Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי יבוא רכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לייבא רכב ישן לארץ ? אני זוכר שפעם היה אפשר רק רכב שאין לו עוד שנתיים על הכביש ,החוק הזה במקרה השתנה או נשאר ? לדוגמא אם אני רוצה להביא רכב ישן בזול מח'ול ,אני יכול ?

מצטער עם הנושא הזה נידון כבר ,לא מצאתי דרך לחפש .

תודה מראש .

פורסם

מותר לייבא רכב שהוא מתחת לשנתיים

או מעל 30 שנה אבל אז הוא יהיה אספנות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מותר לייבא רכב שהוא מתחת לשנתיים

או מעל 30 שנה אבל אז הוא יהיה אספנות

כל רכב מעל 30 שנה ? ,או דגמים מסוימים רק?

פורסם
כמעט כל רכב, איזה אתה מחפש ספציפית?

יש הרבה אופציות ,נניח אני מוצא בח'ול פרארי שנת 80 ב 10 אלף דולר ,כמה אני צריך עוד לשלם על היבוא ?

(סתם דוגמא )

פורסם

שנת 80 אתה לא יכול לייבא עדיין רק 79 ומטה, אבל בעיקרון עלות הייבוא היא:

עלות הרכב לך + עלות המשלוח ואז מגיעים למכס והם מחשבים את אחוזי המכס לפי איך שהרכב נראה למוכס עפ"י מחיר דרגות 1-5 במחירון קראוס (דרגה 6 אסור להכניס ארצה), כלומר יכול להיות שקנית רכב ב2000$ אבל הוא נראה טוב ומעריכים אותו כדרגה 3 ובמחירון הוא מופיע בדרגה הזו כשווה 6000$ אתה תשלם מיסוי על 6000$.

ואז המס הוא (מחיר הרכב + מחיר המשלוח) * 1.26 ויכול להיות שיתווסף על זה עלות אחסנה ועוד שאר מרעין בישין.

פורסם
שנת 80 אתה לא יכול לייבא עדיין רק 79 ומטה, אבל בעיקרון עלות הייבוא היא:

עלות הרכב לך + עלות המשלוח ואז מגיעים למכס והם מחשבים את אחוזי המכס לפי איך שהרכב נראה למוכס עפ"י מחיר דרגות 1-5 במחירון קראוס (דרגה 6 אסור להכניס ארצה), כלומר יכול להיות שקנית רכב ב2000$ אבל הוא נראה טוב ומעריכים אותו כדרגה 3 ובמחירון הוא מופיע בדרגה הזו כשווה 6000$ אתה תשלם מיסוי על 6000$.

ואז המס הוא (מחיר הרכב + מחיר המשלוח) * 1.26 ויכול להיות שיתווסף על זה עלות אחסנה ועוד שאר מרעין בישין.

בקיצור סיפור אתה אומר ...

לא הבנתי משהו אחד אבל ,אתה אומר שדרגה 6 אסור להכניס ,נגיד מישהו רוצה להביא דודג' וויפר ,הוא לא יכול ?

ומה הטעם בחוק כזה ?

פורסם

הדרגות האלו מתייחסות למצב הרכב. דרגה 1 - רכב משופץ למצב תצוגה.

דרגה 6- רכב גרוטאה לפירוק.

לגבי דודג' ויפר- לא תוכל לייבא אותה כרכב אספנות, היא לא מספיק ישנה, היצור החל בשנת 1992.

לגבי החדשה-כלומר עד גיל שנתיים - אם מישהוא בכר עשה את זה, ויש לה תקינה בארץ, גם אתה יכול. אבל אני לא חושב, שעשו לה תקינה.

• תוכן חדש...