Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמור.

מדובר במגבר טוב אך חלש מדי בשביל להגביר כראוי סאב כמו הארסנל. (המגבר מספק את אותה עוצמת הגברה בכל התנגדות)

...CASKA for life

פורסם

השילוב הזה JL וארסנל לפי דעתי זוועתי.

יצא לי לא מזמן לבדוק מס' מונואים עם הארסנאל שלי ובין היתר

גם JL אמנם 500/1 אך אני מאמין שגוון הצליל דומה,

בשילוב הזה הבאס זוועתי, יבש מאוד, חזק מאוד אבל בלי שום נפח, ממש לא מומלץ.

אלי

פורסם

אין חכם כבעל נסיון

תזכיר לנו אלי - אם מה אתה מגביר אותו? שמתי לב שנעלם לך מהחתימה ואני זוכר מונו בלוק של פוניקס גולד אוקטן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זהו שכרגע אין מונו, אני בחיפושים אינטנסיביים במהלכן ניסיתי

כבר כ10 מונואים שונים אם כי כנראה שבקרוב הפתעה...

אלי

פורסם

לא אמרתי שאני לא מרוצה, אמרתי שאני בודק, היכן כתבתי שאני לא מרוצה?

דבר אחד שלמדתי, במיוחד על בשרי, שלפני שאתה קונה רכיב כלשהוא

תשמע כמה שיותר ותבחר את מה שאתה הכי אוהב אחרת תוך כחודש

הוא יהיה בפורום יד שניה:wink:

אלי

פורסם

מה זה אומר על איתמר? :-P

רועי??? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומה אני, צנצנת????

תסתכל בחצי שנה האחרונה כמה רכיבים החלפתי ועוד היד נטויה.

בגלל זה עכשיו אני בודק יותר לעומק לפני השדרוג הבא...

לא בטוח שזה יעזור אבל לפחות נותן יותר נסיון:lol:

אלי

פורסם

אלי אני לא מסכים איתך לחלוטין,שמעתי על המונו הזה אססין ארסנל והאבוק והמונו עושה עבודה נפלאה ונשמע מצויין.

ומי שרוצה לשמוע את השילוב של JL ו AA מוזמן בכיף(כרגע הסאנדאון 1200 ירד לצורך המכירה של הJL אז לא להתייחס לחתימה).

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

רוני בשבת לפני האחרונה, בפרק זמן של מס' שעות

יצא לי לשמוע מס' מגברים על הרכב שלי כשכול הכיוונים היו מP9 זהים לכל המגברים

והJL נשמע הגרוע מכולם, ולא רק לפי דעתי, אני מאמין שROMA ששמע יחד איתי יאשר זאת.

מבחינת עוצמה באמת שלא חסר לו כלום, נהפוך הוא היינו צריכים לסגור את הגיין כמעט לגמרי אך הסאונד, אוי הסאונד

לטעמי זה לא זה.

תנסה לשמוע אצלך ברכב ותרגיש בהבדל.

אלי

פורסם

אלי אנחנו מדברים על מגברים ברמה של JL או שרמה יותר גבוהה,תן דוגמא לאיזה מגברים חיברת? ברור הרי שאם מדובר למשל בג'נסיס או TRU זה כבר לא כל כך בר השוואה לדעתי.

בכל אופן סוגייה מעניינת אני בהחלט אנסה להשוות שוב.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

זו כבר לא פעם ראשונה ששומעים בפורום הזה חוות דעת על התאמה גרועה בין מגבר של JL למוצר שהוא לא של JL.

סה"כ מגברים טובים מאוד אבל כנראה שיש איתם בעייתיות מסויימת בגלל הנושא של ההתנגדויות.

Pioneer TS-X150

פורסם

באותו יום ניסיתי STEG 2.02, JL AUDIO 500/1,AUDISON LRX1.1K,AUDISON VRX 1500.1

כך שהיה לי מדד השוואה ישיר בפרק זמן קצר לשמיעה ויש, כן יש, הבדלים.

דרך אגב באותו מעמד מי שלקח בגדול הוא הVRX, צליל נקי באס חזק עם הרבה נפח, מאוד מהיר עם השתלבות יפה בסאונד הכללי.

אלי

פורסם

אלי,

ניסית לגשר שני ערוצים בבילט שלך ולראות איך הוא מתמודד עם הארסנל? יכול להיות מעניין...

ואז אולי במקום להביא מונו כדאי לך לשקול מגבר שני ערוצים חזק יותר של טרו ופשוט לגשר אותו...

ככה תהיה לך הגברה "הרמונית" משהו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...