Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה משהו אחר.

יש בדיוק תמונה אחת של הרכב. בד"כ המוכר שירד לצלם אותה, יצלם כבר 3.

דבר שני - יש לוגו של לוח פוקוס בצד התמונה, כשאמור להיות רק לוגו של YAD2. זה אומר שהתמונה נלקחה מאתר אחר.

בכל מקרה ברגע שראית שיש הבדלים בין מה שאמר המוכר לבין המציאות - אתה היית צריך לקחת את הרגליים וללכת.

חבל על הזמן ועל הכסף - אבל ראה בזה לקח לעתיד.

אני אישית הייתי מעגן את הדברים בחוזה - עוד לפני הבדיקה.

פורסם
אני רואה משהו אחר.

יש בדיוק תמונה אחת של הרכב. בד"כ המוכר שירד לצלם אותה, יצלם כבר 3.

דבר שני - יש לוגו של לוח פוקוס בצד התמונה, כשאמור להיות רק לוגו של YAD2. זה אומר שהתמונה נלקחה מאתר אחר.

בכל מקרה ברגע שראית שיש הבדלים בין מה שאמר המוכר לבין המציאות - אתה היית צריך לקחת את הרגליים וללכת.

חבל על הזמן ועל הכסף - אבל ראה בזה לקח לעתיד.

אני אישית הייתי מעגן את הדברים בחוזה - עוד לפני הבדיקה.

התמונה נלקחה מפוקוס כי לא היה לו תמונות והמספר נראה של סוחר רק שהוא לא ממש סוחר הוא לא מבין במכוניות בכלל.

שאמר לו הבוחן אחרי הבדיקה שהרכב אחרי תאונה שפגעה בשילדה הוא אמר בתמימות " אני חמש שנים נוסע ככה ולא מרגיש שום דבר מוזר" ועוד דברים בסגנון.

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם
לדעתי אל תתעסק עם זה יותר

תלמד את הלקח (עלה לך 400 ש"ח ללמוד) ותקרא את השירשור איך לא ליפול בקניית רכב יד שניה.

הקריאה בפורום היא חינם ותחסוך לך הרבה כסף ואי נעימות

צודק לחלוטין לורנס.

ממליץ לפותח השרשור להסתייע בעתיד (אפילו במהלך סינון המודעות וההתקשרות, אפילו לפני שתלך לראות רכב) במישהו

שיש לו קצת נסיון (סלח לי - אתה קצת תמים ונוטה להאמין לכל מה שאמר לך מוכר הרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם
צודק לחלוטין לורנס.

ממליץ לפותח השרשור להסתייע בעתיד (אפילו במהלך סינון המודעות וההתקשרות, אפילו לפני שתלך לראות רכב) במישהו

שיש לו קצת נסיון (סלח לי - אתה קצת תמים ונוטה להאמין לכל מה שאמר לך מוכר הרכב).

אין ספק שיש מבינים יותר ממני ואולי אני קצת תמים, לאחר שקיבלתי את כל התגובות של כולם אני יפנים ויסיק מסקנות בנוגע לעניין הספציפי הזה.

תודה לכולם

Seat Ibiza MK3 :twisted:

• תוכן חדש...