Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר גלאי רדאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות גלאי רדאר בקרוב אם משהו יכול להסביר לי קצת על הנושא ?

מחירים,חברות המובילים,איזה מצלמות זה יכול לקלוט ואיזה לא ?

תודה מרואש מיכאל :wink:

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

לפי speedtraps..

גלאי רדאר זה בזבוז כסף..

האופציה הטובה וזאתי שבאמת עוזרת היא משבש רדאר..

רק שהוא לא חוקי :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה זה KA- מצלמות ?

לפי מה שראיתי החברה המובילה היא בל טרוניקס והמחירים בסביבות ה2000

אני מחפש מכשיר עד 1000 מה אתם חושבים שווה לי להשקיע הוא לרדת מהנושא?

תודה מיכאל

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה זה KA- מצלמות ?

לפי מה שראיתי החברה המובילה היא בל טרוניקס והמחירים בסביבות ה2000

אני מחפש מכשיר עד 1000 מה אתם חושבים שווה לי להשקיע הוא לרדת מהנושא?

תודה מיכאל

רד מהנושא. המכשירים הזולים לא נותנים מענה בכלל כנגד מצלמות.

כנגד אקדחי לייזר אין בכל מקרה מה לעשות, כי ברגע שהגלאי מצפצף על לייזר זה סימן שהשוטר כבר "ירה" עלייך וקיבל קריאת מהירות. הסיכוי היחיד שבו זה יעזור לך הוא אם השוטר ינסה לירות עלייך מטווח גדול מ-300 מטר ותספיק לבלום בינתיים (ברוב המקרים זה לא כך).

הגלאים היקרים יותר נותנים מענה כנגד מצלמות אבל בדרך כלל זה מאוחר מדי (ובדרך כלל גם אפשר לראות את המצלמות ממרחק).

בקיצור, תמשיך לחסוך למשבש לייזר.

יונתן.

פורסם

אז רגע אחי תאחלס ראדר לא שווה כלום כי השוטר כבר ירה עלייך

כמה עולה משבש כזה ושאלה מאוד חשוב,

בכרגע ששוטר ירה עלייך והא שם לב שהוא לא יכול לנעול אלייך ? אז הוא ישם לך ויעצור אותך לא ?

יובל

פורסם
אז רגע אחי תאחלס ראדר לא שווה כלום כי השוטר כבר ירה עלייך

כמה עולה משבש כזה ושאלה מאוד חשוב,

בכרגע ששוטר ירה עלייך והא שם לב שהוא לא יכול לנעול אלייך ? אז הוא ישם לך ויעצור אותך לא ?

יובל

אין לי מושג לגבי מחירים של בליינדר אבל אני מניח שבסביבות 2K.

משבשי לייזר טובים יתנו לשוטר באקדח את הקריאה E01 או E02 שמשמעותה היא שהוא לא מצליח להנעל על האוטו בגלל חוסר יציבות ולא בגלל משבש לייזר.

משבשי לייזר פשוטים יתנו את הקריאה E07 שמשמעותה היא שיבוש לייזר! מה שלא טוב כמובן בשביל הנהג!

במבחנים שנערכו נמצא כי המשבש היחיד שבאמת פועל כמו שצריך ונותן תמיד E01 או E02 הוא בליינדר (ולא, אין לי אחוזים בחברה :D ).

כמובן שהשוטר יכול בכל זאת לעצור אותך ולחפש את המשבש. אבל מקסימום הוא יגיד לך לפרק אותו מהרכב. בכל מקרה הוא לא יקבל קריאת מהירות!.

יונתן.

פורסם

אפשרי לשים אותו בתוך הדש בורד או בתוך הפח הקדמי של האוטו ככה שאי אפשר יהיה לראות אותו ולפרק אותו במקום ?

וזה מצויין :D

פורסם

תבין שגלאי זה לא בזבוז

רק קשור איזה גלאי למשל קוברה שמוכרים בארץ הוא מתחיל לצפצפ כבר אחרי שאתה נמצא בתווך הירי של השוטר לכן הוא לא יעיל,

אבל יש כמה גלאים שהם ממש טובים אבל הם גם עולים בהתאם.

אם אתה אחד שאוהב ללחוץ על הדוושה אז קנה משהו טוב ואפילו תחסוך ותקנה משבש רדאר או ליזר במחיר של 2000- 3000 ש"ח אבל כזה שאתה יודע שיעבוד ואל תבזבז 500 ש"ח על משהו שלא עובד כי פשוט חבל על הכסף.

לא משנה איזה מכונית

לא משנה איזה מנוע

העיקר שהכול יפני

פורסם
אז מה שאתה אומרים שלגלאים ורדארים זה סתם בזבוז כסף?

מישהו באמת התנסה הוא שאתם סתם משערים?

לי יש ניסיון מצויין עם בל 970 וקוברה (לא זוכר את הדגם המדוייק).

ואני מכיר די טוב גם את הוולנטיין 1.

