Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי שום קשר, לא הייתי קונה את הA3, אלא את הגולף. יותר מרווחת, מנוע עדיף, יותר מאובזרת. בA3 אתה משלם בעיקר על השם והפוזה. אם מדובר על ה1.8T, זה כבר סיפור אחר, אבל לא ב160K.

נכון.

אני בטוח שאפשר ב175K להביא מונדאו כמו שאתה אומר,אבל לא כל אחד צריך טיטאניק בחנייה.ולכל אחד הצרכים שלו.

אני למשל גם אם היה לי סכום של 200K למשל,הייתי עדיין נשאר בגבולות הקומפקטיות סטייל A3 וגולף.

מאוד.

ואציין פעם נוספת: מי שלא חייב חמישה כוכבי בטיחות (ואולי האאודי כבר קיבלה אותם או תקבל אותם במבחני הריסוק של החודש), ה- A3 1.8T היא הנאה צרופה, ובאה גם בחמש דלתות. והמחיר? לא ממש רחוק מה- TSI 160.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המכירות של VW רק עלו בזמן שכמעט כל האחרות צנחו.(קראתי באיזה עיתון כלכלה :roll:)

המכירות של VW עולות כי קהל היעד שלהם הוא השוק הפרטי.

מזמן אני טוען שאם נוריד את הליסינגים מהתמונה שוק הרכב בארץ יראה אחרת לגמרי.

הליסינגים רוכשים פחות, אז לאט לאט מה שהקהל שבאמת יש לו זכות בחירה ויכול לקחת מה שהוא רוצה באמת מראה שדווקא מזדה וטויוטה זה לא תמיד הבחירה הראשונה שלנו.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

BAR25

אם תדע למה האודי A3 קיבלה רק 4 כוכבים במקום 5 אתה תצחק על זה עד מחר.

ההבדל היחידי בין הגולף לאודי A3 זה נקודה אחת בתאונה חזיתית 12 מ16 לאודי , במקום 13 מ16 לגולף.

וזה בגלל שאין תזכורת לחגורת בטיחות באודי.

תכנס לEURONCAP ותראה זאת,בכל מקרה אני מעדיף את האודי בכל היבט על הגולף,כי אודי זה אודי,הסמל אומר הכל.

נ.ב. זה אותה שלדה.

בקשר לאיכות:

אני לא רוצה להגיד שום דבר כי אני ניסיתי את זה כבר,לכן אני אומר לך שתנסה גם אתה,תקח גולף MK6 לנסיעת מבחן,ואחרי זה A3,שתי מכוניות דומות מאוד,אך מורגשת האיכות הנוספת של אודי,ואני אומר את זה מנסיון.

פורסם

לגולף 6 יש 36 נקודות לעומת 29 באודי.

אני לא הייתי רוכש היום רכב בעל ציון בטיחות של פחות מ 5 כוכבים, אלא אם זו פרארי או פורשה.

emotion of motion

פורסם

אני לא חושב שנכון להציע למי שמתלבט בין גולף לBMW סדרה 1, רכבים כמו פוקוס ומזדה 3 - 2 ליטר.

לירן, אולי אפשר למצוא גולף משומש (כמה חודשים על הכביש) במצב חדש - הרבה אנשים מגלים כיום שהם לא מסוגלים לעמוד בתשלומים על הרכב החדש שלהם, ופשוט נפטרים ממנו ויש הזדמנויות.

אם היו לי 150-160K ביד , כנראה שהייתי משכיב אותם על גולף GTI מסביבות 2007-2008.

(במקרה שלך - 5 דלתות + DSG )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

Guest ספורטמוטורי
פורסם
לגולף 6 יש 36 נקודות לעומת 29 באודי.

אני לא הייתי רוכש היום רכב בעל ציון בטיחות של פחות מ 5 כוכבים, אלא אם זו פרארי או פורשה.

אתה צודק.

