Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא קיבלתי שום דף!

אבל מה מתנדב אשכרה יתקין צקלקות בתוך הפנסים של הגיפ שלו ?

כן, יש לא מעט מורעלים שכסף לא חסר להם.

פורסם

1. אי אפשר לרשום הערות במסוף, זה לא "Microsoft Word".

2. המתנדבים שעצרו אותך לא עשו דבר מלבד אזהרה מילולית. הם שיחררו אותך כי לא הייתה להם יכולת להעניש אותך.

Xbox12341

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שמתנדבים נוסעים בטוארג,H2.

מוזר לא ייצא לי להיתקל בהם.

אבל באמת כמו שאומרים פה אם לא קיבלת משהו בכתב כנראה שהם סתם רצו להלחיץ או משהו או לא יודע מה.

פורסם

אתה באמת יכול להירגע, אין להם אפשרות לרשום אזהרה כזאת במסוף, לא היה בוחן תנועה, והם רצו להפחיד אותך קצת.

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע שמתנדבים נוסעים בטוארג,H2.

מוזר לא ייצא לי להיתקל בהם.

אבל באמת כמו שאומרים פה אם לא קיבלת משהו בכתב כנראה שהם סתם רצו להלחיץ או משהו או לא יודע מה.

בחיפה היה X5 עם צ'קלקה של שוטר בכיר על הגג לצד מתקן לאביזרי סקי.. עכשיו הוא החליף לטוארג.. הצ'קלקה נשארה במקומה.

כנראה שמדובר במתנדבים מהסוג המדובר.

אגב לא רק צ'קלקה, אם תגלוש בפורום ג'יפאים שבו פעילים אותם מתנדבים תראה שהם מנהלים דיונים בקניה והתקנת מכשירי קשר משטרתיים וכמובן שהכל מכיסם הפרטי.

אכן אזרחות למופת.

פורסם

מרגיז שכל מתנדב משחק אותה מבין ברכב מה חוקי ומה לא.

פעם אחת אם המשטרה רוצה להיות באמת גוף רציני, עדיף שהיא תעביר לכל הבוחנים שלה סדנה או שיעור, על תוספות חוקיות ולא

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המתנדבים האלה הם מחלה קשה שצריך להיפטר ממנה, כל מה שהם עושים הוא נזק או דברים לא חשובים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מי אלו ה"מתנדבים" האלה שאתם מדברים עליהם? לא שמעתי על כזה דבר.

מה יכול לקרות מצב שאני עוקף איזה האמר על 120 והם יעצרו אותי בצד עם צ'קלקות וסירנות?

פורסם

הכי מצחיק שהוא עוצר אותי בצד על אגזוז ותוך כדי שהוא מדבר ומנסה להוציא מכלל פרופורציה את האגזוז כאילו אני התקנתי מערכת ניטרו שלמה ברכב עם סופרצארגרים ווין דיזל נוסע איתי באוטו אז עוברת אותו פג'ו ראלי שמנשקת את הכביש כל כך נמוכה עם אגזוז שעושה רעש כמו של מטוס קרב ואני מסתכל עליו ואומר לו " נו ואותי אתה עוצר ? " אז הוא אמר לי שהוא לא יכול להיות בשתי מקומות בו זמנית אני חשבתי בראש שלי שתלך לקיבינמ* ואל תיהיה פה ואל תהיה שם, בכל מקרה אני על אפי וחמתי לא מוריד את האגזוז , נמאס כבר שכל דבר קטן במדינה הזאת עושים רעש. בארהב אין דבר כזה טסטים ! האוטו נוסע ? יופי מצידם שים עליו כנפיים ועוף

פורסם

בפעם המאה:

לא עוצרים לאף אחד שאינו בניידת ו/או על מדים, אלא אם הצליח להזדהות בפניכם באמצעות תעודת שוטר (אתם לא חייבים לעזור לו להצליח...:roll:).

כל אלה שמציגים לכם תעודות מתנדב, צל"ש הרמטכ"ל, סיום גן חובה "פנינה" ועלייה לכיתה א' - פשוט להתעלם ולהמשיך לנסוע.

אין לכם מושג אם זה אחותו החורגת של הרמטכ"ל, מתנדב עם זין קטן במיוחד (אלה מרכיבים בד"כ צ'קלקה ומערכת כריזה, עושה אותם חשובים בעיני עצמם) או אפילו מחבל בתחפושת.

פשוט להסב מבט, להגביר ווליום ברדיו ולהמשיך לנסוע. אתם לא חייבים להם כלום.

* העצה הנ"ל אינה תופסת במקרה ששוטר הזדהה בפניכם באמצעות תעודה. ברגע שהזדהה בצורה זו - דינו כשוטר במדים ו/או בניידת משטרה, ואתם חייבים לציית להוראותיו. עם זאת, גם לו אין סמכות לזכות אתכם בהורדה מהכביש, אלא רק לעכב אתכם עד בואו של בוחן מוסמך. חפשו את פסה"ד שהביא עמית לא מזמן.

בארהב אין דבר כזה טסטים ! האוטו נוסע ? יופי מצידם שים עליו כנפיים ועוף

נכון באופן עקרוני, אבל אם ה"שיפורים" שלך יגרמו באיזשהו אופן לתאונה (אני לא מדבר על קצה אגזוז) אתה תבלה את שארית ימיך בתשלומי פיצויים לזה שגרמת לו לנזק כלשהו.

פורסם

נכון באופן עקרוני, אבל אם ה"שיפורים" שלך יגרמו באיזשהו אופן לתאונה (אני לא מדבר על קצה אגזוז) אתה תבלה את שארית ימיך בתשלומי פיצויים לזה שגרמת לו לנזק כלשהו.

אז בעצם תפקיד הטסט הוא להגן על אזרחי המדינה מעצמם, איך לא חשבתי על זה :roll:

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...