Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי הצעה לרכוש את הטויוטה קורולה שנת 2005 מליסינג ששימשה את אבא שלי ב-3 וחצי השנים האחרונות, עם הפחתה של 15% ממחיר מחירון (מ-72,000 ל- 61,200) עקב היותה בליסינג.

הרכב עבר תאונות לא משמעותיות (אבא שלי נהג זהיר : ) ), ובאופן כללי טופל טוב.

אשמח לשמוע מהי דעת חברי הפורום על ההצעה - האם ההנחה מפתה או לא משהו? מה עוד כדאי לבדוק? כדאי להתמקח עם הליסינג? עד כמה?

המשך שבוע טוב

פורסם

להתמקח תמיד טוב.. אני לא יודע הרבה לגבי האחוזון שמורידים על ליסינג אבל הקורולת מהשנים האלה מבוקשות מאוד ובחברת הליסינג יודעים זאת ואני לא חושב שאתה תגלה גמישות רבה אצלם.

אף על פי כן אם אתה יודע שאביך שמר על הרכב אז זאת יכולה להיות קנייה טובה.

פורסם

טויוטה קורולה יש שני דגמים סאן ו GLI

אני מניח שבליסינג הדגם זה סאן במחירון 4/09 היא רק 67K אני מניח שהיא לא עלתה במחירון 5/09 ב 5K

כך שההנחה היא רק 6 K שזה כ- 10%

מעט מדי כיוון שבליסינג הרכב מטופל בד"כ מחפיר ובמצב השוק הנוכחי אפשר לחפש ולמצוא עיסקאות יותר מפתות.

יצחק קובע 11-19% הפחתה לגבי ליסינג

אני מחפש הלאה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רק זה שאתה יודע של מי האוטו ומה היה איתו בדיוק שווה זהב.

לא פירטת ק"מ וכו' אם הרכב ממש במצב מצויין, לא עשה בעיות אף פעם, ק"מ סביר וכו' , אני הייתי לוקח אותו בשקט ב10% הפחתה. תקנה משהו אחר שאתה לא יודע כמה התעללו בו ב15% הנחה, זה שווה?

תבדוק מה המחירון, תראה כמה מוכנים ללכת לקראתך וקח את הרכב. בד"כ אם חברת הליסינג מוכרת מייד את הרכב לבן משפחה שמעוניין, הם נותנים 15% הנחה ואתה לוקח את האוטו AS IS ללא כל תיקונים שהם מבצעים או אחריות שהם נותנים.

תנסה להוציא מה שאתה יכול, תראה מתי הטסט, תנסה לתקן דברים קטנים או להחליף צמיגים חדשים אבל אם האוטו נרראה לך ממש, אני הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...