Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HGT SPICE ידני מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני כרגע נמצא לפני קניה של אוטו ואני מאוד רוצה לשמוע את הדעות שלכם!

פיאט פונטו ספייס hgtמה דעתכם?

והאם שווה\כדאי לגעת באלפות? והאחרונה היא 206cc.

תודה מראש לעונים! הייתי רוצה לדעת לגבי נוחות ואחזקה וצריכת הדלק.

אין כמו אלפא :)

פורסם

HGT לפי דעתי זולה מה206CC אבל אני ממליץ על הפג'יו (מושחת).

מבחינת מפרט טכני הם דומות כמעט בכל הפרמטרים (אני מתייחס למנוע 2000 של הפג'יו),136 כ''ס לפיאט ו137 כ''ס ל206תאוצה דומה יחסית אני מאמין שבסביבות ה9 שניות, מהירות מקסימלית אני לא יציין כי אנחנו כמובן נוסעים לפי החוקים נכון ?:roll::lol::twisted:

יכול להיות שהפיאט ''יושבת'' על הכביש יותר טוב (הכל בערבון מוגבל כיוון שלא יצא לי לנהוג בפיאט) אך עד היום לא איכזבה אותי הבייבי שלי מבחינת אחיזה.

מבחינת נוחות נסיעה אני מאמין שהצרפתייה עושה את שלה ולוקחת, את שלי אני הולך להנמיך בקרוב מאוד וזה יפגע בצורה כל שהיא בנוחות הנסיעה אך עדיין לא יצאתי עם בעיות גב מהרכב. :wink:

פה בוא ונסיים את הקטע של המפרט הטכני ''המזהיר'' שנתתי לך ופשוט נסתכל על שתייהם ובוא תגיד לי פשוט מי מלכת יופי ומי מסובבת ראשים עד שהיא עושה כאבי צוור לכל מי שמסתכל עליה ?

25778884.th.png

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

נתחיל מזה שמלכת היופי היא עדי רודניצקי.

פותח השירשור עשה חיפוש לגבי HGT מכיוון שהיו המון דיונים עליה ולכן אני בטוח שתמצא באתר את כל מה שאתה צריך. לגבי "מלכת היופי"- מדובר ברכב שונה לגמרי וגם יקר יותר מהפיאט.

פורסם

הנוחות נסיעה בפיזו היא הכי מזעזעת שיצא לי לפגוש עד כה. אפילו באיביזה שהייתה לי הנוחות היא הרבה יותר טובה.

הייתי מגדיר את הרכב כנורא מחוספס. ביצועים לא רעים 9 שניות ל-100 ובערך 10+ עם הגג פתוח (ממדידה שעשיתי עם חבר שלי). גרסה 2.0 ליטר ידני

פורסם

טוב אני יוצא למסע הגנה על ה206 קודם כל יחסית לטווח המחירים היא הרכב הכי יפה שיש (טוב בואו נצא מתוך נקודת הנחה שכל אחד וטעמו האישי).

לגבי המהירות הפיאט מגיעה לזה בגלל שהיא קלה להחריד לעומת ה206CC (המשקל של הגג כמובן), אבל עזוב את זה גם לא ניכנס לזה עבר אמרתי ואני אגיד את זה עוד פעם לא נהגתי על הפיאט לא יודע עליה כמעט כלום חוץ התונים על הנייר.

אבל הדבר שהכי הרגיז אותי סליחה הדבר היחידי שהרגיז אותי זה לאמר שהנוחות בפיג'ו היא גרועה ועוד יותר גרוע להגיד שבאיביזה היא יותר נוחה איביזה שוברת גב סידרתית (אני מודה אני רוצה לקנות קופרה אבל זה לא בגלל הנוחות הנפלאה שלה).

Audi A4 2002 2.4 V6

פורסם

הישיבה באוטו די נוחה, מאד נמוכה אבל מתרגלים.אין חצי טענה למושביש הלוואי כאלה באיביזה. לא מבחינה זאת התכוונתי, הכוונה הייתה לקלץ המאד קשיח שלוקח זמן להתרגל אליו והגיר שמרגיש לא מדוייק, בנוסף המנוע יחסית רועש.

סה"כ האוטו נראה טוב גם מבחוץ וגם מבפנים(בגרסת ה2.0) ודי יחודי. די הרבה אנשים מתעניינים ושואלים את חבר שלי אם הוא מוכר.

נ.ב עכשיו הוא מוכר(יד ראשונה) אז אם אתה מעוניין שלח לי הודעה בפרטי.

פורסם

הגיר אני יכול להסכים איתך בקשר לקלאץ ולמנוע דווקא יש חילוקיי דעות (לי אישית יש קלאץ קצר מאוד מאוד נוח), המנוע דווקא לא מזמן דיברתי על זה עם מישהו ודווקא היה נדמה לנו שיש לו צליל יפה יחסית (זאת הייתה GTI 206 שזה אותו מנוע , גם פה אני הוספתי אגזוז נו אתה יודע ''לפוזה'' ככה שאני שומע יותר את הצליל של האגזוז מהמנוע).

Audi A4 2002 2.4 V6

פורסם

מנוע חלש גם בGTI ככה שעם תוספת המשקל עוד יותר מורגש.

הייתה לחבר אחת 2.0 טיפ',מכונית מאוד פרווה.

יפה?,עניין של טעם.

אלפא 147 תיתן יותר מכל הבחינות.

הפיג'ו לא ממש פרקטית מחינת מקום ומערכת.

פורסם

בתור רכב משא הHGT לא עונה על הדרישות.

מה דרישותיך מהרכב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

gti33

מה אתה קורא לזה ?

photo0270.th.jpg

נכון שזאת לא מערכת גדולה כמו במכוניות רגילות אבל אני מזמין אותך לשמוע אותה פעם אחת אני מאמין שאתה תתלהב..:-)

Audi A4 2002 2.4 V6

פורסם

שוב אני שואל:

מה הדרישות שלך מהרכב?

כח?

אחיזה?

התנהגות?

פוזה?

אמינות?

אחיזה?