Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במד דלק -אקסנט 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול תדלקתי בכמעט מיכל מלא.

עברתי עם המיכל עד היום סך הכל 13 קמ שלפתע אני רואה שמחוג מתחת לאמצע

נבהלתי ועצרתי מיד לבדוק מאיפה הנזילה המטורפת.

לאחר כמה דקות של חיפושים מעמיקים לא היתה שום נזילה והחלטתי ליסוע

שמתי לב שהמחוג החל לעלות לאט לאט עבר טיפה את האמצע ואחרי כמה דקות שוב לרדת ואז שוב לעלות.

הוא מגיע קצת אחרי האמצע ולא מעבר לזה, מה יכול להיות הגורם לעליות וירידות הללו של המד?

פורסם

לאחרונה התגלו גורמים מחמצנים בדלקים בתחנות דלק, (תוצאה של מהילות) זה גורם לקורוזיה להתפתח על הנגד המשתנה של המצוף וכתוצאה יש זיופים בקריאת מד הדלק.

אפשרות לבדיקה היא ע"י קיצור קו חשמלי של מד הדלק לאדמה, מד הדלק אמור להראות מיכל מלא מה שיעיד באופן מדגמי כי השעון תקין.

לשלבים יותר מתקדמים של אבחון בעיות זיוף מד דלק יש לפרק מצוף או לדמות עם נגד משתנה ערכים של כמות דלק לצורך הדמייה, כמובן שתזדקק לנתוני יצרן לאושש בעייה אפשרית.

פורסם
כי אני לא יודע כמה דלק בדיוק יש לי וגם אי אפשר להתרגל לזה כי זה לא עומד קבוע

פתרון פשוט וזול: בכל תדלוק אפס את מד המרחק (הקטן יתר, לא הקילומטראז') ועשה לעצמך כלל: נניח שבכל 600 ק"מ זה נחשב לרבע מיכל ברכבך. ובכל 600 ק"מ בערך תתדלק שוב - כך תוכל להתעלם לחלוטין ממד מיכל הדלק הסטנדרתי.

פורסם

כמות הדלק במיכל זה מידע חיוני לנהג ואני לא מציע לוותר עליו. יתכן כי התקלה מאוד פשוטה כמו מגע רופף או חיבור הארקה לא תקין למצוף או ללוח השעונים.

• תוכן חדש...