Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השפעה של ניקוי מצערת - סובארו B4 2008

adiko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

הרכב סובארו B4 מנוע 2L שנת 2008 עבר טיפול במוסך המרכזי של סובארו לפני כ-3 שבועות.

לפני הטיפול דלקה ברכב נורת ה- CHECK ENGINE כחודש וחצי.

יש לציין שזו הייתה הפעם השנייה שהנורה נדלקה. בפעם הראשונה בוצע אתחול למחשב, ונאמר לאבא שלי שזה באג ידוע במחשב הרכב, ולמרות שהנורה נדלקה אין כל בעייה (באותו זמן טופל הרכב במוסך מ.א.ש. ברמת החייל).

לאחר כחודש, הנורה נדלקה בשנית. הטיפול האחרון היה טיפול 60,000 במוסך המרכזי.

הוחלפו רפידות קדמיות, ובנוסף המוסך ביצע אבחון תקלות.

אין לי מושג מה הייתה הבעייה (אין להם את המידע הזה במחשב), אבל נאמר לי שבוצע ניקוי מצערת והוחלף ממיר קטליטי (דבר תמוה מאוד, שכן הרכב עבר 70,000 ק"מ בסה"כ).

לאחר הטיפול, אני מרגיש שהרכב פחות זריז (מאשר כשהנורה דלקה), מאיץ לאט יותר, וכאילו למנוע יש פחות כוח זמין.

למען האמת, כך התנהג האוטו לפני בעיית ה- CHECK ENGINE, כך שאני מניח שאין כל בעייה.

בכל זאת רציתי לדעת מה גורם לכך, או מה גרם לכך שהאוטו יהיה זריז יותר בזמן שהנורה דלקה (יותר דלק למנוע?)?

ולמה בכלל צריך להחליף ממיר ברכב בן פחות משנתיים?

תודה מראש,

עדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי סובארו B4 2006 המצוייד ב 165 כ"ס ,קיבלתי את האוטו עם כ 40000 ק"מ , אכן האוטו הגיב לאט ,יותר נכון נסע כמו איפרזה 1.5 , נכנסתי למוסך (זה היה לפני כ 4 חודשים ) מורשה מרכזי בהרצליה , ביצעו לי עידכון תוכנה לניהול מנוע וגיר וראיתי שגם פירקו את חיישן המיצערת לניקוי (הכל היה במסגרת האחריות ).

הבוחן שקיבל אותי היה ששון , היה אדיב ומקצועי וסבלני ,מיותר לציין שלאחר כל זה המכונית הגיבה אחרת לגמרי עד עצם היום הזה .

הייתי נכנס למרכזי ומבקש בדיקה לגבי הנושא שכן המכונית עדיין באחריות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...