Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יונדאי סונטה 99, ירוק כהה/אפור כהה.

הרכב עבר תאונה בדלת קדמית ימנית + כנף (ימנית קדמית)

הדלת כנראה לא במצב תיקון , הכנף כן.

בבדיקה מול יורופקאר (חיפה) דלת מפירוק 900 שח, כנף מפירוק 300 שח. שתיהן בצבע לבן (לא צבע הרכב).

האם המחיר סביר? הרכבה אני מבצע לבד.

אני מעוניין לדעת סדר גודל של מחיר לצביעה של החלקים.

האם עדיף לתת לצביעה לפני הרכבה( יותר קל ולא מלכלך) או אחרי (כדי שינסו להתאים צבע).

אחרי שעברתי על הפורומים מצאתי המלצות לאתר "המאגר" האתר דורש רישום ולא מציג מלאי/מחיר.

האם מישהו מכיר עוד פירוקיות באזור חיפה/קריות.

הרכב משרת את אשתי ואני מקווה מחר לסיים את הפרשיה, תודה על כל תגובה.

פורסם

מחיר סביר לחלוטין ואפילו זול, אל תתאמץ לחפש באותו הצבע זה מאוד בעייתי, תמיד צובעים את הדלת גם ככה, רק אחרי הרכבת ההחלקים.

בהצלחה...

פורסם

היום חרשתי במשך כמה שעות את הכפרים בצפון - מכר, תמרה שפרעם.

בסופו של דבר מצאתי דלת במצב טוב מאד, עלה 750 אחרי שיחה קצרה (התחיל מ900)

בעל המקום בהתחלה רצה רק למכור, בסופו של דבר הוא גם הרכיב, העביר את המראה, פיקוד חשמלי של החלון לא תפקד, אז הוא העביר מהדלת הישנה ועוד נתן יישור לכנף שנפגעה כדי שלא תפגע בדלת החדשה.

אני ממליץ לכל אחד שזקוק לשירותים של פירוקיה - שווה נסיעה גם מהמרכז

לצורך השוואה, בשיחת טלפון לפירוקיה מהמרכז המחיר התחיל ב 1400.

פרטי המקום שבו קניתי (וקיבלתי שירות מעולה)

רכב חסון

אזור תעשיה שפרעם

טלפון 04-9501813

נייד 057-7301214

נוסעים מכיוון צומת סומך לכיוון שפרעם, עוברים צומת ראשונה של שפרעם.

בצומת השניה (ליד תחנת דלק אלון) פונים שמאלה (צפונה) ממשיכים עם הכביש עד הכיכר, בכיכר שמאלה לתוך המקום.

פורסם
היום חרשתי במשך כמה שעות את הכפרים בצפון - מכר, תמרה שפרעם.

בסופו של דבר מצאתי דלת במצב טוב מאד, עלה 750 אחרי שיחה קצרה (התחיל מ900)

בעל המקום בהתחלה רצה רק למכור, בסופו של דבר הוא גם הרכיב, העביר את המראה, פיקוד חשמלי של החלון לא תפקד, אז הוא העביר מהדלת הישנה ועוד נתן יישור לכנף שנפגעה כדי שלא תפגע בדלת החדשה.

אני ממליץ לכל אחד שזקוק לשירותים של פירוקיה - שווה נסיעה גם מהמרכז

לצורך השוואה, בשיחת טלפון לפירוקיה מהמרכז המחיר התחיל ב 1400.

פרטי המקום שבו קניתי (וקיבלתי שירות מעולה)

רכב חסון

אזור תעשיה שפרעם

טלפון 04-9501813

נייד 057-7301214

נוסעים מכיוון צומת סומך לכיוון שפרעם, עוברים צומת ראשונה של שפרעם.

בצומת השניה (ליד תחנת דלק אלון) פונים שמאלה (צפונה) ממשיכים עם הכביש עד הכיכר, בכיכר שמאלה לתוך המקום.

ממליץ על המקום. מכיר באופן אישי כי אני משפרעם. ויצא לי כמה פעמים לרכוש חלקים דרכם. שירות מעולה ומחירים סבירים.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...