Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעצרתי היום בערב על ידי סמויים, טאורג מפחידה עם צקלקה בתוך הפנסים הקדמיים, לא היה לו מסוף ושהוא שאל את השוטר במירס אם להביא בוחן תנועה אז השוטר כנראה אמר לו שאין להם כרגע ולכן הוא שיחרר אותי אבל הוא אמר לי שיש לי 48 שעות להוריד את האגזוז, והאזהרה רשומה אצלהם במסוף אז אם פעם הבא יתפוס אותי שוטר אני יקבל כפליים עונש

האם דבריו של הסמוי הם נכונים או שזה פשוט דרך להפחיד אותי ?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע לי לא אמין.

תתקשר לתחנת המשטרה תבדוק אם יש משהו על מספר הרכב שלך כדי לראות אם באמת נרשם משהו.

S2000

פורסם

אתה חושב שסתם ניסו למתוח אותו?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

לא, אבל לפי הסיפור שלו זה אינו רכב משטרתי אלא רכב של מתנדבים.

אם הם לא הביאו לו קנס רשום במקום אני לא חושב שהם יכולים לעשות משהו.

זה צריך להיות רשום במערכת שלהם או לפחות שיהיה העתק של הקנס.

ולא שמעתי אף פעם איום של "אם פעם הבא יתפוס אותי שוטר אני יקבל כפליים עונש" משוטר.

בעקרון אם יש קנס אז בד"כ זה הורדה מהכביש ו1000 ש"ח קנס, זה אומר שאם נתנו לך קנס כזה הרכב שלך לא מורשה לנסוע בכביש עד שהוא לא עובר בדיקה במכון רישוי.

S2000

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שעל אגזוז מסכן מקבלים 1000 שקל כנס ? הם משווים נסיעה ברמזור אדום שמסכנת חיים לפאקינג אגזוז ?

זה מביא לי את העצבים ! זהו שהם היו סמויים מה אני לא מאמין שמתנדב ישים בטאורג שלו צקלקה בתוך הפנסים , הם היו סמויים אבל הוא לא נתן לי שום דף פשוט אמר לי "כמה זמן אתה צריך בשביל להוריד את האגזוז 24 שעות ? רגע 24 זה חג אוקי קח 48 ואז תוריד את האגזוז בסדר ? הנה אפילו כתבנו את זה במסוף.

זה נשמע אמין ?

בכל מקרה אח של חבר טוב שלי במשטרה ויש לו משמרת ביום חמישי אני יבקש ממנו להזין את הת.ז. שלי לתוך המחשב ונראה אם יש עליי אזהרה או משהו בסגנון

פורסם
אם פעם הבא יתפוס אותי שוטר אני יקבל כפליים עונש

אין דבר כזה.

יש הורדה מהכביש ופסילת רשיון עד לתיקון הליקוי.

אין תנאי שאם יתפסו אז ...

מי ישב במושב האחורי ברכב ? נשיא ? רוה"מ ? (לא ציינתי שמות. בלי פוליטיקה). :-)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אכן רכב של מתנדבי אק"מ/ג'יפים, ולא סתם- אלא מהסוג המתלהב והגרוע ביותר.

אין להם שום סמכות בענייני תנועה, ואתה יכול להרגע.

פורסם
טוארג בשירות המשטרה? מוזר..

מוזר אך לא בלתי אמין, כמו שאמרו, אלה כנראה מתנדביי יחידת הג'יפים

אני למשל ראיתי H2 כן, האמר H2. שחור, עם חלונות מושחרים, עם מדבקה (ממש גדולה) של משטרת תנועה על החלון האחורי

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הטאורג באמת מלחיצה שחורה מבריקה, היה לו קסנון כחולים , ובגלל הגובה של הגיפ זה ישר מאיר לך את כל הרכב , הוא עצר אותי אבל את כל הפרטים את הרישיונות וכו הוא הקריא לשוטר כנראה דרך המירס , השאלה שלי היא אם יש מצב שהם הוסיפו הערה במסוף על השם שלי שאם פעם הבאה שיתפוס אותי שוטר הוא יראה ישר הקפצה של אזהרה לגבי אגזוז לחץ ואז העונש יהיה יותר חמור כי כבר קיבלתי אזהרה ,

שוב אני מזכיר הוא לא נתן לי שום דף ! פשוט אמר ונסע.

ואם הטאורג זה מגניב , אז כנראה רעננה רואה יותר מידי סרטים, יש לנו גם יוקון מפלצתית עם הגבה שצריך סולם בשביל שהשוטר יוכל לרדת מהרכב, יש פה הרבה רכבים כאלה ברעננה (כל ההורים המשועממים שיש להם כסף והאישה כבר לא עושה להם את זה, יוצאים בלילות לתפוס מכוניות מסוכנות (אגזוז לחץ) )

פורסם

שמעת את המונח סיפורי צוונציג?

עוד מקרה של כמה מתנדבים עם שתן בראש.

לא קבלת דבר בכתב. סע לשלום.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...