסיוני האישי הגעתי פעמיים למכוני בדיקה. בפעם הראשונה למרות הבדיקה הגיר היה פגום! וכמובן שלא על זה במכון. בפעם השניה כשהיו לי סימני שאלה על המוכר ובאמת הרכב היה דפוק. בכל שאר הרכבים שקניתי בדקתי אותם אבל לא במכון וכולם ללא יוצא מהכלל התבררו להיות מצויינים.

מקווה שקצת עזרתי לך לסדר את המחשבות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...