Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתפסתי כאשר אני נוהג נגד כיוון הנסיעה בכביש חד סיטרי, הקנס הוא 500 ש"ח אך השוטר לא ידע לציין כמה נקודות.

כמה נקודות ניתנות על העבירה הזאת וכמה נקודות בתור נהג חדש אני יכול לצבור?

בנוסף, נניח שהרכב שנהגתי בו ללא טסט, והשוטר לא שם לב לכך כאשר מילא את הפרטים, ונתן לי דו"ח על העבירה בלבד, אפשרי להרשיע אותי גם בעבירה של נהיגה ללא רישיון רכב בתוקף בצורה רטרואקטיבית? כלומר לראות שבתאריך הנ"ל הרכב נסע ללא טסט בתוקף?

ושאלה אחרונה, האם נשלח העתק של הדוח אל הבית?

תודה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז בוא נעשה סיכום קצר:

1. נהג חדש

2. נוהג ברכב ללא טסט (ולכן גם ללא ביטוח)

3. נסע נגד כיוון התנועה ברחוב חד סטרי

לא יודעת כמה נקודות אתה יכול לקבל על העבירה המדוברת, אבל לטעמי מגיעה לך שלילה.

נהיגה ברכב היא לא משחק ילדים.

לגבי תוספת של נסיעה ללא רשיון - לדעתי, אם תשלם את הקנס ולא תלך לבית משפט אף אחד לא יעלה על זה או ירשיע אותך.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

תקשיב, תשלם את הקנס ואל תלך לשום משפט. עניין הנקודות - יש לזה טבלה תעשה חיפוש בגוגל. אני חושב שזה משהו כמו 7 נקודות פחות או יותר. להבא תלמד לא לנהוג נגד כיוון התנועה, זו עבירה מאוד מסוכנת, וכן תדאג שיהיה לך טסט לרכב. אתה לא מבין שאתה יכול להרוס לעצמך ולאחרים את החיים כשאתה עושה שטויות כאלה. נניח ודרסת מישהו שלא ציפה שתבוא לו מאחורה ברחוב חד סטרי וסתם חצה אותו לא במעבר חציה, ואין לך טסט, כלומר אין אפילו ביטוח חובה... הבן אדם פצוע - אתה נדפקת - אתה משלם את כל ההוצאות ונושא באחריות מלאה. וככה, החיים שלך הולכים לפח. הבן אדם יהיה נכה כל החיים ואתה תעבוד 12 שעות ביום כדי לשלם לו על הטיפולים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
אז בוא נעשה סיכום קצר:

1. נהג חדש

2. נוהג ברכב ללא טסט (ולכן גם ללא ביטוח)

3. נסע נגד כיוון התנועה ברחוב חד סטרי

לא יודעת כמה נקודות אתה יכול לקבל על העבירה המדוברת, אבל לטעמי מגיעה לך שלילה.

נהיגה ברכב היא לא משחק ילדים.

לגבי תוספת של נסיעה ללא רשיון - לדעתי, אם תשלם את הקנס ולא תלך לבית משפט אף אחד לא יעלה על זה או ירשיע אותך.

אל תנסי להטיף לו,

את נוסעת בכביש אלקוש בירנית בשביל להנות מהנוף ?

מספיק עם הצביעות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לא כתבת מה העבירה (לפי מה שהשוטר רשם בדו"ח).

אם העבירה היא "אי ציות לתמרור ב-2" (אין כניסה), תקבל 6 נקודות.

אפשר לחפש כאן את התשובות:

http://www.davidgolan.com/?CategoryID=167

לא יישלח העתק של הדו"ח לביתך, הוא נמסר לך ביד.

לא תקבל דו"ח רטרואקטיבי על נסיעה ברכב ללא טסט (כמה זמן אין טסט, גם זה חשוב מאוד)- היה לך מזל .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לכל המתחסדים או אלה שמתכוונים להתחסד,

"נסיעה נגד כיוון תנועה" זה מה שהשוטר ציין בדוח, בתכלס מה שעשיתי זה לפנות שמאלה במקום שאסור היה לי ואין לי מושג איך השוטר החליט שזה נגד הכיוון אבל אני ממש לא יתווכח איתו על זה כי אז הוא היה מתחיל לחפור ברישיונות.

vladclar, תודה על התשובות, הרכב ללא טסט חודש ושבוע.

כמה נקודות בתור נהג חדש אני יכול לצבור לפני שזה משפיע איכשהו?

פורסם
אל תנסי להטיף לו,

את נוסעת בכביש אלקוש בירנית בשביל להנות מהנוף ?

מספיק עם הצביעות.

גם כשאני נוהגת באלקוש-בירנית אני לא מבצעת עבירות תנועה שמסכנות אנשים אחרים.

במקרה הכרתי רוכב אופנוע שנעשה נכה בעקבות היתקלות ברכב שבא מולו בכביש חד סטרי.

