Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשבועות הקרובים הגולף המשפחתית שלנו תוצע למכירה,

מדובר על דור חמישי, מודל 05', מנוע 1.6 ברמת הגימור הגבוה ביותר עם כל התוספות האפשריות.

האוטו היה יפה וטוב בשביל היעוד שלו.

כעת מחפשים מחליפה עד סכום של 150-160.

אין צורך ברכב שהוא מעל הגודל של הגולף.

ראינו שיש עכשיו מבצע על ב.מ.וו סדרה 1 במחיר של 163K וזה נשמע קורץ.

אשמח לכל מידע על הרכב הזה,

הבנתי שהוא מוצע עם מנוע 136 כ"ס, האם זה מנוע מיושן או חדש יחסית ?

האם הרכב שמוצע במבצע מגיע ערום מאיבזור ?

תודה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מהכותרת הבנתי שמדובר בגולף MK1. אני חושב שגולף המדובר הוא כבר MK5.

האם שקלתם להחליף גולף בגולף חדשה יותר?

בסכום המדובר אפשר לקנות גולף חדשה MK6. בתקציב שלך TSI עם גיר DSG.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בצע חיפוש בפורום, לא מזמן דובר על ה-118 במבצע. בקצרה: לא נוחה, לא מרווחת, לא מאובזרת, לא איכותית, לא ביצועיסטית, לא ב.מ.וו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הב.מ.וו סדרה 1 היא ב.מ.וו כמו שמרצדס A קלאס של פעם הייתה מרצדס.

אני לא בטוח מה המחיר נכון להיום לאודי A3 1.6, לדעתי סביבות ה-166K. ולטעמי, זה רכב הרבה יותר טוב מסדרה 1 אם בא לך לגוון מהגולף קצת.

בנוסף אם המחירון "הרישמי" הוא 166K אז אולי תוכל ללחוץ אותם קצת למטה לכיוון ה-160, או לקבל איבזור נוסף מתנה. (אני לא יודע בכלל אם יש רכבים במלאי, אם הם לחיצים, זה הכל סתם בתיאוריה).

בנוסף, בגלל שאתה לקוח חוזר אז יש איזשהיא הנחה.

וגם ההבדל בין 166 ל-163 הוא לא עצום. ולטעמי ה-A3 שווה עוד 3 אלפיות.

פורסם
בצע חיפוש בפורום, לא מזמן דובר על ה-118 במבצע. בקצרה: לא נוחה, לא מרווחת, לא מאובזרת, לא איכותית, לא ביצועיסטית, לא ב.מ.וו.

כל מילה אמת. אני שקלתי אותה משום שהיא נראית טוב ויש לה סמל מעניין, אבל היא פשוט אכזבה (באופן יחסי לרכבי הקונצרן והמתחרות, כמובן). מאוד מאוד התאכזבתי, ואני עוד ביצעתי נסיעת מבחן על 120 מאובזרת, שהיא חזקה - וכמובן מאובזרת - יותר.

הב.מ.וו סדרה 1 היא ב.מ.וו כמו שמרצדס A קלאס של פעם הייתה מרצדס.

אני לא בטוח מה המחיר נכון להיום לאודי A3 1.6, לדעתי סביבות ה-166K. ולטעמי, זה רכב הרבה יותר טוב מסדרה 1 אם בא לך לגוון מהגולף קצת.

בנוסף אם המחירון "הרישמי" הוא 166K אז אולי תוכל ללחוץ אותם קצת למטה לכיוון ה-160, או לקבל איבזור נוסף מתנה. (אני לא יודע בכלל אם יש רכבים במלאי, אם הם לחיצים, זה הכל סתם בתיאוריה).

בנוסף, בגלל שאתה לקוח חוזר אז יש איזשהיא הנחה.

וגם ההבדל בין 166 ל-163 הוא לא עצום. ולטעמי ה-A3 שווה עוד 3 אלפיות.

