Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית עברתי טסט עם פילטר פתוח 3 שנים רצוף ללא קומבינות למיניהן + בדיקה של בוחן תנועה.

בכלל- יום אחד קיבלתי טלפון מחבר שאמר לי שהוא נפל לתעלה עם הרכב. הגעתי למקום בשביל לעזור לו וחניתי בצד.

הכחולים כמובן הגיעו והתחילו להתרבות (3 ניידות), פתאום יוצא קצין אחד ושואל של מי הרכב האדום שחונה בצד?

כמובן שעניתי שהוא שלי, אז הקצין "הנכבד" שרק הגיע למקום (אין נפגעים למעט אגו מרוסק) הודיע לי כי אני מעוכב עד שיגיע בוחן תנועה בחשד לתחרות לא חוקית וכאן התחיל דו שיח משעשע:

אני: אולי תבדוק אם הרכב חם והצמיגים דביקים וכך תראה שלא עשיתי שום "רייסים".

הקצין: זה רכב ספורט ולכן הוא מתקרר מהר...

אני: באמת אתה חושב שהתחרתי איתו ואז חניתי את הרכב כאן בצד במקום להעלם.

הקצין: אתה חבר טוב ולכן נשארת.

לבסוף לאחר כשעתיים הגיע בוחן תנועה בדק את הרכב ושחרר אותי הביתה.

חג שמח,

עידן.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד תודה שלא נפלת על אחד המתנדבים שמסתובבים כאן בפורום ולצערי בכבישים , היית מקבל הורדה מהכביש, הרצאה על זה שאתה דורס זקנות (פוטנציאלי) במעברי חציה, ואם היה באפשרותו גם שלילה לצמיתות ועונש מאסר כבד.

אז חג שמח ידידי וסע לשלום :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

עידן אני קיבלתי הורדה על אינטר חזית ופילטר פתוח ללא קנס, אין לי אפילו אגזוז פתוח שימשוך תשומת לב, "הטעות" היחידה שעשיתי זה ליצור קשר עין עם בוחן משטרתי על אופנוע שחלף על פני בפקק.

לעולם אל תיצרו קשר עין עם ניידת!

פורסם
אני אישית עברתי טסט עם פילטר פתוח 3 שנים רצוף ללא קומבינות למיניהן + בדיקה של בוחן תנועה.

בכלל- יום אחד קיבלתי טלפון מחבר שאמר לי שהוא נפל לתעלה עם הרכב. הגעתי למקום בשביל לעזור לו וחניתי בצד.

הכחולים כמובן הגיעו והתחילו להתרבות (3 ניידות), פתאום יוצא קצין אחד ושואל של מי הרכב האדום שחונה בצד?

כמובן שעניתי שהוא שלי, אז הקצין "הנכבד" שרק הגיע למקום (אין נפגעים למעט אגו מרוסק) הודיע לי כי אני מעוכב עד שיגיע בוחן תנועה בחשד לתחרות לא חוקית וכאן התחיל דו שיח משעשע:

אני: אולי תבדוק אם הרכב חם והצמיגים דביקים וכך תראה שלא עשיתי שום "רייסים".

הקצין: זה רכב ספורט ולכן הוא מתקרר מהר...

אני: באמת אתה חושב שהתחרתי איתו ואז חניתי את הרכב כאן בצד במקום להעלם.

הקצין: אתה חבר טוב ולכן נשארת.

לבסוף לאחר כשעתיים הגיע בוחן תנועה בדק את הרכב ושחרר אותי הביתה.

חג שמח,

עידן.

מאוד עצוב לשמוע שזו הרמה של השוטרים בארץ.

בקשר ליצירת עין - זה כ"כ נכון !

פורסם

מזתומרת לא ליצור קשר עין? פשוט לא להסתכל בכלל לכיוון?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

כן, ישנם כמה כללים שלמדתי מנסיון מצטבר שכל חובב הגה או נהג באופן כללי צריך לקיים כדי להימנע מהיטפלות של משטרה:

1. אתה מודע לקיום של הניידת או האופנוע המשטרתי, אבל אל תסתכל לכיוונם למרות שזה מפתה.