1. הקוברה ממש על הפנים. לא מזהה כלום (בעצם כן מזהה עמודי מתח גבוה :D )

2. ה970 מצויין ומזהה מצלמות ולייזרים אבל כאמור, ברגע שניתנת אזהרה על לייזר זה יכול להיות מאוחר מדי. את המצלמות הנייחות ניתן ללמוד בעל פה, ואת המצלמות הניידות לא בעייה כלכך לזהות אפילו מרחוק, ובגלל שהמצלמות פועלות אחרי שעוברים אותן יש מספיק זמן לדעתי לבלום ממהירויות בלתי חוקיות סבירות ~ (כמובן שאף אחד פה לא עובר את המהירות המותרת ואנחנו סתם שואלים בשביל לדעת, נכון???).

גם הולנטיין באותה רמה של הבל בערך למרות שאני מכיר אותו פחות טוב.

בכל מקרה - הכיטוב משבש.

יונתן.

פורסם
תבין שגלאי זה לא בזבוז

רק קשור איזה גלאי למשל קוברה שמוכרים בארץ הוא מתחיל לצפצפ כבר אחרי שאתה נמצא בתווך הירי של השוטר לכן הוא לא יעיל.

אין קשר, אין אף גלאי שיכול לקרוא את העתיד ולהגיד לך לפני שהשוטר יורה עלייך. ובכל מקרה זה יהיה מאוחר מדי היות והזמן שלוקח לאקדח הלייזר לקבל קריאה הוא 0.3 שניות בערך. הגלאי אמנם יזהיר אותך אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי.

הדבר היחיד שאולי יעזור זה אם השוטר החליט לנסות קודם לירות עלייך מטווח גדול מ300 מטר. אבל בדרך כלל שוטרים שמכירים את העבודה לא עושים את זה.

פורסם

למה אתם כותבים דברים לא מדוייקים?

כנגד לייזר הגלאים לא יעילים, שכן הם מגלים את הממל"ז ברגע היריה,

וזה לא מותיר לך סיכוי לבלום.

לגבי מצלמות ניידות ונייחות, הגלאים הטובים, כלומר ולנטיין ובל(בדגמים

שמצויינים בטופספיד וספידטרפס) יכולים לתת מענה סביר

שיאפשר לך לבלום למהירות חוקית או לפחות סבירה.

שלוב של גלאי רדאר טוב ובליינדר ייתן לך הגנה דיי סבירה, אבל אל תשכח שלעולם זה לא יהיה 100 אחוז, וזה עולה בסביבות 4000-5000 ש"ח.

את כל הקוברות, יוניידנים ושאר פירמות זולות תשאיר לאנשים אחרים,

הם לא נותנים מענה לשום סוג של מלכודת מהירות וזה שווה לזריקת כסף לפח.

פורסם
למה אתם כותבים דברים לא מדוייקים?

כנגד לייזר הגלאים לא יעילים, שכן הם מגלים את הממל"ז ברגע היריה,

וזה לא מותיר לך סיכוי לבלום.

לגבי מצלמות ניידות ונייחות, הגלאים הטובים, כלומר ולנטיין ובל(בדגמים

שמצויינים בטופספיד וספידטרפס) יכולים לתת מענה סביר

שיאפשר לך לבלום למהירות חוקית או לפחות סבירה.

שלוב של גלאי רדאר טוב ובליינדר ייתן לך הגנה דיי סבירה, אבל אל תשכח שלעולם זה לא יהיה 100 אחוז, וזה עולה בסביבות 4000-5000 ש"ח.

את כל הקוברות, יוניידנים ושאר פירמות זולות תשאיר לאנשים אחרים,

הם לא נותנים מענה לשום סוג של מלכודת מהירות וזה שווה לזריקת כסף לפח.

אכן הסבר מדוייק.

לגילוי מצלמות - אך ורק וולנטיין או בל 970 או בל 990. (בד"כ מזהה בזמן המספיק בקושי לבלימה מ-130-140. לא תמיד :? )

לגילוי לייזר - כל גלאי פחות או יותר, אבל כאמור זה לא אפקטיבי היות ואין לך זמן להאט (0.3 שניה מרגע הלחיצה על הדק הממל"ז עד לקבלת קריאה. ואתה עוד לא הספקת להבין מה קורה לא כל שכן לבלום)

וואסקאר - רק זוג עיניים פקוחות. הוא אינו פולט שום קרינה אלקטרומגנטית ולכן הדיון הזה לא רלוונטי לגביו.

לשיבוש לייזר - אך ורק בליינדר. (לא, גם לי אין מניות בחברה הנ"ל. פשוט לפי המבחנים באתרים ועדויות של אנשים, הנ"ל הוא היחיד שעושה את העבודה כמו שצריך באמינות גבוהה מאוד (בערך כמו גלולות למניעת הריון :lol: )

ואם התקציב שלך הוא 1000 שקל אז או שתמצא בל 970 משומש (בהצלחה...) או שתשים את הכסף בבנק.

קוברה/וויסטלר/יונידן/בל(למעט הדגמים שהוזכרו למעלה)/כל דבר אחר שמוכרים במכרזים/דיוטי פרי/חוברת של ויזה = בזבוז כסף. משקולת ניירות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...