Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם יש לאבא שלי רכב מסווג פורד פוקוס 2003

שעוד מעט עובר לרשותי ואני רוצה להתקין בה מערכת רדיו דיסק עם יוסבי

4 רמקולים בדלתות (קופננט ) ( אני לא יודע את המידה ) מגבר וסאב ו כבלים אמרו לי שאני חייב להחליף אותם .

אני אוהב לישמוע מוזיקה שחורה האווסים מזרחית וליפעמים פסיכודלי

התקציב שלי עומד עד 4500 ניראה לי שזה מכובד למערכת ברמה גבוה

אבל אני יכול להוסיף עם זה ממש ישתלם

תודהה רבה לעוזרים !!8)

פורסם

מערכות שמע לרכב , אין לזה סוף , יש לך גם מערכות של 20אלף שקל באוטו , אנשים יכולים להגיד שזה עדיין לא המילה אחרונה .

מה שכן בתקציב שלך בהחלט יכול להביא אותך לקניית מערכת מכובדת לשמיעה והנאה ברכב יחיסת לתקציב .

אם אתה מחפש להשמיע את המוזיקה בחוץ, זה סיפור אחר.

בקשר להמצלות חכמי הקטגוריה יענו לך ויתנו לך את התשובה המספקת לפי סוג הרכב

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני יודע אחי**אם הוא אחיך, דבר איתו בבית** אבל אני מחפש משו טוב ישחזיק לי הרבה זמן ולא איזהה זבלל סיני

ואני אוהב לישמוע מוזיקה בעוצמה גבוה

פורסם

יש באוטו רדיודיסק מובנה .? {אם כן אתה מעוניין להחליף אותה ברדיודיסק אחר.?}

יש מיקום לרמקולים על המגש האחורי .?..או רק בדלתות האחוריות ?..

פורסם

אתה תצטרך: רדיו דיסק אם 3 יציאות RCA + שתי מגברים - אחד מונו לסאב ושני 4 ערוצים לקומפונט קידמיים ואחוריים + רמקולים + חיווט + התקנה . כל זה ב4500 ש"ח ועוד מאיכות טובה :?: לא נראה לי .

תצתרך לוותר על משהו או לעשות את ההתקנה בשלבים ולהשקיעה יותר :-) .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

דויד כנראה שתיהיה חייב לוותר על רמקולים בדלתות האחוריות כי התקציב שלך לא מאפשר לך וגם אם תעשה חיפוש בפורום תראה שלא מומולץ בדיוק על רמקולים מאחורה,אתה צריך קומפוננט טוב שני מגברים סאב וhu ואל תשכח חיווט למגבר ולרמקולים ועבודה.

בהצלחה.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

טוב תודה אני מבין אז אני יחכה קצת עם זה ונחסוך כסף שהיה משו טוב

באיזה מחיר אני יכול להביא את כול הדברים שאני רוצה וצריך?

ועוד שאלה לא מצאתי בחיפוש שעשיתי למה אתם לא ממליצים על רמקולים בדלתות האחוריות ?

פורסם

לרוב ממליצים על רמקולים מקדימה (קומפוננט) כיוון שאתה יושב קדימה , וכדי ליצור איזה שהוא אפקט של "במה" , לדעתי אין צורך ברמקולים אחוריים כל עוד יש לך קומפוננט איכותי ועוצמתי.

לכן תשקיע בר"ד ,קומפוננט ומגבר 4 ערוצים , ומכאן תתקדם הלאה לאט לאט ,שיהיה לך עוד כסף אז תרכוש סאב ותחבר אותו למגבר.. וכן הלאה.

בהצלחה.

פורסם

במידה ואין לך סכום גבוהה יותר, תתחיל בקטן, כמו ש Pioneer אמר.

תתחיל מ- HU טוב וקומפוננט גם אם ההגבר לא מספיק לקומפוננט. כשיהיה לך עוד כסף תקנה גם מגבר וגם סאב עם הזמן...

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

רמקולים בדלתות האחוריות נשמעים פחות טוב, מבחינה אקוסטית עדיף להתקין אותם על המגש האחורי

בעניין זה לא שלא ממליצים על התקנה של רמקולים אחוריים ,ישנם 2 אסכולות :

1. במה קידמית -סט 3 חלקים או סט 2 חלקים איכותי וחזק-דגש על SQ עם תפיסה שהסאונד אמור לבוא מקדימה

2. 4 רמקולים -שני סטים של קומפוננט קידמי +אחורי ,דגש יותר על SPL סאונד שממלא את חלל הרכב

כול אחד ומה שהוא אוהב ,זה לא עיניין של המלצה

בתקציב של 5000 שח{לא כולל חיווט והתקנה} ניתן להרכיב לך מערכת איכותית מאיזה סוג שתבחר.

פורסם

אני מכיר את הרצון של לשמוע מוזיקה בעוצמה ואיכות באוטו לכן:

יש אופציה שאתה לוקח קומפוננט מקדימה +HU +סאב +מגבר באיכות סבבה בתקציב שלך.

להוסיף תמיד אפשר.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם אתה פתוח להצעות יד שנייה אתה תוכל להרכיב מערכת טובה בתקציב שלך.

יש בפורום לא מעט רכיבים טובים במחירים הוגנים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני גם חושב שמערכת עם חלקים שהם ''משושמים'' יכולים להיות אופציה מעולה למי שידו מוגבלת ולא רוצה להתפשר על המערכת.

קודם כל רדיו דיסק כמה שיותר איכותי בגלל שהוא הבסיס של כל המערכת הוא קובע את האיכות צליל

שלב שני לבחור קומפוננט קידמי טוב וגם פה אפשר ללכת על רמקולים משומשים כמו הפוקל K2P שהם אופציה מעולה

מגבר משהוא בסגנון של היפוניקס 4 ערוצים

וסאב שזה כבר עדיף לשמוע כדי שתדע מה אתה מעדיף

עם התקנה יצא לך בערך: 4000 ש''ח

אחר כך אתה יכול לשדרג עם מגבר מונובלוק לסאב ועוד זוג קומפוננט מאחורה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אא תודהה אני מביןן

איפשר לינקים שאני ידע על מה מדובר איזה רדיו חשוב שהיה עם יוסבי

וכול שאר הדברים

תודהה רבה לעוזריםם