אז נניח שהוא נכנס לרחוב נגד כיוון התנועה בטעות (כולם טועים), אבל לצאת מהבית בלי רשיון רכב וביטוח בתוקף זו רשלנות וזילזול.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
לכל המתחסדים או אלה שמתכוונים להתחסד,

"נסיעה נגד כיוון תנועה" זה מה שהשוטר ציין בדוח, בתכלס מה שעשיתי זה לפנות שמאלה במקום שאסור היה לי ואין לי מושג איך השוטר החליט שזה נגד הכיוון אבל אני ממש לא יתווכח איתו על זה כי אז הוא היה מתחיל לחפור ברישיונות.

vladclar, תודה על התשובות.

כמה נקודות בתור נהג חדש אני יכול לצבור לפני שזה משפיע איכשהו?

וואלה לא נולדת בתור בחור מבריק אה? כנירא שיש סיבה שאסור לפנות שמאלה באותו המקום!!!אולי בגלל... שזה כביש חד סיטרי?!!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
מספיק עם הצביעות.

איזה צביעות?

מה אתה מקשקש במח?

הבן אדם נוסע כנגד כיוון התנועה! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נתפסתי כאשר אני נוהג נגד כיוון הנסיעה בכביש חד סיטרי, הקנס הוא 500 ש"ח אך השוטר לא ידע לציין כמה נקודות.

כמה נקודות ניתנות על העבירה הזאת וכמה נקודות בתור נהג חדש אני יכול לצבור?

בנוסף, נניח שהרכב שנהגתי בו ללא טסט, והשוטר לא שם לב לכך כאשר מילא את הפרטים, ונתן לי דו"ח על העבירה בלבד, אפשרי להרשיע אותי גם בעבירה של נהיגה ללא רישיון רכב בתוקף בצורה רטרואקטיבית? כלומר לראות שבתאריך הנ"ל הרכב נסע ללא טסט בתוקף?

ושאלה אחרונה, האם נשלח העתק של הדוח אל הבית?

תודה.

לא הזכרת את הגופה של החתול שדרסת שנמצאת בתא המטען ואת אחיך התינוק שישב בכסא הקדמי בלי בוסטר...

תגיד לי.. אתה רציני...לא סיימת שיעורי נהיגה כל כך ממזמן... הרי אתה נהג חדש..מאיפה יש לך את האומץ?

פורסם

אתה חתיכת אידיוט.

אני מקווה מאוד שישללו לך את הרישיון ויפה שעה אחת קודם.

רק אתמול נרצח אופנוען, בגלל מישהו כמוך, שהחליט שהנתיב הנגדי הוא בגדר המלצה, ואף אחד לא נוסע שם, ואפשר לעשות שם פרסה \ להמשיך לסוע כנגד כיון התנועה.

אתה רוצח לכל דבר. ואני מקווה מאוד שיקרו אחד משני דברים, האחד תקבל קצת שכל ותובנה ותפסיק את הדבר האידיוטי הזה, או שבפעם הבאה שתסע כנגד התנועה תפגוש במשאית פול טריילר שתסביר לך את מהות העניין.

פורסם

מספיק עם הצביעות.

אתה באמת משווה נסיעה נגד כיוון התנועה לנסיעה (מהירה ככל שתהיה) בכביש מפותל ?

אתה באמת משווה נסיעה בכביש עם רכב תקין בעל ביטוח וטסט, לנסיעה ברכב ללא טסט וללא ביטוח ?

אתה באמת משווה בין נהג (או נהגת במקרה הזה) סופר מיומנת ובעלת ניסיון רב בנהיגה מתקדמת לנהג חדש על הכביש ?

כי לרגע חשבתי שבעינייך זה בדיוק אותו הדבר, משהו שהייתי מצפה מטוקבקיסט ב- YNET לחשוב, לא ממישהו בקארזפורום... :shock:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא ברור כ"כ למה אתם קופצים על בן-אדם בלי לדעת את כל העובדות. כל מקרה לגופו ויש הבדל בין לסוע רברס בשביל מקום חניה לסוע על כביש החוף נגד כיוון התנועה או לפנות שמאלה איפה שאסור כשהכביש ריק. לא כל מה שמותר בחוק הוא בטוח ןכל מה שלא - הוא מסוכן. בשביל להפוך רוכב אופנוען לנכה לא חייבים לעבור על החוק - מספיק חוסר ריכוז שקורה ל- 100% מהנהגים.

לפותח השרשור - מה שהוא כן חסר אחריות זה לסוע בלי טסט. אם לאוטו שלך יש איזשהו פגם טכני שמונע ממנו לעבור טסט אתה מסכן את הסביבה ואת עצמך. עלולים לעשות לך צרות עם הביטוח וכך תמצא את עצמך מגרד איזה מרצדס ומשלם הון עתק מכיסך. אתה יכול לסוע בלי ידיעה עם בלמים לא תקינים ולהרוג מישהו.

לא חבל ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...