Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מע"צ מטפלים בשלטים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך לעבודה ראיתי מחזה לא ייאמן-פועל מע"צ עובר בין השלטים עם סמרטוט ומנגב אותם :shock:

ובאותו אזור פועלים מתקנים ומחליפים שלטים דהויים :!:

מישהו ראה את משיח על החמור בדרך, כי כנראה הוא הגיע.

פורסם
ובאותה הזדמנות לכתוב "The Train junction" במקום "mehlaf Harakevet"....

נמרוד

זה כמו אנשים מפגרים שרושמים SMS באנגלית בתרגום עיברי

Az ani kofez hayom elyah lo ?

אף פעם לא הבנתי את זה ולא יבין ...

או שתרשמו באנגלית או שתרשמו בעברית ... למה לערבב ?

פורסם

כי ככה צריך, באנגליה אתה שואל אנשים "איפה הרכבת התחתית"? או שאתה שואל איפה ה"אנדרגראונד"? חייב להיות שם מעוברת.

אגב אני רוצה לשבח את מע"צ על סלילת הקטע החדש מפרדיס מזרחה, אספלט ברמה מאוד גבוהה וללא גלים, בורות ומרעין בישין אחרים. אני מקווה שהוא גם ישאר ככה, הפיתולים שם מגניבים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

נמרוד

זה כמו אנשים מפגרים שרושמים SMS באנגלית בתרגום עיברי

Az ani kofez hayom elyah lo ?

אף פעם לא הבנתי את זה ולא יבין ...

או שתרשמו באנגלית או שתרשמו בעברית ... למה לערבב ?

לא ניראה לי שזה מבחירה, ישנם סלולרים מדגמים קודמים שלא תומכים בעברית.

אז משלבים ...

את אותיות הABC כמעט כולם יודעים אז עשו שילוב. :roll:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
כי ככה צריך, באנגליה אתה שואל אנשים "איפה הרכבת התחתית"? או שאתה שואל איפה ה"אנדרגראונד"? חייב להיות שם מעוברת.

אגב אני רוצה לשבח את מע"צ על סלילת הקטע החדש מפרדיס מזרחה, אספלט ברמה מאוד גבוהה וללא גלים, בורות ומרעין בישין אחרים. אני מקווה שהוא גם ישאר ככה, הפיתולים שם מגניבים.

איך מע"צ מצליחים לסלול כביש עם גלים, למשל באיילון באיזור קיבוץ גלויות דרומה יש קטע חדש וגבה גלי.

לא הצלחתי לראות את המכבש האוולי שלהם...אז איך ?

פורסם

למע"צ יש בכל איזור מינהלי, צוות שמתפקידו לנסוע בכבישים ולאתר שלטים פגומים ו/או חסרים. הבעיה היא שהצוות מ-א-ו-ד קטן ולא יכול להגיע לכל מקום באיזור השליטה ולכן כה נדיר לראות אותם בעבודה. גם נדיר לראות את צוותי העבודה של מע"צ באתרי עבודה ברוב שעות היממה, אבל זה כבר סיפור אחר.

דרך אגב, המכבש האוולי זאת המצאה ישראלית ייחודית. אומרים שהיא עולה אפילו על המצאת הבאגים של ווינדו'ס. ההמצאה שלנו היא הקטר של "תעשיית" הרכב הישראלית ועל כן מבטיחה עבודה לשנים רבות לכל הענף, ממש כך- למע"צ, למוסכים, ליבואנים, לחנויות החלפים, לחברות המימון, לכ-ו-ל-ם! העובדה שהוא נעלם מהעין בבוקר היא שולית. הרי אף אחד לא מצהיר ממקורות מיקרוסופט על הבאגים המובנים שלהם, נכון? זה לא שולל את קיומם. את דבר קיומו של המכבש האוולי ואת עקבות העבודה בלילה אנו רואים בקפצנו בבוקר בחדווה על התלוליות של הכביש הסלול טרי.

פורסם
למע"צ יש בכל איזור מינהלי, צוות שמתפקידו לנסוע בכבישים ולאתר שלטים פגומים ו/או חסרים. הבעיה היא שהצוות מ-א-ו-ד קטן ולא יכול להגיע לכל מקום באיזור השליטה ולכן כה נדיר לראות אותם בעבודה. גם נדיר לראות את צוותי העבודה של מע"צ באתרי עבודה ברוב שעות היממה, אבל זה כבר סיפור אחר.

דרך אגב, המכבש האוולי זאת המצאה ישראלית ייחודית. אומרים שהיא עולה אפילו על המצאת הבאגים של ווינדו'ס. ההמצאה שלנו היא הקטר של "תעשיית" הרכב הישראלית ועל כן מבטיחה עבודה לשנים רבות לכל הענף, ממש כך- למע"צ, למוסכים, ליבואנים, לחנויות החלפים, לחברות המימון, לכ-ו-ל-ם! העובדה שהוא נעלם מהעין בבוקר היא שולית. הרי אף אחד לא מצהיר ממקורות מיקרוסופט על הבאגים המובנים שלהם, נכון? זה לא שולל את קיומם. את דבר קיומו של המכבש האוולי ואת עקבות העבודה בלילה אנו רואים בקפצנו בבוקר בחדווה על התלוליות של הכביש הסלול טרי.

כנראה שהמכבש התקלקל בדיוק באותו יום שהיו צריכים לסלול בפרדיס, היו חייבים לפנות לקבלן משנה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

נמרוד

רק שלא יחליפו את השלט של מושב שבי ציון...או בגרסת מע"צ , SHAVE ZION.. :lol::lol:

פורסם

לא, זה מפני שאם תשאל אנשים באנגליה

"were is the subway" אף אחד לא ידע לענות לך...

או שיפנו אותך למזנון של רשת SUBWAY... כי רק באמריקה יש SUBWAY שאומר רכבת תחתית...

Race Smart

פורסם

לא, זה מפני שאם תשאל אנשים באנגליה

"were is the subway" אף אחד לא ידע לענות לך...

או שיפנו אותך למזנון של רשת SUBWAY... כי רק באמריקה יש SUBWAY שאומר רכבת תחתית...

מה קשור הלא בזה?

יותם זה שאתה ברגילה או משהו כזה לא אומר שאתה צריך לקחת תדברים האלה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...