המלצה מאוד נכונה. אגב, אני בכלל הייתי קונה גולף 160 - וזה מה שעשיתי ;-), משום שלאאודי אין חמישה כוכבי בטיחות, אבל זה כבר אני. בתקציב שלך אני לא יודע אם ה- 160 נכנסת, אבל ה- 122 המאובזרת מאוד חמודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

163 בתחת שלהם.

כבר שמעתי מלקוחות שהיו מוכנים לסגור איתם על קצת פחות מ-150

רישוי עצמי כניראה קרוב מתמיד...

פורסם

תודה על עריכת הכותרת,

bar72, רצינו את הגולף TSI 160 אבל הבעיה ש-VW העלו מחירים והיא עולה כיום 175K.

רז, אם הרמז הוא לכיוון שירוקו, שכחתי לציין שחובה 5 דלתות ושוב, גם הוא עלה במחיר אני חושב גם בסביבות 170 ומעלה.

לגבי A3 במחיר הזה הוא מגיע עם ה-1.6 הישן ? אם כן אני לא חושב שכיום כדאי לרכוש רכב כזה, הוא צורך הרבה דלק,

גם אם נוסעים לאט.

ובכל מקרה ה-A3 כבר לקראת סוף חייה אאל"ט.

אם כך אולי גולף TSI 122 עם חבילת אבזור תהווה באמת פשרה טובה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הA3 לא לקראת סוף חייה הרבה יותר משהגולף 6 לקראת סוף חייה. הגולף 6 היא בסך הכל מתיחת פנים - נרחבת - של ה5, וגם הA3 עברה מתיחת פנים לא מזמן (אם כי נעשו פחות שינויים, בעיקר בתא הנוסעים). על כל פנים, לA3 יש עוד שנתיים בשקט.

בלי שום קשר, לא הייתי קונה את הA3, אלא את הגולף. יותר מרווחת, מנוע עדיף, יותר מאובזרת. בA3 אתה משלם בעיקר על השם והפוזה. אם מדובר על ה1.8T, זה כבר סיפור אחר, אבל לא ב160K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מכיוון שלא רשמת דרישות אז קצת קשה לכוון אותך לרכב ספציפי אבל אני הייתי בודק את המאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר (עדיף לחכות לדגם החדש שאוטוטו מגיע לארץ) ופוקוס 2 ליטר.

אם גודל לא מפריע אז אפשר לבדוק את הטויוטה אוונסיס החדשה ופורד מונדיאו. מדובר ב-2 מתחרות מצויינות שמגיעות לא פחות מאובזרות מהמשפחתיות "פרימיום" שהצעת + הבונוס של הגודל והמרווח.

לפי דעתי כל המחירים של המשפחתיות מתוצרת VAG כבר מזמן עברו את גבול הטעם הטוב. נכון שהם מציעים טיפה יותר כח וטיפה יותר אבזור והרגשה של איכותיות אבל בכסף הזה אפשר לקנות רכבים גדולים וטובים הרבה יותר (ב-175K ש"ח אתה קונה מונדיאו ומאבזר אותה עד הגג).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מתמחרת מעבר לגבול הטעם הטוב? אולי.אבל לא יותר מכמה דברים אחרים שנתקלתי בהם (סיוויק ES ב140 אלף ש"ח? למה מי מת?)

צריך לזכור שבארץ VW ממותגת ומשווקת את עצמה בתור מותג פרימיום ברמה מעל שאר המותגים ה"פשוטים".אם זה בצדק או לא זה נתון לוויכוח.

אבל אולי זה עובד,ולראיה - המכירות של VW רק עלו בזמן שכמעט כל האחרות צנחו.(קראתי באיזה עיתון כלכלה :roll:)

אני בטוח שאפשר ב175K להביא מונדאו כמו שאתה אומר,אבל לא כל אחד צריך טיטאניק בחנייה.ולכל אחד הצרכים שלו.

אני למשל גם אם היה לי סכום של 200K למשל,הייתי עדיין נשאר בגבולות הקומפקטיות סטייל A3 וגולף.

V5

• תוכן חדש...