Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- הרכב שרייד שנת 93 מנוע 1.3.

- רכשתי לאחרונה פילטר אויר של סימוטה , בניתי מתאם ומקמתי את הפילטר במקום קריר יחסית .

עכשיו הגיעה הזמן לבנות כונס אויר כדי לספק לפילטר אויר באמת קר בכדי שיממש את יעודו .

השאלה שלי היא : איזו סוג כונס יותר טוב ? א או ב , אני כמובן מעדיף את אפשרות א מכיוון שהיא יפה יותר וגם תתאים יותר לרכב , אבל אמרו לי שבעצם הכונס באפשרות א הוא בעצם יונק את האוויר החם שבתוך תא המנוע החוצה וזה כמובן לא טוב לפילטר , האם זה נכון ?. ואם לא אז האם "הצורה" שממוקמת לפני הפתח באפשרות א נחוצה ומשפיעה על זרימת האויר או שהיא רק ליופי ? .

- אני יודע שרבים יגידו אל תבנה כונס תוביל צינור מקדמת הרכב וכו , אבל ההחלטה לבנות כונס היא סופית ולכן תגיבו לעניין .

תודה .

PC280049[1].jpg

op[1].jpg

• תוכן חדש...