2. שים 2 ידיים על ההגה גם עם הרכב עומד, שלא יחשבו "שראו אותך מתעסק עם הפלאפון".

3. אם הווליום גבוה תנמיך, שלא למשוך את תשומת ליבם, עשה זאת במהירות שלא יחשבו שאתה מתעסק עם הפלאפון.

4. אם יש לך אגזוז פתוח שמור על סל"ד נמוך.

5. אל תתעסק עם חגורת הבטיחות שלא יחשבו "ששמת אותה בדיוק שהם הסתכלו".

6. אל תעקוף ניידת אפילו לא משמאל, אלא אם כן חלפת על פניה בקלילות.

7. אל תשאל שוטר תנועה להכוונה, אם הפנקס דוחות שלו ריק "הגעת בדיוק בזמן".

8. אל תצפור לניידת גם אם היא מפריעה לך, תן לנהגים האחרים לאבד את הסבלנות ולצפור במקומך.

9. אם עוקב אחרייך רכב אזרחי שחלונותיו מושחרים רוב הסיכויים שאלו סמויים, שמור על פרופיל נמוך.

10. בהגיעך אל כביש סלול היטב עם שדה ראיה מצויין, יתכן בירידה, אל תתפתה ללחוץ על הגז או אפילו "לתת" לרכב לצבור מהירות לבד, רוב הסיכויים שיש מלכודת מהירות שתפקידה למלא את פנקס הדוחות היומי ולחלוב לך את הכיס.

אלו הכללים שצברתי על פי נסיוני ברכב מעט לא שיגרתי, "זכיתי" במפגשים שונים ומשונים עם ניידות משטרה וסמויים בדרגות שונות, החל ממתנדב ועד קצין בדרגה גבוהה.

יום טוב ושמרו על עצמכם, הרישון והכיס שלכם.

פורסם

לפני 6 שנים היה לי מקרה שעברתי בלילה אור צהוב ברמזור וכשהייתי כבר לקראת סוף הצומת התחלף לאדום. אחרי הרמזור הזה היה עוד רמזור שהיה אדום אז עצרתי. עוצרת אחרי טויוטה לבנה ויוצאים ממנה שלושה אנשים. אחד בא לחלון הימני ואחד רץ לחלון שלי ואמר לי לכבות את הרכב כי עברתי באדום. כשביקשתי תעודת שוטר הוא בלי לדבר הושיט את היד שלו וניסה להגיע למפתח. איך שזה קרה שמתי פול גז כשהבן **** הזה עף מהאוטו בדרך וצועק לי "אני אז*** את אחותך". נסעתי הביתה כמו מטורף! ב7 בבוקר קמתי והלכתי להגיש תלונה על נסיון גניבת רכב עם הפרטים של הטויוטה וכו'. לא יודע אם זה היה שוטר או לא ואת האמת לא מעניין אותי! לא מזדהה, אין בעיה, אני לא עוצר!

היה עוד מקרה שמישהו פשוט בלי לאותת התחיל לעבור נתיב וכימעט פגע לי ברכב. נתתי קיק קטן וחתכתי אותו. אחרי 15 מטר הוא עוקף אותי וצועק לי לעצור בצד ומנפנף בתעודה כולשהי. אמרתי לו לאן הוא יכול ללכת עם התעודה הזאת ונתתי גז. לא יודע, מתנדב ברכב פרטי לא מרשים אותי במיוחד. קרה לפני יותר משנה ואני עדיין כאן איתכם.

