Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה עוד אחד הגיע,

צריך להיות אפס סובלנות ואפס סלחנות לעבירות שכאלה מצד המשטרה, מצד בתי המשפט וגם מצד הנהלת הפורום.

אין לאף נהג בעולם סיבה לנהוג כנגד כיוון התנועה (גם אם זה רק ל 2 ביניינים כי אתה מקצר באין כניסה לחניה של הבניין שלך), על אחת כמה וכמה במקרה של נהג חדש לא מיומן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להטפל לבחור הזה ולקרוא לו אידיוט בלי להכיר את פרטי המקרה לעומק זו סתם התלהמות. אולי הוא לא ראה שאסור לפנות שם ? אולי הכביש היה שומם לחלוטין (אם תרצה אמצא לך את פס"ד שזיכה נהג שעשה פרסה במקום "אסור" וזוכה כיוון שהכביש היה ריק) ? אולי בדיוק משאית הסתירה לו שלט של איסור פניה ? טעויות - בתום לב וגם בזדון - קורות לכולם. זה לא הופך אותם לאידיוטים או לשק חבטות.

ובגירה - עם כל הכבוד - הפורום הזה נותן בימה לשלל "עבירות תנועה" כגון שיפורים לא חוקיים, ג'ימיקאנות, דריפטים ועד ראלי בשטחים פרטיים של אנשים אחרים. משום מה לא קפצו מטיפי המוסר שם, האשימו את הנהגים בחוסר אחריות וייחלו להם שבית המשפט ימצה איתם את הדין, אז למה כאן ולמה כפל המוסר הזה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
נתפסתי כאשר אני נוהג נגד כיוון הנסיעה בכביש חד סיטרי, הקנס הוא 500 ש"ח אך השוטר לא ידע לציין כמה נקודות.

כמה נקודות ניתנות על העבירה הזאת וכמה נקודות בתור נהג חדש אני יכול לצבור?

.

נהיגה בכיוון ההפוך בכביש חד סטרי

סמל הסעיף 5430

קנס 500 ש"ח

נקודות 6.

"נהגת ברכב הנ"ל בכביש חד סטרי.

בכיוון הפוך לכיוון התנועה

בניגוד לתקנה 37 לתקנות התעבורה".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
להטפל לבחור הזה ולקרוא לו אידיוט בלי להכיר את פרטי המקרה לעומק זו סתם התלהמות...

...אז למה כאן ולמה כפל המוסר הזה ?

כל נהג ועל אחת כמה וכמה נהג חדש צריך לצאת לכביש עם יארת כבוד. אם הוא בוחר להכנס לרכב מבלי לדעת שיש לו טסט וביטוח בתוקף (או גרוע מכך, לדעת שאין טסט וביטוח בתוקף) הוא מזלזל בחייו ובחיים של אנשים אחרים עוד לפני שהניע את הרכב.

לכן ההתלהמות שלי.

לגבי כפל המוסר, ברור לי שזה דיון חסר תועלת ולכן אוותר כבר עכשיו.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
אין לאף נהג בעולם סיבה לנהוג כנגד כיוון התנועה (גם אם זה רק ל 2 ביניינים כי אתה מקצר באין כניסה לחניה של הבניין שלך), על אחת כמה וכמה במקרה של נהג חדש לא מיומן.

כל יום אני נוהג מרחק של 15 מ' נגד כיוון התנועה ביציאה מהבניין שלי לכביש הראשי של הרחוב.

אחרת אני עושה עיקוף די גדול.

מן הסתם אני לא יעשה זאת בכביש ציבורי במקום שאינני מכיר, אבל מכאן ועד רוצח המרחק רחוק מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, חשבת על האפשרות שתבוא לך ניידת ממולך כשתנסה לחסוך את זמן העיקוף ? אני לא מדבר על לפגוע במישהו \ לנשק פגוש, אלא רק שוטר שבא מולך והיה צריך לעשות בלימת פתע כי אתה נסעת מולו בכביש חד-סיטרי, האם אתה לא חושב שעדיף לבזבז עוד זמן על עיקוף מאשר לבזבז המון זמן על פגישה עם שוטר ואחר כך בית משפט וסיפורים וכסף ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

א. המרחק הוא 15 מטר.

ב. אני רואה את הצד השני כך שלא ממש ניתן להפתיע.

ג. מדובר ברחוב פנימי ושקט.

עידן

פורסם
כל יום אני נוהג מרחק של 15 מ' נגד כיוון התנועה ביציאה מהבניין שלי לכביש הראשי של הרחוב.

אחרת אני עושה עיקוף די גדול.

מן הסתם אני לא יעשה זאת בכביש ציבורי במקום שאינני מכיר, אבל מכאן ועד רוצח המרחק רחוק מאוד.

עידן

לא מבין את התגובה שלך, יותר נכון - מדוע העלית אותה.

ביצוע העבירה איננה קשורה למקום אותו אתה מכיר או לא (דוקא השאננות שבביצוע עבירה ליד הבית - לא מובנת לי).

זו עבירה דומה בכל מקרה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מצויין, ידעתי בדיוק מה יהיו התגובות.

אני אשתדל לצלם את המקום ולעלות את הסרטון בקרוב.