אני התכוונתי לגולף MK5 מ2005 לעומת ה A3 מ2004

פורסם
בצע חיפוש בפורום, לא מזמן דובר על ה-118 במבצע. בקצרה: לא נוחה, לא מרווחת, לא מאובזרת, לא איכותית, לא ביצועיסטית, לא ב.מ.וו.

היא ב.מ.וו בסמל אבל חוץ מזה עלובה. בושה ל יצרן.

כמי שרגילים לגולף תמשיכו על גולף גם אם צריך לגרד עוד כמה ש"ח. תנסו ללחוץ לדיל טוב יותר עד כמה שאני יודע יש הנחה גם לרוכש סדרתי, שקונה כל פעם מחדש מתוצרת VAG

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחת כזו עם מנוע 2.0 וגיר ידני במחיר הזה, ואני הייתי מתפתה. הנעה אחורית, התנהגות כביש, הגה ובלמים כמו שצריך. כל השאר - זניח. אבל עם פחות מנוע מה-2.0, לא אטרקטיבי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חבר'ה תודה על העזרה.

מי? ה-1? גולף? A3? אמא של...סתם :wink:

:lol:

אני לא חושב שנכון להציע למי שמתלבט בין גולף לBMW סדרה 1, רכבים כמו פוקוס ומזדה 3 - 2 ליטר.

בדיוק, אייל העלה נקודה שצריכה התייחסות כאן.

לא בא בחשבון רכב עדר כמו מאזדה 3, פוקוס וכו'.

גולף וצפונה, לא פחות, ורק חדש.

ואין צורך ברכב גדול כמו מונדיאו.

בינתים המועמדת הכי רצינית היא גולף TSI 122.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אף אחד לא הציע ונכון שאני בעלים של פיזו', אבל אולי שווה לשקול 308 1600 טורבו?

חוץ מהגיר שלא מבריק ביחס לגולף היא עומדת מולה בכל מבחן שקראתי שווה בשווה ואף יותר.

פורסם

אז אולי עדיף שתרשום בהודעה הראשונה שלך שהמקדם פוזה של הרכב יותר חשוב לך מהכל.

כולכם עשיתם פה מהגולף יצירת מופת, אני הייתי לוקח מאזדה 3 2 ליטר ופוקוס 2 ליטר בכל יום נתון על פני גולף 2 ליטר. נכון שחיצונית ופנימית הגולף נראת יותר טוב אבל מבחינת ניהוג הגולף נופלת בגדול (ויש לי במשפחה גולף MK5 יד ראשונה).

מבחינתי זה פשוט ביזיון לשלם יותר מ-200K ש"ח לרכב קומפקטי אבל כל אחד עושה את הבחירות שלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כולכם עשיתם פה מהגולף יצירת מופת, אני הייתי לוקח מאזדה 3 2 ליטר ופוקוס 2 ליטר בכל יום נתון על פני גולף 2 ליטר. נכון שחיצונית ופנימית הגולף נראת יותר טוב אבל מבחינת ניהוג הגולף נופלת בגדול (ויש לי במשפחה גולף MK5 יד ראשונה).

מבחינתי זה פשוט ביזיון לשלם יותר מ-200K ש"ח לרכב קומפקטי אבל כל אחד עושה את הבחירות שלו.

למה במשפחתך יש גולף MK 5 יד ראשונה.

האוטו מיועד לא לפותח השרשור שנוסע על פי הסמלון על קליאו ספורט אלא להוריו.

מה שהם מחפשים במכונית שונה מהדרישות שלך. קרא הודעה ראשונה גודל לא יותר מהגולף. ומה קשור הפוזה?

