Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ממש ברגעים אלו אני פועל עפ"י אינספור הודעות ומאמרים שקראתי כאן בפורום והחלפתי היום כבר את נוזל הקירור ברכב וכעת לאחר שניקזתי את שמן המנוע הישן אני לא מצליח לפתוח את מסנן השמן.

ניסיתי בהתחלה ביד אך מהר מאוד הבנתי שאין סיכוי.

הבאתי את המכשיר עם המוט והרצועה על מנת שיקל עלי אך גם זה לא עזר.

הגעתי למצב שכבר ניסיתי עם ג'פקה בעלת מפתח גדול וגם עם זה זה לא עבד.

הנוכל הקטן פשוט לא מוכן לצאת ממקומו...

האם יכול להיות שההברגה של מסנן השמן היא הפוכה ?

לא ניסיתי לסובב לכיוון השני עדיין מחשש לסבך עוד יותר את המצב.

האם מישהו יכול לעזור לי בטווח הזמן המיידי ?

מחכה לתשובתכם חברים...

קובי.

פורסם

כיוון פתיחה של המסנן תמיד נגד כיוון השעון.

במידה ושום פיתרון לא עזר אזי פעל בצורה הבאה בצורה זהירה.

דקור את המסנן בעזרת מסרט או מברג דק עד שיצא מצידו השני. לאחר מכן תכניס בזהירות וקצת כוח מברג 'בריא' עם ראש פיליפס ואז תנסה לפתוח בעזרת המברג את המסנן.

שים לב !

במידה ופיתרון זה לא יצליח אתה תשאר עם מסנן דולף ולא תוכל לנסוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
כיוון פתיחה של המסנן תמיד נגד כיוון השעון.

במידה ושום פיתרון לא עזר אזי פעל בצורה הבאה בצורה זהירה.

דקור את המסנן בעזרת מסרט או מברג דק עד שיצא מצידו השני. לאחר מכן תכניס בזהירות וקצת כוח מברג 'בריא' עם ראש פיליפס ואז תנסה לפתוח בעזרת המברג את המסנן.

שים לב !

במידה ופיתרון זה לא יצליח אתה תשאר עם מסנן דולף ולא תוכל לנסוע.

תודה רבה לך על העזרה ידידי...

רגע לפני שהתייאשתי סופית החלטתי לנסות עוד פעם אחת בשיא הכח באמצעות הג'פקה והתאמצתי עד שיצאה לי נפיחה רטובה - (עריכת מנהל משועשע ומשועמם) :oops:.

בסוף הנוכל נכנע וגם לקח לי כמה פעמים חזקות עד שהצלחתי לפתוח אותו (ואני בחור "בריא").

כנראה שהבעלים הקודם טיפל במוסך שבו לא האמינו בכח היד וזה היה חזק כאילו שריתכו את זה.... :-(

סוף טוב הכל טוב, וכל שנותר לי הוא להודות לך על עצתך... אני אזכור אותה למקרה ואי פעם אתקל במסנן שיהיה עקשן יותר מזה שנתקלתי בו היום.

חג שמח,

קובי.

• תוכן חדש...