Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד-25 אלף +-... גטס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בירשותי רנו קליאו כבר כ4+ שנים ונראה לי שזה הסוף :)

אני מעניין לקנות רכב שיהיה אמין יחסית תצרוכת דלק סבירה+ בקיצור רכב לצעיר...

מחיפוש ראשוני הגעתי למסקנה שהגטס היא המתמודדת העיקרית כי אבל הביקורות שקראתי עליה פה לא היו בשמיים יש להבין שאני בא מעולם של רנו קליאו 1.4 ישנה יחסית... ואני יחסית הסתדרתי איתה מבחינת כוח למרות שאני אשמח ליותר

אזז ממה שהבנתי עד עכשיו:

גטס- חלשה מאד מאד לא בטיחותית אמינה וזולה ביחס לשנה.

גולף- רק שנת 2000 ומטה שזה אומר רכב שכבר 9 שנים על הכביש... למרות שהיא יותר חזקה ורווחת ונראת טוב.

פונטו- לא יודע אני פשוט שונה את פיאט... וגם אני לא ממש מת עליה

פאביה: אין לי מיידע עליה

זה פחות או יותר מה ששאני הסקתי עד עכשיו זה נכון...? תחלאס מה הייתם עושים במקומי?

תודה על העזרה..

פורסם

עזוב אותך מגטס,במיוחד בתקציב שלך אתה תפול על דגם עם כרית אוויר אחת,סכנת נפשות.בכסף שלך אתה יכול לקנות יותר תסתכל לכיוון פונטו,קליאו ואם אתה רוצה קצת כוח תבדוק את הדגמים המאוחרים של פיג'ו 306,תקבל רכב הרבה יותר נוח בטוח ואיכותי מגטס.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני מקווה שלא יתנפלו עלי פה אבל... שומר נפשו ירחק מגטס. תנהג בה דקה אחת ותבין למה לבד - היגוי מעורפל, תנוחת ישיבה גרועה, ראות מסוכנת עקב קורת A עבה, גיר מסכן, דוושות לא קשורות לכולם, רמת בטיחות אקטיבית ופאסיבית מזעזעת, כסאות לא נוחים, צריכת הדלק בדגמים המוקדמים נוראית.

במילה אחת - לא !

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מה עם טויוטה קורולה? או הונדה סיויק? ממליץ מאוד על יפניות. זולות להחזקה.

מה התקציב?

פורסם

206 זהו אוטו נהדר אך יהיה לך לא קל למצוא אחת שמורה בתקציב שלך אולי תמתח אותו וחפש בסבלנות בסוף תמצא:)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

בתקציב הנ"ל הייתי מתכוונן לפונטו ספייס- דגם ELX 80 כ"ס ידני.

גם מאובזר, גם זריז וגם זול לאחזקה.

שווה בדיקה למרות הדעה הקדומה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המנועים של ה206 ותיקים, מוכרים ואמינים ואין לך סיבה לחשוש מהם. בתחזוקה נכונה ועם כמה תיקונים לאורך הדרך אין שום סיבה שהמנוע המקורי לא יחזיק כמה מאות אלפי קילומטרים.

עוד אופציה שלא ראיתי שהוזכרה כאן בשרשור - סיאט איביזה. אולי לא בגרסאות הספורטיביות חזקות, אבל בהחלט מדובר ברכב עם "לוק" צעיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...