תן להם את דעתך במסגרת מה שהם מבקשים. ואני מסכים איתך באלף אחוז שמחירי VAG בארץ גבוהים מדי. ( גאונות של צ'מפיון בשיווק )

וכפי שכתבתי מקודם בעל גולף שמכיר את עלויות האחזקה של גולף לא נבהל מגולף נוספת, חדשה יותר, מאובזרת יותר , בטיחותית יותר ואולי טובה יותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצד אחד אתה אומר את מה שאמרת - מצד שני אתה דורש(או דרשת) על סופר מיני בת 9 שעברה לא מעט, פי 2 מהמחירון או יותר .... (שים לב שלא פירטתי איזו סופר מיני)

כל אחד עושה את השיקול שלו... רכבי עדר מיועדים לעדר, רכבים אחרים מיועדים למי שמחפש יותר ואם הוא מוכן לשלם על כך ,אז מה הבעיה?

לא הכל עניין של כסף, יש לפוקוס עוד הרבה מרחק לעבור כדי להגיע לגולף. (ולא בתחום התנהגות הכביש)

בסוף יום עבודה בו יוצא לי להיות בכבישים כשאני נועל את הפוקוס ליסינג החדשה של החברה ומתיישב בגולף ה"עתיקה" שלי, אין מאושר ממני. יש תחושות שאי אפשר להעביר דרך המקלדת. יש מקומות שרכבים כמו פוקוס עוד לא היו בהם, וכנראה גם לא יהיו בהם ופערים שגם הבדל של 10 שנות מודל לא מצליחים לגשר.

לאחרונה בפורום יש קמפיין אגרסיבי של הרבה משתמשים בכל מה שקשור לתמחור של רכבים,

אנשים רוצים לקבל רכב מפסגת הקטגוריה במחיר של רכב מתחתית הקטגוריה שנמכר בכמויות של עשרות ומאות אלפים

ולא מבינים שזה לא אפשרי.

"ישה" - מסכים עם דבריך, גם בעניין מחירים הגבוהים של צ'מפיון שאכן גם לטעמי גבוהים מדי (אבל מי אמר שאני חייב לקנות חדש?) עם זאת לדעתי אחת הסיבות לכך היא היעדר הנחת כמות כמו שכנראה מקבלים היבואנים שרוכשים בכמויות אדירות את רכבי העדר שמובילים את קטגוריית הליסינג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כבר ענו לך, אבל אני אוסיף שני דברים משלי:

א. גם אם תרצה לא תוכל להשוות פוקוס 2 ליטר לגולף 2 ליטר, פשוט כי אין. ואם אתה באמת מעדיף פוקוס 2 ליטר על גולף TSI, אז כנראה שיש דברים שחשובים לך, ופחות חשובים לי ולהיפך. על המזדה 3 אני בכלל לא מדבר, כי באמת מדובר בשתי רמות מעל (אם נניח שבפוקוס זו רק רמה מעל למה שמציעה הפוקוס). ואני מזכיר: אני ניסיתי את הפוקוס לפני שרכשתי גולף וחיפשתי וקיוותי שיהיו רכבים קומפקטיים אחרים בעד 200K שיתנו לי זריזות + בטיחות + אבזור שחשוב לי, ויוק. פשוט אין. יתכבדו נא היבואנים ויביאו אסטרה או פוקוס ספורטיביות מעט, ואז נדבר.

ב. מי שמעדיף אאודי, זה לא רק בגלל פוזה. יש לה מושבים מעולים. יש לה זריזות שאין לטעות בה. יש לה איכות גימור מרשימה ומצד שני נוחות תפעול (אני מדבר על ה- A3; אני שונא את הגלגל המעצבן של ה- A4 וה- A6, כפי שאני שונא אותו ב- 320 וכו'). אף אחד, עדיין, לא מדבר על יותר מ- 200K לרכב קומפקטי אלא רק עד 200K, ובכ"ז, על GTI זה לא מוצדק? על שירוקו זה לא מוצדק? רק על אסטרה VXR?

נו שוין, כמו שאמרתי, אם היו היו VXR בארץ דיינו, אבל אין :-(

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...