Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של מאזדה 3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתם בטוחים שיקרה עם החדשה מה שהיה עם זאת שיוצאת? עם המשבר הכלכלי שפוקד אותנו וסופו לא נראה באופק - חברות הליסינג לא בדיוק ממהרות להזמין כמויות ממנה...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא המבחנים הראשונים מחו"ל ששיבחו את ה-3 הנוכחית אומרים שהחדשה מרגישה בוגרת בהרבה ופונה יותר למיינסטרים (הלא-ישראלי) אבל גם מקריבה מעט מהחיבור עם הנהג והכייף. מזכיר את ההבדל בין ה-6 הקודמת לנוכחית.

פורסם

המבחן של Car&Driver ל-3 החדשה:

Change! It was the hottest thing last year, and anyone selling it did good business in a soft market. Sure, the new Mazda 3 has more emotion, more refinement, and a bit more power, but otherwise it’s basically the same thrifty little corner darter as before. Summon the firing squad.

Folks with a BMW hankering and a Toyota budget are the ideal candidates for this chair. Go easy on the options, and you’re almost stealing it. The 3 still brooms away misgivings about front drive. This is change we can live with.

Mazda really stepped it up here. Add the 3’s taut handling and precise steering with good feedback, and you have a recipe that’s like lovin’ from the oven. I like the interior, with a fit and finish that’s much improved. A sure thing for those who can’t afford a BMW 3-series.

פורסם

תחת מגעיל:wink:

ובאמת נראת כמו מאזדה 6 קטנה :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

נראה מעולה אני מתכנן לקנות אחת בעוד שנה .

אני אקנה את ה5 דלתות מנוע 2000 עם סאן רוף , מפלצת .

ואגב כולם קונים אותה כי אין מה לעשות זה אוטו עם אפס תקלות אמין ולא מאכזב ולא יעזור כלום לכל הבזים בגלל ההמוניות עם הצלחה לא מתווכחים ואנשים לא טיפשים תאמינו לי .

אנחנו במשפחה כבר מעל 10 שנים עם מאזדות ואפס תקלות.

היינו קונים מכונית אחרת אבל בסכום הכסף הסביר הזה זה הכי טוב שאפשר לקנות לדעתי נקודה .

פורסם
נראה מעולה אני מתכנן לקנות אחת בעוד שנה .

אני אקנה את ה5 דלתות מנוע 2000 עם סאן רוף , מפלצת .

ואגב כולם קונים אותה כי אין מה לעשות זה אוטו עם אפס תקלות אמין ולא מאכזב ולא יעזור כלום לכל הבזים בגלל ההמוניות עם הצלחה לא מתווכחים ואנשים לא טיפשים תאמינו לי .

אנחנו במשפחה כבר מעל 10 שנים עם מאזדות ואפס תקלות.

היינו קונים מכונית אחרת אבל בסכום הכסף הסביר הזה זה הכי טוב שאפשר לקנות לדעתי נקודה .

מסכים בהחלט .

עדיף את המאזדה והעדר מאשר לא ללכת עם העדר ולקבל אוטו לא אמין 8)

גם אצלנו במשפחה יש רק מאזדות במשך הרבה שנים והן מראות אמינות גבוהה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
אתמול צילמתי את האינסייט החדשה, יש ביקוש לתמונות?

כן אם אתה יכול לעלות זה יעזור לראות איך ניראה הרכב תודה.

בורזום האם צילמת אותה בארץ?.

יניב

פורסם

מה כל ההתלהבות??? היא נראת מקדימה ומאחורה כמו 6 בקטן. ומהצדדים נראת בדיוק כמו ה3 הקודמת.

אני חושב שכשהוציאו את ה3 הקודמת היא היתה הרבה יותר מרשימה, וההתלהבות ממנה היתה הרבה יותר גדולה כשיצאה.

לעומת הקודמת עכשיו יצאה 3 החדשה אבל לא הוציאו שום דבר מחדש, כמו 6 בקטן.

אני חושב שה6 החדשה, כשהוציאו אותה היא הרשימה הרבה יותר מה3 החדשה שיוצאת.

• תוכן חדש...