אח"כ נראה מי היה עושה את העיקוף.

וכן אני חושב שיש הבדל אם מדובר בתוך הרחוב שלך או בכביש אחר.

עידן

פורסם
הנה עוד אחד הגיע,

צריך להיות אפס סובלנות ואפס סלחנות לעבירות שכאלה מצד המשטרה, מצד בתי המשפט וגם מצד הנהלת הפורום.

ולעידן : אז אתה גיבור. בסדר ?! עכשיו אתה רגוע?

רק בריאות !

alfa 156 2.5.

פורסם
להטפל לבחור הזה ולקרוא לו אידיוט בלי להכיר את פרטי המקרה לעומק זו סתם התלהמות. אולי הוא לא ראה שאסור לפנות שם ? אולי הכביש היה שומם לחלוטין (אם תרצה אמצא לך את פס"ד שזיכה נהג שעשה פרסה במקום "אסור" וזוכה כיוון שהכביש היה ריק) ? אולי בדיוק משאית הסתירה לו שלט של איסור פניה ? טעויות - בתום לב וגם בזדון - קורות לכולם. זה לא הופך אותם לאידיוטים או לשק חבטות.

ובגירה - עם כל הכבוד - הפורום הזה נותן בימה לשלל "עבירות תנועה" כגון שיפורים לא חוקיים, ג'ימיקאנות, דריפטים ועד ראלי בשטחים פרטיים של אנשים אחרים. משום מה לא קפצו מטיפי המוסר שם, האשימו את הנהגים בחוסר אחריות וייחלו להם שבית המשפט ימצה איתם את הדין, אז למה כאן ולמה כפל המוסר הזה ?

סליחה,כן?

הוא לא ראה שאסור לו לפנות שמה? ואם הוא יעבור ברמזור אדום כי הוא לא ראה את הרמזור?

ואם הוא ידרוס הולך רגל כי הוא לא ראה אותו? זה בסדר? אבל הוא לא ראה אותו...

גם אם הכביש שומם לחלוטין,זה לא אומר שמותר לנסוע נגד כיוון התנועה. חוק זה חוק,ואם הוא לא יודע חוק מהו,

אז מצטער לא מגיע לו רישיון נהיגה.

משאית הסתירה לו את השלט? ואם משאית תסתיר לו שלט עצור והוא יתפרץ לצומת לא יתן זכות קדימה,תבוא מלפניו מכונית במהירות של 40 קמ"ש. מה אז? הוא יגיד שהמשאית הסתירה לו?

בכביש אל תיהיה צודק,תיהיה חכם.

מי שנוהג בקלות ראש שכזאת,לא מגיע לו רישיון נהיגה.

לפני כל פניה צריך לבדוק את השטח אם צריך גם 100 פעם,במיוחד אם לא מכירים את האזור.

לא חוכמה לעשות טעות ואז לבכות עליה.

ודחיל ראבק,חודש ושבוע אתה נוסע בלי טסט? למה? אתה יודע שגם הביטוח שלך לא תקף? בשביל מה לעשות את השטויות האלה? בשביל שיהיה לך על מה לבכות? סה"כ זה מתכון לצרות. אחר כך אנשים מתפלאים למה כל הדברים הרעים קורים להם.

אני באמת חושב שאנשים כמוך לא צריכים לעלות על הכביש. וחבל שהרשיון שלך לא נשלל.

הדברים שעשית הם לא טעות אנוש,הם טעויות מכוונות מראש ואתה מסכן לא רק את עצמך,אלא את כל הסביבה שלך.

פורסם
ולעידן : אז אתה גיבור. בסדר ?! עכשיו אתה רגוע?

רק בריאות !

חסוך ממני את המדליות- חלק אותן בטקס יום העצמאות.

בואו נשמור על פרופורציות, לא הכל זה שחור ולבן.

עידן

פורסם

בפורום הזה כולם צודקים

אחד חושב שלנסוע 15 מטר נגד התנועה זו לא עבירה (אתה גר לידי בנתניה? יש לנו בדיוק כזה דבר ליד הבית , כולה 10 מטר כדי להכנס ישר לחנייה או להקיף חצי בלוק , ואני מקלל כל אחד שאני רואה עושה את זה ).

השני (גם אני ,מודה) חושב שלנסוע 140 על כביש החוף ב12 בלילה זה לא עבירה .

ואחר אידיוט שנוסע בלי טסט (וביטוח) ולא מבין למה השוטר נתן לו דו"ח על נסיעה נגד התנועה

כשהוא כולה פנה שמאלה איפה שמפורש אסור לו , אבל הוא לא יתווכח עם השוטר , והוא אפילו לא עבר שנה מהתיאוריה.

ויש פה אפילו אחד שחושב שעידוד של גאמייקנות ואימוני ראלי זה עידוד של עבריינים - אדוני , אנשים כמוך זה הסיבה למה אין לנו ספורט מוטורי מסודר בארץ , אתה צריך להתגייס למשטרה...

או בקיצור , הפורום הזה מייצג היטב את המדינה שלנו שבה כל אחד חושב שהחוק הוא גמיש ואפשר להתאים אותו לרצונותיו או ליכולתו להתווכח עם השוטר (ראה ערך כנסת ...)

:wink:

• תוכן חדש...