Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם :-D

אני עובד על בנייה חדשה בתקופה האחרונה (בקרוב אני יעלה תמונות). ויש לי כמה שאלות.

אני ממקם את המגבר (JBL GTO75.6) על "רצפת" תא המטען בתוך תיבה המיעודת לו שהכנתי לפי המידות בעלת מכסה פרספקס שקוף. החשש שלי שהמגבר יתחמם בתוך התיבה. חשבתי לשים בדפנות התיבה 2 מאוורירים (אחד יונק והשני פולט) על מנת לאפשר זרימת אוויר למגבר. האים קימים מאוורירים שעובדים על מתח של 12V? או שאני צריך ממיר מתח?

האם ישנה דרך אחרת לאוורר אולי במקום מכסה פרספקס אולי גריל?

תודה לעוזרים

עידן.

פורסם

כל מאוורר למחשב הוא 12v ואין שום בעייה להשתמש בהם עם ממסר

בנוסף העלות שלהם מאוד נמוכה

אופציה נוספת היא כמו שאמרת לשים גריל או לחורר את הפרספקס

מה שתבחר כל עוד יהיה אוויר..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ולא משנה מה הפתרון, לשמור על פתחי האיוורור פתוחים. (אני פתאום מרגיש כמו מדבקת אזהרה של רדיאטור ביתי)

מתחדשת*

פורסם

אולי אתה מכיר את זה בשם אחר...

רימוט - שזה הוא רכיב אלקטרוני שתפקידו לקבל מטח מהמצבר וזרם פיקודי מהרימוט שמורה לו לפתוח את הזרם לרכיב

לצורך העיניין זה המאוורר.

בהצלחה.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני יודע מה זה ממסר ולא הבנתי אותך ממש :)

אני אסביר בצורה יותר פשוטה

ממסר זה מפסק אלקטרוני

שפשוט במקום שתצטרך ללחוץ על המפסק פיזית , מתח חשמלי מבצע את ה"מיתוג"

כלומר כשאין מתח הממסר פותח או סוגר מעגל ( לבחירתך )

וכשיש מתח הממסר מבצע את הפעולה ההפוכה

ככה אתה מחבר את המאוורר למקור מתח קבוע ( לצורך העניין שלנו המצבר ) , באמצע המעגל ( על הפלוס עדיף ) שם ממסר 12v

את הממסר אתה מחבר לremote במגבר

וברגע שהמגבר מקבל את הפקודה להדלק ( עם הremote ) גם המאוררים יפעלו ( הממסר סוגר מעגל )

ככה המאווררים לא יפעלו 24 שעות ביממה ויגמרו לך את המצבר אלא רק כשהמגבר עובד..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

בכיף

חג שמח :)

פורסם

אכן כן

פורסם

אז אם כך אני לא צריך ממסר אני אחבר את המאוורר למגבר ללא ממסר וכשאני ידליק את הסוויץ' המגבר ידלק וגם המאוורר וכאשר אני יכבה את הסוויץ' המגבר יכבה וגם המרוורירם. אז לא צריך ממסר.

או שעשיתי סלט רציני:wink:?!

פורסם

הכבל סוויץ' שאתה מדבר עליו גם מתפקד כסוג של ממסר..

אסור לך להשתמש בו כמקור למשיכת זרם אלא רק כסגירת מעגל אם תרצה אבל זה ממש מיותר לדעתי..

גם המגבר שלך לא מחובר לסוויץ אלא לremote של הרדיודיסק..

פשוט תקח מהמגבר את הכבל remote ותפצל אותו ל2 כשאחד הולך למגבר והשני למאורר

• תוכן חדש...