Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז בוא נעשה סיכום קצר:

1. נהג חדש

2. נוהג ברכב ללא טסט (ולכן גם ללא ביטוח)

3. נסע נגד כיוון התנועה ברחוב חד סטרי

לא יודעת כמה נקודות אתה יכול לקבל על העבירה המדוברת, אבל לטעמי מגיעה לך שלילה.

נהיגה ברכב היא לא משחק ילדים.

לגבי תוספת של נסיעה ללא רשיון - לדעתי, אם תשלם את הקנס ולא תלך לבית משפט אף אחד לא יעלה על זה או ירשיע אותך.

נכון , תפסיקי להטיף לו באמת. הבן אדם לא פתח שרשור בשביל שאנשים יגידו לו שמגיע לו שייקחו לו את הרשיון ושהוא קיבל קנס. אם את היית מקבלת קנס והרשיון שלך שעבדת קשה בשבילו היה בסכנה איך היית מרגישה?!!!? בסופו של דבר הוא ביצע את העבירה, הוא פה נמצא איתנו מאחוריי המסך ולא קרה נזק לאף אחד אז מספיק!!

ואני גם אוסיף את דעתי- לא היית צריך לנסוע נגד כיוון התנועה אפילו אם השוטר לא היה תופס אותך או שהיה קורה משהו חלילה.

תלמד להבא.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
כל יום אני נוהג מרחק של 15 מ' נגד כיוון התנועה ביציאה מהבניין שלי לכביש הראשי של הרחוב.

אחרת אני עושה עיקוף די גדול.

מן הסתם אני לא יעשה זאת בכביש ציבורי במקום שאינני מכיר, אבל מכאן ועד רוצח המרחק רחוק מאוד.

עידן

אני הכרתי באופן אישי רוכב אופנוע שנהרג ככה. כמובן שהיה מדובר גם בלילה, אבל עדיין בסופו של דיון הוא נהרג בגלל שהנהג רצה לחסוך כמה מטרים עד הבית שלו.

גם מהיציאה מהחניה של הבניין שלי יש כ-10 מטרים אם נוסעים נגד כיוון התנועה (ומדובר ברחוב קטן ושקט) ועדיין אני עושה את הסיבוב הנ"ל.

זילות בחוק זאת תופעה מדהימה. מתחילים לזלזל בחוקים קטנים ומשם זה מתפשט לחוקים אחרים. כמו ילדים קטנים, גם לאנשים בוגרים צריך להציב גבולות ולהציב אותם כל הזמן. (ומצד שני זה לגיטימי להתווכח ולדון בלגיטימיות של חוק זה או אחר ולפעול לשינוי).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
חסוך ממני את המדליות- חלק אותן בטקס יום העצמאות.

בואו נשמור על פרופורציות, לא הכל זה שחור ולבן.

עידן

אני מציע לך לחסוך מעצמך אפשרות לתאונה חזיתית.

על הניר / מול המקלדת והאותיות כולם גיבורים.

alfa 156 2.5.

פורסם

מישמש, עוד לפני שבדקתי בפרופיל שלך, כבר יכולתי לנחש שאתה ילד בן 19...

כשתתבגר קצת ותלמד את מלוא משמעות המילה "אחריות" נוכל לנהל את הדיון הזה שוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני מציע לך לחסוך מעצמך אפשרות לתאונה חזיתית. על הניר / מול המקלדת והאותיות כולם גיבורים.

אני הכרתי באופן אישי רוכב אופנוע שנהרג ככה. כמובן שהיה מדובר גם בלילה, אבל עדיין בסופו של דיון הוא נהרג בגלל שהנהג רצה לחסוך כמה מטרים עד הבית שלו.

גם מהיציאה מהחניה של הבניין שלי יש כ-10 מטרים אם נוסעים נגד כיוון התנועה (ומדובר ברחוב קטן ושקט) ועדיין אני עושה את הסיבוב הנ"ל.

זילות בחוק זאת תופעה מדהימה. מתחילים לזלזל בחוקים קטנים ומשם זה מתפשט לחוקים אחרים. כמו ילדים קטנים, גם לאנשים בוגרים צריך להציב גבולות ולהציב אותם כל הזמן. (ומצד שני זה לגיטימי להתווכח ולדון בלגיטימיות של חוק זה או אחר ולפעול לשינוי).

כמובן שתאונה חזיתית זה ממש לא בתוכניות שלי ואני מאמין שלא נגיע לשם.

אין טעם ששוב אסביר שמדובר במקרה מגוחך במיוחד וכשאצלם אותו תבינו גם אתם.

בקשר לזילות בחוקים - תחסכו ממני. או שמצייתים לכל החוקים או שנחשבים עבריינים. מי פה לא עבר מהירות מותרת? מי שיפר את הרכב? לפחות את הצביעות תשאירו בחוץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...