Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נהרס לי באוטו הגומי של הדוושת קלאצ', והלכתי לכמה חנויות כדי לראות איזה דוושות יפות יש.

ברוב החנויות לא היו דוושות, ולכם אמרו שזה לא חוקי בארץ, ובטסט זה נופל. ( הוא דיבר על הדוושות הספורטיביות).

שאלתי אליכם אם יש חוק בארץ האוסר על כל סוג של דוושות למעט המקוריות?

ואילו דוושות כן מותר?

פורסם

הוא מתכוון כנראה לדוושות שמתלבשות על הדוושות המקוריות, הסטים של השקל וחצי שנמכרים באוטו דיפו.

דוושות הרכב צריכות להיות מקוריות ובעלות ציפוי גומי לאחיזה למיטב ידיעתי לצורך מעבר טסט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בשום מכון טסטים לא יבדקו את מצב הדוושות שלך או צבע השטיח של הרכב.

כמו שכתבו כאן, חשוב שהחומר שעל הדוושות יהיה מגומי ומקובעות היטב בכדי שלא יחליקו.

פורסם

NEVER SAY NEVER.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ברור שאני לא מתכוון לקנות דוושות שחסרות גומי, אבל ראיתי כמה דוושות שונות שבחלקן גומי וחלקן מתכת. השאלה אם זה חוקי?

שלא אגיע לטסט, ובדיוק במקרה הטסטר יציץ פנימה או יחפש על מה להפיל.

אני מתכוון מעבר לעיניין הבטיחות אם יש מגבלה עליהן?

והכוונה לדוושות שנראות "דמוי" ספורטיביות, כלומר האלה מהמתכות.

פורסם

לפי מה שאני יודע זה לא חוקי, באוטו צריכות להיות הדוושות המקוריות.:)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אוקי, ואיפה אפשר לקנות את הדוושות המקוריות של האוטו? חוץ ממוסך מרכזי (יקרים מדי). או לחילופין דוושות אשר 100% גומי ועוברות את מבחן התקינות? (כי לא ראיתי כאילו)

פורסם

כמו שכתבו כאן, חשוב שהחומר שעל הדוושות יהיה מגומי ומקובעות היטב בכדי שלא יחליקו.

מבדק הרצליה הכשילו אותי השנה בדיוק על זה.

הייתי ראשון (קמתי מוקדם:-() הרב בוחן כוון אותי לעמדה של ההוא שבודק גזים (לאוטו) ושלח אותי לשלם.

ההוא התחיל להסתובב מסביב לרכב אז לא נעלתי את הרכב (טעות חמורה מסתבר) וכשחזרתי עם הטופס, כבר היה לו מה לרשום.

גומיות שחוקות דוושת בלם ומצמד.

מה שכן-מנהל העבודה בהונדה סנטר כממעט התעלף מצחוק כשראה על מה נכשלתי. הוא אמר שמזמן לא ראה את הסעיף הזה.

כל גומיה כזו עלתה לי 19.90+מע"מ. את ההתקנה עשו לי חינם. את זמן ההמתנה לחלקים (נסעו להביא, לא היה במלאי) ביליתי בחדר ההמתנה כשהמכונאים מצביעים עלי מאחורי הזכוכית וצוחקים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

ועל זה אמרו חז"ל: "בחייאת אבוק?!"

ואתה תהיה זה שיבוא לסדר לו את הדוושות אם כן?

בודקים גם בודקים ובקליאו ספורט היו עושים בלאגן עם זה כל שנה מחדש, כאשר מה לעשות, במקור הרכב הגיע עם דוושות ממתכת מחוררת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין מה לעשות רמת ההכרה בפעילות מוטורית בארץ וקבלה שלה שווה לרמת הקבלה וההבנה של פאנקיסטים באיראן, אם עשו לך בעיות בדוושות של הקליאו.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

עצוב לשמוע על התעלקויות שכאלו.

למזדה יש סטים AFTERMARKET מקוריים שמתלבשים על דוושות.

בארץ MX5 נוכחית באה עם דוושות כאלו במקור מהסוכנות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני דווקא לא חושב שזו התעלקות,

רוב דוושות האפטר מרקט שנמכרות בחנויות הן מאיכות ירודה,

ועלולות להתפרק תחת רגליו של הנהג בעת בלימה חזקה.

לא בדיוק משהו שמישהו מאיתו היה רוצה שיקרה בדיוק כשילדיו חוצים את הכביש מול רכב כזה... נכון ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...