Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבולבל מרוב המבחר - רכב ב120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה רעיונות והם בכיוון של הג'טה או 308 או פוקוס או הקרוז החדש (אם יש אופציות אחרות - אשמח לשמוע).

תהיות שעלו לי:

הג'טה - היום הורידו את המחיר ל116.. פער של 18 אלף ש"ח לעומת מי שהיה קונה בשבוע שעבר. ככה שאני חושש שאולי זה מראה על איזשהי בעיה. בכל מקרה - האוטו נראה חמוד, אמנם משעמם גם איך שנראית וגם איך שמתנהגת - אך היא מושכת.

308 - יש ביקורות רעות על הAL4 - ואני מפחד מהקטע הזה ליפול. גם יש חשש בנוגע לשוק.

הפוקוס - לא רוצה להיות כמו העדר. מצד שני באמת מדובר באופציה הכי טובה בעולם ה1600. היא גם מעצבנת בגלל האיטיות שלה - הדוושות הצמודות וגם שהרגל כל הזמן דבוקה לפלסטיק.

קרוז - טרם ביצעתי נסיעת מבחן - אבל האופטרה השאירה טעם רע מאוד ואני מפחד שהקרוז תהיה דומה.

בקיצור - אני לא רוצה לתת כיוונים ורוצה ייעוץ.

התקציב שלי עומד על 120 -

חובה: בטיחות מקסימלית, אמינות (לא AL4..), סחירות (רכב שאחוז ירידת הערך לאחר שנתיים הוא פחות מ30%)

יתרונות לפי סדר יורד: גימור ואיכות הרכבה, נוחות (מתלים לא נוקשים), מרווח פנימי (אני גבוהה), תא מטען לפחות 420 (משפחה צעירה..)

פורסם

הג'טה - רכב מעולה, איכותי, מספיק מרווח, נוח ומרגיש מעולה עם גיר DSG7 מתקדם.

ה308 - רכב מעולה, איכותי ונראה מעולה מבחוץ ומבפנים, נוחות טובה, גיר AL4 שחסרונותיו מאוד מורגשים בגרסה חלשה יחסית זו, בכל אופן זה אחד הרכבים המומלצים בקבוצה 2.

הפוקוס - רכב טוב, איכותי למדי, נראה לא רע, מרווח, דיי מהנה לנהיגה אבל מנוע מאוד חלש. אם נסעת אי פעם בסובארו 1500 והצלחת לסבול אז הפוקוס תספיק עבורך.

הקרוז - משאיר טעם טוב. לפי מבחנים חיצוניים הרכב מתנהג טוב למדי, איכותי מבפנים (חלק מהאלמנטים העיצוביים מבפנים נלקחו מאופל אינסיגניה המעולה), נראה טוב מבפנים ומבחוץ, מאובזר למדי והבטחות לשילוב מנוע-גיר מוצלח וחסכוני. עם זאת מנוע 1600 עדיין לא חזק כל כך ומושך את הרכב באופן שלא מייחד אותו משאר ה1600 האחרות. בתקציב שלך אתה יכול לקחת את ה1600 המאובזר ביותר שעולה בדיוק 120K.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

האמת - שהסיוויק גם מעניינת אותי. אמננם עולה 130 ועדיין לא לקחתי בה נסיעת מבחן. אבל מהרבה מאוד בחינות היא מועמדת מעולה. יכול להיות שניתן להתמקח על המחיר.

לגבי הג'טה לא ציינתי - כי הביטוח מקיף שלה נורא יקר (בסביבות ה3500 שח). כך שהתחזוקה השוטפת כנראה בעייתית.

פורסם

כמה, אתה חושב, עולה ביטוח מקיף לסיויק?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צריך פחות להיות מוזן מכל מיני שמועות ויותר בכיוון של לבצע נסיעות מבחן ברכבים. ה308 בקודקוד של המשפחתיות בארץ והal4 לא פחות אמינה מתיבה של מאזדה או בוודאי של פולקסווגן ההבדל הוא שהפיגו היא היחידה שיש לך אפשרות לקבל 4 שנות אחריות על הגיר מנוע ועוד.

פורסם

הג'טה הנ"ל נמכרת רק לציי רכב!

היא מגיע עם גיר טיפ' 6 היל' ולא 7 DSG כמו בגולף ..

מחיר הג'טה לא ירד ב18K ש"ח , פשוט הגיע גרסת "ליסינג" ..

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
האמת - שהסיוויק גם מעניינת אותי. אמננם עולה 130 ועדיין לא לקחתי בה נסיעת מבחן. אבל מהרבה מאוד בחינות היא מועמדת מעולה. יכול להיות שניתן להתמקח על המחיר.

לגבי הג'טה לא ציינתי - כי הביטוח מקיף שלה נורא יקר (בסביבות ה3500 שח). כך שהתחזוקה השוטפת כנראה בעייתית.

3.5K ביטוח מקיף לרכב חדש זה יקר !?

• תוכן חדש...