Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של מאזדה 3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין. מה כל השנאה הזאת למזדה 3?

אוקי, אז נכון שיש המון כאלה על הכביש, אבל ראבק זה רכב טוב. הוא מתאים לרוב הדרישות של אדון ישראלי, מראה אמינות מדהימה.

הרכב בתור רכב הוא הגון ביותר, ויותר כיפי לנהיגה מהקוריאניות שממלאות את ארצנו הקטנה. תגידו תודה שהמזדה נמצאת יותר על הכביש, ולא היונדאי אקסידנט.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מבין. מה כל השנאה הזאת למזדה 3?

אוקי, אז נכון שיש המון כאלה על הכביש, אבל ראבק זה רכב טוב. הוא מתאים לרוב הדרישות של אדון ישראלי, מראה אמינות מדהימה.

הרכב בתור רכב הוא הגון ביותר, ויותר כיפי לנהיגה מהקוריאניות שממלאות את ארצנו הקטנה. תגידו תודה שהמזדה נמצאת יותר על הכביש, ולא היונדאי אקסידנט.

אני גם לא מבין את השנאה הזאת

פורסם

אין שום שינאה כלפי המזדות, להיפך, רוב האנשים משבחים אותם על אמינות, ונוחות ביחס למחיר.

פשוט המזדה 3 הנוכחית שהולכת להגיע אלינו, לדעתי מאכזבת בעיצובה. הקודמת היתה להיט כשיצאה, וציפיתי שיוציאו משהו שמפתיע לטובה. בסופו של דבר הוציאו משהו שכל הצד נשאר אותו דבר, והקדימה והאחורה נראים כמו 6 החדשה.

פורסם
פשוט המזדה 3 הנוכחית שהולכת להגיע אלינו, לדעתי מאכזבת בעיצובה. הקודמת היתה להיט כשיצאה, וציפיתי שיוציאו משהו שמפתיע לטובה. בסופו של דבר הוציאו משהו שכל הצד נשאר אותו דבר, והקדימה והאחורה נראים כמו 6 החדשה.

כל אחד וטעמו האישי...

לדעתי המאזדה 3 הנוכחית ניראת מעולה ( טוב, אני לא אובייקטיבי :D ), אבל רק עם מגנזיום ( טסות מכערים כל מכונית לדעתי ).

פורסם

לצערי, למספר חברי פורום כנראה קשה לקבל את העובדה שבפעם הראשונה בהיסטוריה, המכונית הנמכרת ביותר בישראל היא גם מהנה מאוד לנהיגה ונחשבת כמכונית נהג משובחת. יותר ממספר רב של מכוניות "ספורטיבית" העולות יותר.

קשה לקבל את זה שאיללוא היא היתה כל כך נפוצה בארץ , ה-3 היתה ה-מכונית שממליצים עליה לנהגים המחפשים קומפקטית מהנה לנהיגה במקום הראשון וכל השאר במקום השני.

אפילו Car&Driver הגדירו את ה-3 החדשה (מחודשת, WHATEVER) "כאלטרנטיבה" זולה לסדרה 3 של BMW כמכונית נהג.

אבל אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם. המשיכו בשלכם.

פורסם

אלטרנטיבה זולה לבמוו 3? - נשמע מגוחך איך אפשר להכניס את מאזדה ואת במוו לאותו המשפט בכלל אבל שיהיה.

לגבי הפרונט של ה-3 החדשה, נראה כמו חיוך צוהל ומצועצע, משהו מאוד ילדותי ולא בוגר בצורה שלה מלפנים - לא אהבתי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
ועובדה ש-Car&Driver עשו את זה (ומדובר באחד ממגזיני הרכב הגדולים בעולם, כן?).

לך תסביר לאמריקאים מהי איכות במכוניות...

בשבילם אם סדרה 3 ומאזדה 3 הן באותו גודל, אז הן גם באותה רמה.

פורסם

יש להבדיל בין הציבור האמריקאי לעיתוני הרכב האמריקאים שנהגו גם על מיטב תוצאת אירופה (בעיקר אלו של CND). גם הם, דרך אגב, לא ממש אהבו את העיצוב:

I love the way the 3 drives, so I gave the looks some time to sink in. All I can say is at least the ugly is only skin deep.

פורסם
נראה מעולה אני מתכנן לקנות אחת בעוד שנה .

אני אקנה את ה5 דלתות מנוע 2000 עם סאן רוף , מפלצת .

ואגב כולם קונים אותה כי אין מה לעשות זה אוטו עם אפס תקלות אמין ולא מאכזב ולא יעזור כלום לכל הבזים בגלל ההמוניות עם הצלחה לא מתווכחים ואנשים לא טיפשים תאמינו לי .

אנחנו במשפחה כבר מעל 10 שנים עם מאזדות ואפס תקלות.

היינו קונים מכונית אחרת אבל בסכום הכסף הסביר הזה זה הכי טוב שאפשר לקנות לדעתי נקודה .

ממש מפלצת! מינימום בוגאטי ויירון.

emotion of motion

פורסם

תלוי במונחים של מי היא מפלצת. גם בשבילי היא תהיה חזקה יחסית. הכל יחסי בחיים, אז לא צריך לקטול ישר :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה אחלה של מכונית רק חבל שהיא לא תהיה מיוחדת כי לכל אחד יהיה אותה.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תוכן חדש...