Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שהיא לא יצאה לפני ה SMAX.

כל פעם שאני רואה איזה פורד בעיצוב דומה זה נותן לי הרגשה של SMAX מוקטנת, די הורס לי.

מצד שני אולי אני ממש דפוק בשכל.

פורסם

אני ממש אוהב את פרץ הנוסטלגיה של תעשיית הרכב, מחזירים מותגים מצליחים משנות השבעים. את העיצוב אני פחות אוהב אבל אין מה לעשות, צריך לעמוד בתקנות בטיחות מסוימות.

redroze, בתקווה שאופל יצטרפו לחגיגה ויעשו מנטה חדשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמיד אהבתי את הקאפרי, השאלה אם לזו החדשה תהיה גם הנעה אחורית.

ולגבי מנטה חדשה - אני בעד:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

הגירסה החדשה אפילו לא מזכירה את הקפרי המקורית.

למען האמת, ולמרות פרץ הנוסטלגייה, הקפרי המקורית היתה רחוקה מלהיות מכונית ספורט או אפילו מכונית ספורטיבית.

הקפרי המקורית התבססה על מיכללי הפורד אסקורט עד 74' ומ 74' והילך על מיכללי הקורטינה, שהדבר האחרון שאפשר היה להגיד עליה זה שהיא היתה מכונית מהנה לנהיגה.

הסיבה העיקרית שלייצורן של רוב מכוניות הקופה של תחילת שנות ה 70' - אופל מנטה, רנו 15\17, פולקסווגן קרמן גיהה ועוד - היתה רצון למקסם רווחים ללא השקעה גדולה, תוך ניצול פלטפורמות קיימות ומיכללים נפוצים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תמיד אהבתי את הקאפרי, השאלה אם לזו החדשה תהיה גם הנעה אחורית.

ולגבי מנטה חדשה - אני בעד:)

שלום לך

היתה לי קאפרי 74 גרמנית עם מנוע V4 1700 כמדומני,הרכב לא נוח לנהיגה כניסה אליו קשה וגם היציאה,אין בו משהו מיוחד שאפשר להלהב ממנו,פוזה כן ! יש לו !.

הכרתי בחיי פורדים אמריקאיים,ממליץ לך לנסות...לינקולן טאורוס,ועוד.

פורסם

כל הסקיצות המוקדמות לפורד מהזמן האחרון נראות ככה. זה סתם חירטוט, ככה היא לא תיראה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
הגירסה החדשה אפילו לא מזכירה את הקפרי המקורית.

למען האמת, ולמרות פרץ הנוסטלגייה, הקפרי המקורית היתה רחוקה מלהיות מכונית ספורט או אפילו מכונית ספורטיבית.

הקפרי המקורית התבססה על מיכללי הפורד אסקורט עד 74' ומ 74' והילך על מיכללי הקורטינה, שהדבר האחרון שאפשר היה להגיד עליה זה שהיא היתה מכונית מהנה לנהיגה.

הסיבה העיקרית שלייצורן של רוב מכוניות הקופה של תחילת שנות ה 70' - אופל מנטה, רנו 15\17, פולקסווגן קרמן גיהה ועוד - היתה רצון למקסם רווחים ללא השקעה גדולה, תוך ניצול פלטפורמות קיימות ומיכללים נפוצים.

רק כעת שמתי לב לתגובתך,אני ממש מסכים איתך,מה שמעיד שאתה באמת מכיר את הרכב ולא מפריח סיסמאות,פגשת במנוע V4 של קאפרי ?

פורסם
אני ממש אוהב את פרץ הנוסטלגיה של תעשיית הרכב, מחזירים מותגים מצליחים משנות השבעים. את העיצוב אני פחות אוהב אבל אין מה לעשות, צריך לעמוד בתקנות בטיחות מסוימות.

redroze, בתקווה שאופל יצטרפו לחגיגה ויעשו מנטה חדשה.

קאפרי מותג מצליח למראית עין בלבד,צריך לנהוג בה על מנת להבין.

עקרונית איני מסכים לקביעתך !

פורסם
שלום לך

היתה לי קאפרי 74 גרמנית עם מנוע V4 1700 כמדומני,הרכב לא נוח לנהיגה כניסה אליו קשה וגם היציאה,אין בו משהו מיוחד שאפשר להלהב ממנו,פוזה כן ! יש לו !.

הכרתי בחיי פורדים אמריקאיים,ממליץ לך לנסות...לינקולן טאורוס,ועוד.

אף פעם לא התרגשתי מישיבה לא נוחה\בעיות של גובה המושב ברכב. פוזה יש על הקפרי זה כן:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בדיוק צפיתי לא מזמן בפרק של טופ-גיר מ-2003, שם הוצגה הפורד Visos.

כפי שהם טענו, "פורד לא עובדת על אף אחד עם פתחי האיוורור והחלונות הקמורים האלה - זאת הקפרי הבאה!"

לשיפוטכם:

ford_visos_rear.jpg

פורסם

car_photo_308806_25.jpg

הדגם הזה ניראה כמו שילוב בין רנו מגאן קופה (החלק האחורי של הצד), ג'יפ של יונדאי (חזית) ויונדאי קופה (מהצד).

הדגם הזה אומנם הרבה יותר יפה, אבל משום מה ניראה כאילו "השאילו" את הצורה משירוקו:

car_photo_308812_25.jpg

הנה VAGית:

volkswagen-scirocco1.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קווי המתאר בפורד נורא נורא דומים לאלו של השירוקו. שימו לב בפרופיל של הפורד.

גם הפנסים האחוריים דומים מדי לאלו של השירוקו אם מסתכלים עליהם מהפרופיל.

מקדימה פחות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...