Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה המערכת שאני רוצה לקנו היא

קומפונט:דוטק חדש/או הייבריד ישן

מגבר 4 ערוצים ZX350.4

מונוzx400.1 / jl500.1

סאב ארסנאל/אודופיל.

פורסם

ההמלצות שלנו היא שתשמע לפני שאתה קונה - הציודים טובים מאוד אבל חלקם נמצאים בקטבים השונים של חוות הדעת בכל פרמטר.

זה כמו אחת הפרסומות החזקות ביותר לתאונות דרכים:

אנשים מתחלקים לשניים -

סוג אחד שעוצר ברמזור אדום וסוג אחד שלא עוצר ברמזור אדום

הסוג שלא עוצר ברמזור אדום, מתחלק לשניים...

תעצור כאן לפני שאתה קונה, ותשמע את הרכיבים - שלא תעבור ברמזור אדום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדובר ברכיבים טובים למדי, אתה באיזור טוב. העדפה ביניהם צריכה להיות על בסיס האזנה שלך.

עצה - אל תתפשר בעניין הקומפ' הקדמי והתקנתו הנאותה.

לנוס - השגת אותי בשניה

...CASKA for life

פורסם

אוקי.תודה עכשו היתי רוצה לדעת עד כמה שווה וכדי לשלם על כול רכיבים שאני ידע אם לא עובדים עליי או משהו כזה בהנחה שכול הרכיבים עובדים ויש קבלות והוכל שזה לא גנוב ושלא עברו שוםן תיקון בחיים שלהם...

נ.ב למה לא עושים מחירון של מוצרי אודי לרכב יד 2 כמו מכוניות זה יכול לעזור הרבה

פורסם

כי בניגוד למכוניות, מוצרי אודיו הם מוצרים קצת יותר אמינים לאורך זמן, והעלות של רכיב אודיו ברוב הכולל של המקרים לא מגיע לעשירית של רכב חדש ואני מדבר על רכב זול.

תיקח מגבר מסדרת תסיס שעולה 20 אלף - שזה מחיר מטורף לחלוטין ועדיין אתה נשאר עם מוצר שסביר להניח שלא יתקלקל בעשור הקרוב וגם אם כן, אם היה לך כסף לקנות כזה מגבר, רוב הסיכויים שאם הוא יתקלקל מתישהו בשנים הקרובות תוכל להרשות לעצמך לתקן אותו והוא יחזיק עוד 10 שנים...

ברכבים זה קצת אחרת...

אז בוא נחזור לרגע אחד למיינסטרים, איפה שמגבר יקר עולה בין ה4 ל3 אלף - איפה בדיוק אתה רוצה לעשות כאן ירידת ערך? המוצר נשאר כשהיה לאורך תקופה בה רכב מאבד את כל הערך שלו, כשהיה.

במקרה הכי גרוע - תיקון של מגבר שעלה בזמנו 2300 שקלים כחדש עלה לי 500 שקלים ואחרי זה הוספתי לו עוד שיפור ב150 שקלים - סה"כ המגבר הזה כבר בן איזה 5 או 6 שנים לפחות והוא עדיין נשמע בדיוק אותו הדבר כפי שהוא היה קודם, לא רק זה, הוא משופר (הKX600.4 בחתימה שלי) אז איפה בדיוק אתה רוצה שהערך שלו ירד?

בוא נאמר יד שניה - אז אני אמכור אותו בחצי מחיר כי לעומת מה שאפשר לקנות היום ולעומת מה שהוא עבר נראה לי שזה מה שהוא שווה - עדיין, זה אותו המגבר, אותו הצליל, אותה האיכות - אין לו סוסים שבורחים מהמכלאה כעבור כמה שנים...

ציוד אודיו לרכב הוא ציוד די בטוח לרכישה ביד שניה כל עוד אתה קונה ממקור אמין ובודק את הציוד לפני הרכישה.

רמקולים זה הדבר היחיד שאני לא קונה יד שניה סה"כ אבל מגברים, פרוססורים וHUים זה עסק הרבה יותר יציב - גם אם תתקן - כמה כבר השקעת ביחס למגבר חדש? וקיבלת את אותה התמורה בדיוק... תחשוב על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אז ככה המערכת שאני רוצה לקנו היא

קומפונט:דוטק חדש/או הייבריד ישן

1100\1200

מגבר 4 ערוצים ZX350.4

700 שח גג

מונוzx400.1 / jl500.1

1200\700 שח

סאב ארסנאל/אודופיל.

1800\1200 משומש 2000 חדש

לדעתי אתה עושה טעות ,ZX350.4 לא מתאים להגברה של דוטק או הייבירד

אם תשאל אותי קנה :

ZAPCO 4200I משומש

סאב גנסיס אודיופיל משומש

סט מורל הייבירד \ היייבירד אודיו קלארוס חדש

---------------

4500 שח

ואתה יוצא עם מערכת מעולה במחיר מינימאלי

פורסם

בשביל מה אתה צריך את המגבר הזה בכלל.?

המטרה זה להשיג מערכת ברמה הכי גבוהה במחיר הכי נמוך

אתה צריך מגבר 4 ערוצים איכותי וחזק כמו ה ZAPCO שהמלצתי עליו

סאב איכותי ומדוייק ,וסט קדמי שזה הדבר הכי חשוב במערכת לדעתי איכותי ככול האפשר ורצוי חדש.

פורסם

למה המגבר הזה לא איכותי או משהו אני לא מבין פשוט המליצו לי עליו אמרו לי שהוא יתאים או לסאב או לרמקולים?. האם זה לא נכון ?

או שעדיף כבר ללעת על חדש מחו"ל אמרו לי משהו של איבי אתר כזה שמימנו שווה ללהזמין

פורסם

המגבר הנ"ל מגבר מעולה ,אבל זה לא העניין הוא לבד בתור משומש יעלה לך באזור 1500 שח

אתה פשוט לא צריך מגבר כזה,המגבר הנ"ל נניח יגביר קומפוננט ועוד מגבר מונובלוק יעלה לך עוד 1200

ביחד 2700 שח השקעה במגברים. כאשר אתה יכול לקנות את הזאפקו ב-1200 שח ולסגור עיניין בהרבה

פחות כסף והתוצאה לא תהיה פחות איכותית.

• תוכן חדש...