Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביצה והתרנגולת.

חלק גדול מאוד מתושבי המדינה יעשו כל קומבינה ויחסכו בכל מקום שאפשר - גם על חשבון הבטיחות.

אפשר להגיד שאם הייתה יותר אחריות מוטלת על האזרח, הוא היה מתנהג אחרת (בארה"ב מותר גם לפנות ימינה ברמזור אדום, כי סומכים על האזרח וכושר השיפוט שלו), אבל אפשר גם להגיד שהישראלי הממוצע הוא סתם ניאנדרתל ושאסור לתת לו טיפה חופש (יש כאן בפורום כמה "מתנדבים" שחושבים בדיוק כך, לצערנו גם מקבלי ההחלטות חושבים בדרך דומה. אולי ירושה מהשירות הצבאי שעוברים רבים מבכירי ומנהלי מדינת ישראל).

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתקשר למשטרה ותברר אם רשום משהו על מספר הרכב שלך כמו שנאמר.

ובקשר למתנדבי הג'יפים - יש להם תסביך גדלות מטורף כמו שאתם רואים, אדם שקונה כזה רכב ועוד מתנדב איתו במשטרה, זה אדם שמחפש להראות שהוא גבר...

מקווה שהסיפור שלך ייגמר טוב ותשאר עם האגזוז שלך בלי קנס ובלי הורדה:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

זה אכן תפקיד הטסט. בהתחשב בעובדה שיש כאלה שנוסעים עם צמיגים יותר ישנים מהגרביים שלי ובטוחים שהרכב שלהם הכי בטוח בעולם, אכן יש מקום לטסטים בעולם התחבורה.

לרוע המזל, כנהוג במחוזותנו, תמיד יש את אותו אוברחוכם שידאג לעשות מהטסט חוויה מפוקפקת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, זה בדיוק כמו שמישהו בא לתקן פנצ'ר בפנצ'רייה ואומרים לו שהצמיג שלו יבש וגמור,

אז הוא אומר "מה פתאום, זה הצמיג המקורי של הרכב, תראה כמה בשר עוד יש עליו"...

(סיפור אמיתי, מדובר היה בלאנטיס שנת 99)...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין לי שום דבר נגד טסטים

לפני שבועיים עשיתי טסט ונכשלתי על צינורות בלמים יבשים שאותם החלפתי במוסך

מי רוצה לנחש לעצמו באיזה מהירות אני הייתי מגלה פתאום שאין לי בלימה בחלק מהגלגלים אם לא הייתי יודע מזה?

מצד שני , בכל מה שקשור לשיפורים יש יותר מידי ג'ונגל , כל אחד שם מה שבא לו ולפעמים זה מוגזם ולא בטיחותי בעליל.

צריך להיות תו תקן ישראלי למוצרים כאלה + מוסכים שמורשים לבצע את השיפורים האלו.

ובטח לא להוריד רכב מהכביש על דברים כמו אגזוז (בהנחה שהוא עובר בדיקת זיהום אוויר ותקנות רעש)

פורסם

החוק אומר שאין לעשות שינויים ברכב.

גם אם אתה שם צמיגים רחבים יותר גדולים יותר ועם חתך נמוך יותר שבד"כ יהיהו יותר בטיחותיים מהמקוריים.

על פי החוק הרכב שלך לא בטיחותי, לך תתווכח עם זה..

S2000

פורסם

ובטח לא להוריד רכב מהכביש על דברים כמו אגזוז (בהנחה שהוא עובר בדיקת זיהום אוויר ותקנות רעש)

אגזוז פרי פלו,לא שונה ולא משפיע בצורה אחרת על בדיקת 4 גזים מאגזוז מקורי.,מאחר ואגזוז לא בנוי ומכיל חומרים הבאים להפחית זיהום אוויר.מי שאחרי לתקינות הבדיקה הינו הממיר[כמובן שיש עוד פרמטרים הקשורים לעבודה תקינה של המנוע ומערכת ההצתה,דלק..]

אגב תקנות רעש קל מאד לעקוף היות ובארצינו רעש בטסטים או שוטר/בוחן מתבטא בשיטת "אוזן הזהב"[כל שוטר ובוחן במכון לראות שמיעתו ושיקולו האישי[מצב רוחו]=חאפרי,לא מקצועי =רק בישראל!]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחד פה ציין באמת שאתה יכול לבוא לשוטר ולהגיד לו סלח לי אדוני אבל לא ידוע לי שיש חוק על קוטר מסויים של אגזוז ואתה אומר שהרעש חזק ? אין בעיה תביא מכשיר מדידת דציבלים ונראה אם זה עובר את החוק, " זה אגזוז לחץ זה מעיר את השכנים" אה באמת ? ואם יש לי לדוגמא מוסטנג או איזה פריירי שעושים רעש מדהים אבל גבוה אז מה תגיד לי שאני צריך למכור את האוטו בגלל הרעש ? נמאס כבר מהתקטנות הזו מחפשים שטויות ! אגזוז לא מסכן אף אחד ולא יגרום לשום תאונה וזהו מספיק כבר לחפש בנרות איך לתת דוחות ולקחת כסף מחבר'ה שמה לעשות אוהבים שיפורי מכוניות ורעש של מנוע צועק עושה להם את זה

