Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היפה והחיה [סט תמונות]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמונות יפיפיות,כמו כן הרכבים.מאוד אוהב את הצבע של קליאו!

אפשר עוד תמונות של קוראדו,במידה ויש?

תודה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תמונות יפות, הג'נט של הקליאו פשוט מהמם.

אפשר פרטים על הג'נט, אני חושב שזה BBS לא?

פורסם
תמונות יפות, הג'נט של הקליאו פשוט מהמם.

אפשר פרטים על הג'נט, אני חושב שזה BBS לא?

דווקא הסט הזה הוא של פונדמטל (נדיר מאוד בארץ) אבל יש לי סט נוסף של BBS, קשה למצוא את ההבדלים בניהם (החור שמסביב לברגים טיפה שונה והאופסט הוא 12 ב-BBS ו-13 בפונדמטל).

dany, הלוקיישן היה באיזור הכנרת. מכיוון שהיינו בחברת אנשים שלא שרוטים כמונו על מכוניות לא יכולנו לעצור בהרבה מקומות נוספים שרצינו לצלם וגם את המקום המדהים הזה שעצרנו בו עשינו חפוז מאוד.

מקווה שלאדון קררה יהיה זמן להעלות בהמשך עוד תמונות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמונות יפות מאוד.

אני אישית מאוד מתלהב לראות קוראדו, זה אחד מהרכבים שממש "עושים" לי את זה,

כנראה בגלל שבתור ילד חנתה אחת כזו אצלי בשכונה, מסוג הדברים שאתה מאריך בגללם

את הדרך לביה"ס רק כדי לראות אם גם היום היא חונה שם...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הסט צריך להיקרא "חצאיי מכוניות" :)

תמונות יפות מאוד ואחלה רכבים!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תמונות מצויינות של רכבים מצויינים.

קונדס- גם לי יש חולשה לקוראדו, יש בה רוע אמיתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קוראדו זה בהחלט אחד הרכבים היפים והמיוחדים שאי-פעם יצאו משערי וולפסבורג.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.

• תוכן חדש...