פורסם

אני יגיד לך את האמת , צריך ביצי* בשביל לנסוע ליאנטו שוטר בפרצוף, אני אישית הייתי נלחץ וכנראה גם לא מגיב אבל עשיתה חכם לך תדע באמת אם זה ניסיון לגניבה וחוץ מזה מאיזה אישור השוטר נוגע לך באוטו ומכבה לך את הרכב אין לו שום סמכות שבעולם לגעת לך באוטו זה הרכוש שלך ואם אין לו צו של שופט הוא לא יגע ברכב ! ככה לפחות אני חושב

פורסם

אם אתה חושב שהייתי רגוע אתה טועה לגמרי. נלחצתי כמו שלא נלחצתי בחיים שלי! כשבאתי הביתה רעדו לי הידיים והלב פעם כמו מטורף. התקשרתי לחבר שלי שעובד בחקירות במשטרה כבר מעל 15 שנה, באמצע הלילה, והייתי פשוט נסער עד שהוא לא הרגיע אותי ואמר שעשיתי נכון. מה שכן, פשוט ידעתי קצת את החוקים אז אמרתי שבמקרה הטוב הצלתי את האוטו מגנבה, במקרה הרע אני בכל מקרה מכוסה כי הייתי בתחנה והגשתי תלונה לנסיון גנבת רכב כי שוטר שלא במדים ולא מזדהה וקופץ עם הגוף שלו פנימה לנסות לכבות לך את הרכב מבחינתי זה גנב.

במקרה השני הייתי כבר בן 23, וזקן ממורמר שנוהג כמו רוב האנשים המבוגרים אחרי גיל 80 בארץ לא מדאיג אותי.

פורסם
אם אתה חושב שהייתי רגוע אתה טועה לגמרי. נלחצתי כמו שלא נלחצתי בחיים שלי! כשבאתי הביתה רעדו לי הידיים והלב פעם כמו מטורף. התקשרתי לחבר שלי שעובד בחקירות במשטרה כבר מעל 15 שנה, באמצע הלילה, והייתי פשוט נסער עד שהוא לא הרגיע אותי ואמר שעשיתי נכון. מה שכן, פשוט ידעתי קצת את החוקים אז אמרתי שבמקרה הטוב הצלתי את האוטו מגנבה, במקרה הרע אני בכל מקרה מכוסה כי הייתי בתחנה והגשתי תלונה לנסיון גנבת רכב כי שוטר שלא במדים ולא מזדהה וקופץ עם הגוף שלו פנימה לנסות לכבות לך את הרכב מבחינתי זה גנב.

במקרה השני הייתי כבר בן 23, וזקן ממורמר שנוהג כמו רוב האנשים המבוגרים אחרי גיל 80 בארץ לא מדאיג אותי.

באיזה גיל היית במקרה עם השוטר / גנב ?

מבחוץ זה נראה התנהגות של איזה פרחח , אבל עם קצת מחשבה

זה בדיוק מה שכל אחד שקצת חושב היה עושה

הרשמת אותי !

חג שמח .

פורסם

סמכיות של מתנדב משטרה לפי תקנה 6

6. (א) לחבר המשמר, במילוי תפקידו, יהיו סמכויות כמפורט להלן:

(1) כשהוא פועל למען שמירת בטחון הנפש והרכוש מפני פעולות איבה - סמכויות של שוטר;

(2) כשהוא פועל בנוכחות שוטר ולשם סיוע לו בתחום הפעולות הנוספות - סמכויות של שוטר;

כלומר, הוא יכול לעצור אותך אם יש חשד לפעילות ביטחונית, ואם נמצא איתו שוטר.

חג שמח

פורסם
באיזה גיל היית במקרה עם השוטר / גנב ?

מבחוץ זה נראה התנהגות של איזה פרחח , אבל עם קצת מחשבה

זה בדיוק מה שכל אחד שקצת חושב היה עושה

הרשמת אותי !

חג שמח .

הייתי בן 18, אולי חמישה חודשים אחרי שהוצאתי את הרשיון שלי. כשהייתי בן 12 ההורים שלי עבדו מאוד קשה ולא היה להם יותר מדי כסף אבל בכל זאת ביום הולדת הם קנו לי אופניים חדשות. שבוע אחרי זה 2 נערים בני כ17-18 גנבו לי אותם מהידיים. זה די השאיר לי טראומה מאז. זה די קשור בתגובה שלי שהייתה באותו היום.

הייתי כל כך קטן ונאיבי אז שעוד הלכתי עם אבא שלי לתחנת המשטרה להגיש תלונה על גנבת אופניים.

• תוכן חדש...