Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי רכישת AUDI A3

v-tech
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי שכן שמעניין למכור את האאודי A3 שלו,שנת 98, אוט' 1800, 3 דלתות, היא יד 8, וזו יד גבוה מאד, אך הוחלף לה מנוע, וגיר, והוא מוכן להתחייב גם על שלדה, הוא רוצה עליה 25000 ש"ח, אמנם המחיר מפתה, אך היד הגבוה ומרתיעה אותי האם אני צריך לחשוש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זאת אומרת מעניין "מה שווה התחייבותו כאשר כהרכב עבר 8 ידיים"

הוא מתחייב בדיקה על מנוע שילדה וגיר, והוא סביר להניח יודע שהם תקינים.

גם אם הרכב עבר 20 ידיים זה לא אומר שמנוע גיר ושילדה לא יהיו טובים.

לידיעתך כל יד רק מוסיפה ומתקנת דברים.

ישנם רכבים יד ראשונה ושניה שהינם שבורים יותר מרכב בעל 7 ידיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest ספורטמוטורי

אני מהסוג שיד לא מרתיעה אותי,כי הכל זה עניין של מחיר,בגלל שהאוטו עבר הרבה ידיים זה יכול לעשות לך בעיות במכירת האוטו תצטרך להוריד הרבה במחיר,אך אל תשכח שלפעמים שווה בדיקה,ז"ת אתה תקבל אוטו במצב מצויין ללא תאונות במחיר הרבה יותר זול מאוטו יד 2 או 3 שכבר עייף וצריך להוציא עליו השקעה גדולה בגלל שהבעלים התחילו להזניח את הרכב אחרי תקופה.

תבדוק אתה לא מפסיד שום דבר,רק אל תשכח שלפעמים כדאי גם לחפש עוד הצעות כי יכול להיות שתוסיף 5000 ותמצא אחת למשל יד5 או6 אבל ב30 אלף,ואז להוסיף את ה5 זה ייתן לך יתרון במכירת האוטו בעתיד,מה שחשוב אל תמהר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...