Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים ארוכים מאוד בגלל מידה בעייתית, נסעתי בשבוע האחרון עד לבאר שבע (אני מרמלה) כי רק שם מצאתי את הצמיגים שרציתי, טויו T1R במידה 195/50/16 (ייצור יוני 2008 ) כולל כיוון פרונט אצל " אלימלך מחסני צמיגים " בבאר שבע למגאן (2.0, 96').

ואני שמח לבשר שהנסיעה היתה שווה את זה. השירות היה מעולה, תודות לאוהד ולבחור שטיפל בפרונט (שכרגע שכחתי את שמו) על המקצועיות וההבנה הרבה. בקיצור מאוד מומלץ, וגם המחירים שם לא גבוהים.

4 צמיגים: 1800 ש"ח

יישור 2 ג'אנטים+כיוון פרונט: 500 ש"ח

היו לי רעידות בהגה, משיכה ימינה בכל מצב, עמימות ושטח מת במרכז.

רמות האחיזה עלו בצורה אבסולוטית (ביחס לצמיגים הגמורים שהיו). רעידות בהגה נעלמו, אין משיכה, וההגה מרגיש הרבה יותר חד ויציב, והשטח המת אפסי עד לא קיים. הצמיגים עצמם גם שקטים יחסית מה שמאוד הפתיע לטובה. הם אמנם מעט פחות נוחים ובגדול היציבות ורמת הביטחון עלו באופן מאוד משמעותי. בקיצור, כל ההתנהגות של הרכב השתפרה פלאים.

היו לי מחשבות על שיפור השלדה לפני זה, אך בנתיים, זה ממש ירד מהפרק כי הרכב כבר קיבל מגבלות חדשות.

סופ"ש טוב לכולם,

אבי

CoupéF7R

פורסם

חודשים חיפשתי צמיגים נורמאלית למגאן שהייתה לי פעם ולא מצאתי. מצאת צמיג מעולה. צמיגי אלימלך בהחלט מקום מומלץ מקצועי וטוב.

פורסם
הצמיגים עצמם גם שקטים יחסית מה שמאוד הפתיע לטובה.

מצטער, אבל אלה הם צמיגים די רועשים. כמובן לא כמו R888,אבל בכל זאת לפי דעתי רמות הרעש הוא בלתי סביר ב-T1R.

אהרון נחשוני, קצין בטיחות תעבורה (מ.ר. 88374)

פורסם

רמות האחיזה עלו בצורה אבסולוטית (ביחס לצמיגים הגמורים שהיו). . הם אמנם מעט פחות נוחים ובגדול היציבות ורמת הביטחון עלו באופן מאוד משמעותי. בקיצור, כל ההתנהגות של הרכב השתפרה פלאים.

זה ממש ירד מהפרק כי הרכב כבר קיבל מגבלות חדשות.

איזה צמיגים היו לך לפני כן? איך אתה משווה את הנוכחיים אליהם? (בזמנים הטובים שלהם כמובן ולא כגמורים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מצטער, אבל אלה הם צמיגים די רועשים. כמובן לא כמו R888,אבל בכל זאת לפי דעתי רמות הרעש הוא בלתי סביר ב-T1R.

ה-T1R שקטים יחסית, בהשוואה לפאלקן 512 ולהנקוק ונטוס 104.

פורסם

הטויו שקטים יותר ממה שציפיתי, ואחרי התאמת הלחץ אוויר גם לא פוגעים בנוחות.

איזה צמיגים היו לך לפני כן? איך אתה משווה את הנוכחיים אליהם? (בזמנים הטובים שלהם כמובן ולא כגמורים).

הצמיגים הישנים היו פירלי P6000 יבשים מאחורה, וזוג דנלופ DIGNOS בני שנתיים מקדימה.

קניתי את הרכב עם הצמיגים האלה לפני 10 חודשים, והדנלופ עוד היו בסדר בהתחלה אבל התבלו מהר מה גם שהאחיזה שלהם נמוכה ואין ממש מקום להשוואה עם הT1R.

האוטו היה זורק זנב לפעמים עם הפרובוקציה הקטנה ביותר ותת היגוי תחת עומס היה מוגזם. השינוי הוא קיצוני ובאיבודי אחיזה כלשהם עוד לא ניתקלתי.

חיפשתי ממש המון זמן את הצמיגים האלה כי אין אף דגם אחר יותר טוב במידה הזאת במחיר שפוי. הייתי קרוב להתייאש ולשים איזה HP (שהם יותר יקרים).

CoupéF7R

פורסם

מניסיון של כחצי שנה על רבייעיה חדשה האחיזה של הT1R מעולה ביחס למחיר שהיא מביאה איתו, בגשם האחיזה גם כן לא רעה בכלל, מצליח בסה"כ להוריד כ250 כ"ס לקרקע במהירויות גבוהות מבלי יותר מדי פאסס.

הבעייה היחידה מבחינתי של הצמיג הוא שהוא באמת מעט שקט מדי, בהתחלה זה היה מוזר לחלוטין להכנס לסיבובים שאתה כ"כ רגיל אליהם ולהמשיך כמסילה בלי ציוץ, מתרגלים ולומדים את הצמיג ואפשר באמת להפיק ממנו הרבה.

אני לא יגיד שזה צמיג סופר ספורטיבי ומהווה את האולטימטיביות, אבל הוא פשרה מעולה לרכב יום יומי שצריך גומי שמכבד את עצמו, בניגוד לרוב שאר הזבל שנמכר בארץ.

אבי.

פורסם

ככל שידוע לי היוקו מעט יקרים יותר.

איזו השוואה אתה רוצה? מעולם לא נעשה מבחן השוואתי בארץ לזוג הצמיגים האלו.

אני שנה וחצי עם ה SDRIVE ואני מאוד מרוצה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בהתחלה רציתי ללכת על ה C DRIVE (הS לא קיים במידה) וההצעות שקיבלתי היו יותר גבוהות מהטויו וכך גם לגבי הDZ101 (ושניהם צמיגים יותר נחותים). לכן אני מניח שהיוקו S DRIVE יהיו משמעותית יותר יקרים מהטויו.

CoupéF7R

פורסם
מה גם שהאחיזה שלהם נמוכה ואין ממש מקום להשוואה עם הT1R.

האוטו היה זורק זנב לפעמים עם הפרובוקציה הקטנה ביותר ותת היגוי תחת עומס היה מוגזם. השינוי הוא קיצוני ובאיבודי אחיזה כלשהם עוד לא ניתקלתי.

תודה על התשובה! :mm_yeah:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני כרגע כחצי שנה עם הטויו T1R ובהחלט מרוצה מהם ביחס תמורה למחיר,הצמיג יחסית שקט ואוחז בכמה רמות מעל לצמיג הקודם שישב הפאלקן 512 שמעבר לכך שהיו רועשים האחיזה שלהם היתה זוועתית יחסית לטויו.

בתקציבים של 450-550 לצמיג בהחלט הטויו הוא הבחירה המשתלמת לדעתי.

• תוכן חדש...