Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רכב מסוג פולסווגן פולו שנת 2002 גיר אוטומטי.

היום הבחנתי כי כאשר אני עולה עלייה ליד הבית שלי עם מזגן עובד על רמה 2 כאשר החום מנוע על החצי (מצב תקין) הרכב נכבה בסוף העליה במצב D.

התחלתי את העליה בתורים נמוכים ולחצתי על הדוושה עד שהגעתי ל3,000 סל"ד ושחררתי בסוף העליה ולאחר מכן הרכב נכבה ללא כל הסבר ומנורת המצבר נדלקה וההגה כמובן ננעל. לציין כי העליה קצרה בסביבות ה-15 מטר אך בשיפוע רב יחסי ועוד כי נסעתי עם הרכב בעליות עם מזגן עובד כדוגמאת עליות ים המלח לכיוון ערד ולא חוויתי את הבעיה הזאת והרכב "סחב" אותם בלי מלח. הרכב עבר טיפול במורשה לפני כשבוע, טיפול 10,000..

עוד לציין כי כאשר המנוע קר ואני מניע את הרכב המד טורים במקום להישאר על 800 סל"ד במצב עמידה נע בין 800 ל-850 סל"ד (עולה ויורד) עד למצב של מנוע חם.

למישהו יש פתרון לבעיה\איבחון אפשרי של הבעיה?

תודה.

דודי

פורסם

זה קרה לי כשהמיכל ריק פעם והנחתי שזה בגלל זה ושהדלק לא מצליח לעלות...

אני כרגע עם חצי מיכל אז ככל הנראה שזאת לא הסיבה :\

פורסם

תקשיב פתרון לבעיה אני לא יודע לתת לך , אבל עצה קטנה כן: בעליות פשוט אל תשתמש במזגן. ככה אני עושה בשביל להקל על הרכב.

הרי אתה מכביד עליו כפליים: גם הדלקת מזגן שמורידה מהכח , וגם העליות שמקשות על הרכב.

ככה בכל אופן אני עושה מדיי פעם . ממליץ לך גם.

כמובן לא כל עלייה או שיפוע קטן לכבות ואז להדליק אחריי זה, אלא עליות בשיפוע גדול שדורשות מאמץ מהאוטו.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
תקשיב פתרון לבעיה אני לא יודע לתת לך , אבל עצה קטנה כן: בעליות פשוט אל תשתמש במזגן. ככה אני עושה בשביל להקל על הרכב.

הרי אתה מכביד עליו כפליים: גם הדלקת מזגן שמורידה מהכח , וגם העליות שמקשות על הרכב.

ככה בכל אופן אני עושה מדיי פעם . ממליץ לך גם.

כמובן לא כל עלייה או שיפוע קטן לכבות ואז להדליק אחריי זה, אלא עליות בשיפוע גדול שדורשות מאמץ מהאוטו.

שמע ידידי.. לגבי להכביד על הרכב אתה צודק אבל מה שבטוח קיימת כאן תקלה. הרכב שלי במצב כללי מעולה ואני לא מתכוון להזניח אותו.. לכבות את המזגן זה מבחינתי להתעלם מהבעיה וחבל.. בסופו של דבר זה עלול לגרום לעוד בעיות בעקבות זה..

עצה לחיים :) לא להתעלם...

פורסם

חלילה להתעלם :shock: וברור מאוד שיש פה בעיה כי זה לא דבר רגיל שרכב יתכבה ככה.

פשוט רק נתתי לך טיפ קטן, לא התכוונתי שתתעלם מהבעיה. 8)

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• ספונסר פורום
פורסם

אתה כנראה צריך ניקוי מצערת וכיוון מנוע בסיסי

את הדבר הזה עליך לבצע במוסך .

תעלה את הבעיה בפני המוסך שטיפלת בו וכנראה שזה התשובה

שהוא יתן לך .

טיפול כזה צריך לעלות עד 200 שח כולל מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...