Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין קומות רגיל עם שער חשמלי בכניסה לחניה המשותפת של כל הדיירים.

יש לי 2 שכנים בעייתיים בבניין.

הם מחנים בצורה שמפריעה מאוד ל-3 דיירים מבוגרים (פנסיונרים) כי הם די חוסמים אותם כל פעם.

לאחר חצי שנה של שכנועים שלא העלו דבר והשכנים ה"בעייתיים" ממשיכים בשלהם ושמים קצוץ, הפנסיונרים שאלו

אם אני יכול לעזור להם לפתור את הבעיה.

שאלתי היא כזאת:

האם אני יכול להתקשר לעיריה (106) והם יתנו להם דו"ח על חסימת הרכבים וחניה על אדום לבן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כשמישהו חנה לי פעם בחניה הפרטית, בעירייה אמרו לי שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לגרור אותו על חשבוני, להגיש תלונה במשטרה ואז לתבוע אותו.

הם אמרו שהם לא יכולים לעשות כלום כי מדובר בשטח פרטי.

emotion of motion

פורסם

הם לא חונים באף חניה פרטית של אף אחד, סה"כ בשטח הבניין שהוא שטח פרטי כמו שאני מבין.

אז אין מצב לדו"ח? חבל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מכיוון שזהו שטח פרטי, העירייה לא יכולה להתערב.

משטרה כן.

זו פלישה לשטח פרטי ולכן המשטרה אמורה להתערב.

לחברה שלי קרה מקרה דומה. שכן ((?) אנחנו לא סוגרים מאיפה הוא צץ...) החליט שהחנייה שלה נחמדה ולא היה מוכן לזוז כדי שנוכל להכניס את הרכב. מכיוון שהייתי בעבודה, היא התקשרה למשטרה והם אכן הגיעו וגררו את הבחור מהבית כדי שהוא יזיז את הרכב.

אפשר לתבוע אותו, אבל זה כבר סיפור אחר...

פורסם
הם לא חונים באף חניה פרטית של אף אחד,

זו פלישה לשטח פרטי ולכן המשטרה אמורה להתערב.

לא פלישה ולא נעליים,.

אלה שמחנים, הם דיירי בניין - חצופים, לא מתחשבים, מעצבנים. (והם לא היחידים במדינתיינו).

אבל המשטרה לא תיתערב. תקבל תשובה גם מהמשטרה שאין מה לעשות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חסימת כניסה/יציאה מחנייה: טיפול משטרתי!

במידה ומדובר על חסימת יציאה, המשטרה יכולה לגרור את הרכב, רק לאחר שלא אותרו הבעלים.

בשני המקרים תנסה המשטרה לאתר את בעלי הרכב לפני גרירה או רישום דו"ח.

חניה על אדום- לבן: טיפול משטרתי - בד"כ דו"ח תנועה.

במוקד העירוני לא יעזרו לך בתחומים שבהם אין להם סמכות.

נ.ב.

לא נכון לרשום את המושג "פלישה" בנושא זה. פלישה זו הסגת גבול שנמשכת 30 יום ומעלה.

חסימת חניה הינה הסגת גבול (כל עוד אכן השטח פרטי והחניה שייכת לך).

Xbox12341

פורסם

הועד של הבניין צבע את אבני השפה של המדרכה באדום לבן כדי שאף אחד לא יחנה שם ויפריע.

אם אני מזמין משטרה אז יש מצב שהם יגררו את השכן למטה ויאלצו אותו להזיז את הרכב?

איפה שהם מחנים זה לא בחניות עצמן של הפנסיונרים אלא מאחוריהם בשטח הבניין כך שקשה למבוגרים לצאת

מהחניה הפרטית שלהם ברוורס.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

xbox,

ממה שהבנתי, כל הסיפור מתרחש בתוך חניה פנימית של הבניין.

לא נחסמת היציאה מהחניה, אלא הם מחנים את הרחבים שלהם בצורה שמקשה לדיירים אחרים לתמרן בחנייה.

לפי מה שקורה בשטח, נכון לעכשיו, במשטרה יש מדיניות לא לתת דוחות חניה, במידה ואין הפרעה לתנועה בכביש ציבורי.

כאן המיקרה של שטח פרטי בלבד.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הועד של הבניין צבע את אבני השפה של המדרכה באדום לבן כדי שאף אחד לא יחנה שם ויפריע.

ממתי ועד הבניין מוסמך לקבוע חוקי תנועה?

פורסם

אם הועד צבע את אבני המדרכה הציבוריות, הרי שמדובר במהלך לא חוקי לחלוטין. אם זה כל כך מפריעה להם, הם יכולים לפנות לעיריה לנמק ולנסות לשכנע מדוע העיריה צריכה לאשר זאת ואז העירה גם תצבע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הם לא חונים באף חניה פרטית של אף אחד, סה"כ בשטח הבניין שהוא שטח פרטי כמו שאני מבין.

אז אין מצב לדו"ח? חבל.

חבל שלא נשארו הרבה כמוך שנלחמים או לפחות עושים משהו בשביל זכות של אנשים אחרים.

תראה, אני לא אגיד לך לעשות נזק לשכנים הסוררים, ובטח לא לנהוג באלימות כלפיהם. אבל לדעתי צריך לנהוג איתם באופן תקיף יותר, אולי ככה הם יבינו.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אצלנו נדרשו 3 שנים כדי להשיג מהעירייה אישור לצבוע את הכניסה לחנייה של הבניין באדום-לבן.

כנראה שבמדינה הזאת צריך לקום ולבצע ולא לחכות שיאשרו לך...

פורסם

הועד צבע באדום לבן בתוך שטח החניה הפרטי של הבניין! כדי שהשכנים יבינו את הרמז...

צבענו אדום-לבן גם ברחוב, כי עד שהעיריה תאשר הבניין כבר לא יעמוד.

אז הבנתי שלא המשטרה ולא העיריה יכולות לעזור כאן.

לפני 5 שנים שכן חצוף החנה בצורה כזאת שהפריעה לכל הדיירים להיכנס ללובי של הבניין והיינו צריכים ללכת מסביב

לרכב שלו בכל פעם, תבינו את החוצפה...

מה עשיתי? קראתי לחבר שלי 2X2 מטר והזזנו יחד 4 עדניות מבטון שכל אחת שוקלת אולי 100-120 קילו,

בעזרתן הקפנו את הרכב שלו כך שלא יוכל לצאת (בן-אדם 1 לא יוכל להזיז עדנית כזאת לבד) + הורדת אוויר מ-2 גלגלים.

חזרנו על התהליך 3 פעמים בדיוק והופה הוא הפסיק 8).

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

הכל טוב ויפה.

צבעתם מדרכות על דעת עצמכם, חסמתם את החצוף עם עדניות בטון (לימדתם אותו לקח, בניגוד לחוק).

ועכשיו אתה בא ושואל , האם עיריה או משטרה יכולים לתת דו"ח חניה על אדום-לבן (אשר נצבע בצורה הלא חוקית)?

על סמך מה שרשמת, אני חושב שאתם יודעים איך להתמודד עם המצב הנוכחי :twisted:.

• תוכן חדש...