Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ראיתי שרשורים רבים על שתי המוכניות הנ"ל, כולל זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=251170&highlight=%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%A7

בכל מקרה, מבדיקה שערכתי וגם המלצות פה בפורום, שתי המכוניות בגדול דומות (כמובן - מבוססות על אותו בסיס וכו').

טוענים שהפאביה מאובזרת יותר, ובפרט עם 6 כריות אוויר (בדגם אלגנס) לעומת האיביזה שמגיעה רק עם 4 כריות (אבל ניתן להוסיף אם רוצים בתשלום).

בדקתי ב אתר NCAP ובמבחני הריסוק לאיביזה (עם 6 כ"ר) יש 5 כוכבים (4 לילדים) לעומת 4 שיש לפאביה (3 לילדים).

השאלה היא כזו:

א. עד כמה תוספת כריות אוויר (וילון) משמעותית?

ב. עד כמה ההבדל בין 4 ל-5 במבוגרים, ובין 3 ל-4 בילידים משמעותי? לא הצלחתי להבין את תוצאות המבחן מעבר לציון הכללי...

הרכב מיועד לזוג עם תינוק חדש, כך שציון הבטיחות לילדים משמעותי מבחינתי...

תודה !

פורסם

כריות צד חשובות בעיקר בפגיעת עמוד, למרות שבמקרים רבים, במיוחד פגיעת רכב גבוה כמו טנדר או רכב שטח, יש להם חשיבות גבוהה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

א. למיטב הבנתי כריות הצד באיביזה אמורות לשמש גם כסוג של כריות וילון. עם זאת יש להניח כי כריות וילון נפרדות יבצעו עבודה טובה יותר (אחרת למה הן שם?), אך אי אפשר להעריך את המשמעות שלהן עבור הבטיחות של הילדים מאחור ביחס ל-4 כריות בלבד. אני הייתי קונה אותן בכל זאת.

ב. ההבדל בנקודות בתחומים הקשורים לבטיחות המרכב בין הפאביה לאיביזה הוא קטן יחסית (נקודה) כך שההפרש לא גדול ולא הייתי מסתמך רק עליו בבחירת אחת מהשתיים, אפילו שלאחת יש ארבעה כוכבים ולשנייה חמישה. בבטיחות ילדים ההפרש הוא שתי נקודות לטובת האיביזה (38 לעומת 36) וזה מה שעושה את ההבדל בין ארבעה כוכבים לשלושה.

אם אתה ממילא מעדיף את האיביזה - קח אותה, כי היא מעט בטוחה יותר. אם לא - אז שיקול שלך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבין השתיים השיקול על הנייר הוא לטובת הפאביה מסיבה מצחיקה.... יותר נוח לי להגיע למוסך :-)

וזה בלי קשר לכך שהיא זולה יותר ומאובזרת יותר.

יש לציין כי את האיביזה עוד לא ראיתי בפועל (מחר אסע למרכז תצוגה)

עוד בקטגוריה - רנו קליאו שערכתי נסיעת מבחן והיתה ממש נחמדה.

פורסם

ראיתי היום את האיביזה

שאלתי לגבי כריות אוויר, אז נאמר לי שאכן היא משווקת עם 4 בלבד, כשניתן להזמין עם 6 ולהמתין לרכב חודשיים (!!), ובכל מקרה הרכב קיבל 5 כוכבים בטיחות במבחן הריסוק.

לטענתם, בסרטון של הבדיקה באתר NCAP רואים שהרכב שנבדק היה עם 4 כריות בלבד ולא 6.

באתר כתוב שהרכב נבדק עם 6 כריות. ראיתי את הסרון אבל אני לא עד כדי כך בקיא.

אולי מישהו יכול לסייע?

http://www.euroncap.com/tests/seat_ibiza_2008/324.aspx

בלי קשר לבטיחות: מבחוץ מאד יפה, אבל ברמת האבזור אין מה להשוות לפביה (בחנות הם אפילו מציגים משום מה את הרפרנס שהיא ממש לא מאובזרת, אבל גם הסטיילנס ע"פ המפרט לא ברמת אבזור הכי גבוהה)

פורסם

שים לב שעכשיו יש הנחות גדולות מאוד של מועדון "חבר" לסקודה/סיאט/VW . אל תקנה אם אתה לא חבר במועדון הנ"ל (או לא קיבלת הנחה דומה).

גם הפיאסטה החדשה יצאה עכשיו לשוק. כדי לבדוק.

• תוכן חדש...