Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אפשר לדעת מה ההבדל באבזור בין הונדה סיויק שנת 99-00? (אני מדבר על הגרסא עם הסאן רוף אם זה משנה)

והאם יש הבדל במנוע?גיר?כוח סוס?.

תודה לעוזרים, ושיהיה לנו חג שמח:-)

פורסם

אין שום הבדל זה אותו רכב האבזור כגון כריות אויר ,סאן רוף וABC היה כתוספת בחברה באותם שנים. יש הבדל בין שנתונים 96-98 לבין 99-00 בצורה החיצונים ובגיר ההחלפות בגיר של 99-00 יותר חלקות .

פורסם

תודה על התגובה

מה זאת אומרת abc? אולי התכוונת לabs?

האם יש הבדלים במנוע? לפי מה שאמרו לי בשנת 99-00 ישנו 125 כוח סוס לעומת השנים 96-98 שבהן יש 105 האם זה נכון?

איך בכללי הרכב?האם הוא טוב?

פורסם

משנת ייצור 1994 מנועי ה VTEC של הסיויק מפיקים 125 כ"ס.

בשנת ייצור 99 הגיר האוטומאטי מחליף הילוכים בצורה חלקה יותר משנתונים 96-98 ,אין כבל קיקדאון שצריך כיווון כל כמה זמן .

זה נעשה בצורה אלקטרונית ולא מכאנית .

בסה"כ רכב אמין ,אבל לך תמצא אקזמפלר כזה שמור שטופל באהבה ולא כוסח ע"י צעירים .

פורסם

תודה רבה לך:) אז בעצם כל ההבדל בין 96-98 לבין 99-00 זה הגיר?זהו?אין עוד אבזור שונה בשנים האלה?

אני יודע ש99-00 מגיע עם טמבונים שונים+סאן רוף שב96-98 ישנם פסי קישוט בטמבונים הללו

תודה רבה,שיהיה לנו שבת שלום וחג שמח

פורסם

בעיקרון הדגמים האלה מגיעים בלי ABS ו2 כריות אוויר כסטנדרט, משום מה הונדה לא אוהבים לאבזר במינמום בשנים האלה עד למודל 2002.

אז שים לב שאתה קונה אחת עם כריות אוויר וABS, זה גם עם תוספת במחיר כמובן.

בהצלחה! אוטו באמת חבל על הזמן עם אמינות מופלאה!

Polo 2012

פורסם

אכן מבחינה ויזואלית הטמבונים שונים (פסי הקישוט) והגריל כולל הסמל הגדול מלפנים אם אתה ממש מקפיד על השינויים .

משנת ייצור 96 עד 2000 המכוניות הגיעו ללא ABS וכריות אויר ,ניתן היה להוסיף בתוספת תשלום .

בשנת 2000 היה דגם שנקרא פרימיום (גמיק של חב' מאיר בארץ ) שהגיע עם סמלים של הונדה בצבע זהב :roll:.

לי היתה 98 שהיתה בתוספת גג חשמלי מקורי ABS ושתי כריות אויר ,נמכרה ב2002.

לאבי היתה זהה לחלוטין רק ללא הגג נפתח ,החזיק אותה כ 10 שנים ,לא היו כל בעיות במכונית טופלה באהבה בזמן ,נמכרה לטובת סיויק 2002.

חשוב להבין שיש מכוניות כאלו שלא טופלו בזמן ,עברו סידרת התעללויות וכו', חשוב לקחת לבדיקה ולחשב עלויות תיקונים .

נקודות תורפה שצריכים להתייחס אליהם ,מחזיר שמן אחורי (בין המנוע לגיר ) נוזל ,צריך לפרק גיר .

תותבים למתלה אחורי חורקים .

שיהיה בהצלחה .

• תוכן חדש...