פורסם

אנשים בארץ לא עוצרים בעצור לא נותנים זכות קדימה ועוברים באדום ומה שמעניין את החארות המושפעים האלה זה האגזוז לחץ באיביזה..מה שקרה שאחד המתנדבים לא קיבל מאישתו בשבועיים האחרונים והחליט להוציא את זה עליך הוא גם לא יודע מה החוקים ובגלל זה רצה להזמין בוחן כמובן שאמרו לו שילך לחפש צדפות בים וכדי לא לצאת פראייר סיפר לך סיפור שזה רשום,אל תתרגש ככה הם עובדים כל המושפועונים הקטנים האלה.חג שמח

פורסם

מה שאירוני זה שכל אופנוע/קטנוע ממוצע מרעיש פי 2 מאגזוז פתוח, שלא נדבר על אופנועים עם "אגזוז לחץ" שאלו ממש מרעישים פי כמה וכמה מאגזוזים פתוחים ברכב, חלילה אין לי כלום נגד הדו"ג, אבל יש על הכביש כלים שהם הרבה יותר רועשים, סתם נטפלים בגלל דיעה קדומה לאלו עם אגזוזים פתוחים.

בקשר למקרה שלך, רק בוחן מוסמך יכול לתת לך כזאת אזהרה או הורדה, עברתי זאת כבר, סתם רצו להיות מגניבים.

פורסם
בפעם המאה:

לא עוצרים לאף אחד שאינו בניידת ו/או על מדים, אלא אם הצליח להזדהות בפניכם באמצעות תעודת שוטר (אתם לא חייבים לעזור לו להצליח...:roll:).

כל אלה שמציגים לכם תעודות מתנדב, צל"ש הרמטכ"ל, סיום גן חובה "פנינה" ועלייה לכיתה א' - פשוט להתעלם ולהמשיך לנסוע.

אין לכם מושג אם זה אחותו החורגת של הרמטכ"ל, מתנדב עם זין קטן במיוחד (אלה מרכיבים בד"כ צ'קלקה ומערכת כריזה, עושה אותם חשובים בעיני עצמם) או אפילו מחבל בתחפושת.

פשוט להסב מבט, להגביר ווליום ברדיו ולהמשיך לנסוע. אתם לא חייבים להם כלום.

* העצה הנ"ל אינה תופסת במקרה ששוטר הזדהה בפניכם באמצעות תעודה. ברגע שהזדהה בצורה זו - דינו כשוטר במדים ו/או בניידת משטרה, ואתם חייבים לציית להוראותיו. עם זאת, גם לו אין סמכות לזכות אתכם בהורדה מהכביש, אלא רק לעכב אתכם עד בואו של בוחן מוסמך. חפשו את פסה"ד שהביא עמית לא מזמן.

נכון באופן עקרוני, אבל אם ה"שיפורים" שלך יגרמו באיזשהו אופן לתאונה (אני לא מדבר על קצה אגזוז) אתה תבלה את שארית ימיך בתשלומי פיצויים לזה שגרמת לו לנזק כלשהו.

ומה עם רכבי בילוש למינהם?, מהדברים שלך אפשר להבין שלכל רכב אזרחי לא לעצור, אבל ההשלכות של זה יכולות להיות לא נעימות...מה שכן...ברגע שעצר אותך רכב אזרחי...כריזה לא כריזה...אפשר/צריך לבקש שיציג תעודת שוטר/מתנדב.

עריכה:

בקשר לתעודות מתנדב...ממה שהבנתי מתנדב ברגע שהוא בתפקיד יש לו סמכויות מלאות של שוטר...ככה שלהמשיך לנסוע גם לא רעיון נחמד...אפשר עוד להעצר =\

פורסם

הוא הציג לך תעודת שוטר?! כי בכביש יש המון אנשים שאוהבים את הדברים האלה כחחולים בפנסים ועל האוטו וכו..

נשמע לי לא אמין אבל מי יודע !..

אין כמו אלפא :)

פורסם
ומה עם רכבי בילוש למינהם?, מהדברים שלך אפשר להבין שלכל רכב אזרחי לא לעצור, אבל ההשלכות של זה יכולות להיות לא נעימות...מה שכן...ברגע שעצר אותך רכב אזרחי...כריזה לא כריזה...אפשר/צריך לבקש שיציג תעודת שוטר/מתנדב.

עריכה:

בקשר לתעודות מתנדב...ממה שהבנתי מתנדב ברגע שהוא בתפקיד יש לו סמכויות מלאות של שוטר...ככה שלהמשיך לנסוע גם לא רעיון נחמד...אפשר עוד להעצר =\

אם קוראים את הדברים שלי, אפשר להבין בדיוק את מה שהתכוונתי אליו - כל עוד אדם לא הזדהה בפניך כשוטר באמצעות תעודה ו/או הוא על מדי משטרה, דינו כאזרח.

לגבי מתנדבים - אשמח אם תמצא לי ציטוט בו כתבתי משהו אחר. התייחסתי לתעודת המתנדב בזמן בו אינו במשמרת (או בדרך אליה וממנה).

אגב, חסוך בנקודות, שלא נצטרך להתפיל פסיקים בעתיד. :roll:

• תוכן חדש...