Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נתפס פעמיים מדבר ללא דיבורית.

כיוון שהוא נוסע במגוון רכבים - חלקם מרעישים יותר (יונדאי H100, מדבה B2500) וכולם חסרי דיבורית - אני מחפש בשבילו אוזנייה אייכותית שהשמיעה תהיה מצויינת לשני הצדדים.

אין צורך ביותר מדי שטויות כמו צג LCD, כפתורים מרובים וכו, מספיקה יכולת לענות על שיחות, ווליום וזהו. דרישה עיקרית - אייכות שמיעה.

הדבר העיקרי שמצאתי ברשת היא זו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3555916,00.html

אם למישהו יש המלצות לאוזניות אחרות אני אשמח לשמוע :-)

תודה מראש

ניב

פורסם

אם השימוש הוא לרכב, הייתי ממליץ על רכישת דיבורית BT המתחברת לסמגן השמש או לכל חלק אחר ברכב.

לדבר איתן בנהיגה זה רעיון הרבה יותר מוצלח מאשר אוזניה (היית מאזין למוזיקה עם אוזניות?) מבחינה בטיחותית.

דיבורית BT ניידת ניתנת בקלות להעברה ואיכות השמע שלהן מתקרבת לאיכות של דיבורית קבועה רגילה ברכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

+1 לגבי דיבורית BT לרכב ולא לאוזנייה.

מהניסיון האישי שלי אוזנייה מהווה הסחת דעת גדולה ולא נוח לנהוג איתה (למרות שאחרים בטח יגידו שלא מפריע להם). דיבורית BT לרכב מהווה את הפיתרון אידיאלי. ניתן גם להעביר אותה מרכב לרכב.

לי ברכב יש את המוטורולה T305. אפשר להגיד שמדובר בדיבורית הכי פשוטה אבל היא עושה את העבודה בצורה הטובה ביותר. קח בחשבון שתצטרך גם זרוע/תושבת עבור מכשיר הטלפון כי לפי החוק אסור לאחוז בו בזמן נהיגה (גם לא לחיוג מספר או כדי לראות מי מתקשר).

עוד דיבוריות BT לרכב שאני יכול להמליץ עליהן:

BTS-850 ו BTS-800 של סיגנט. מדובר על דיבוריות בעלות צג שיחה מזוהה בעברית ובאנגלית, שתיהן מתאימות לפעולה עם שני מכשירים בו זמנית ( טכנולוגית מולטי-פוינט) וניתנות לשיוך עם עד 4 מכשירים.

אסף

פורסם

לי ברכב יש את המוטורולה T305. אפשר להגיד שמדובר בדיבורית הכי פשוטה אבל היא עושה את העבודה בצורה הטובה ביותר. קח בחשבון שתצטרך גם זרוע/תושבת עבור מכשיר הטלפון כי לפי החוק אסור לאחוז בו בזמן נהיגה (גם לא לחיוג מספר או כדי לראות מי מתקשר).

ממליץ גם על ה 305 של מוטורולה.

יש סינון רעשים טוב והיא מגיעה גם עם תושבת נדבקת למכשיר הטלפון וגם עם מטען מהמצת (למכשירי מוטורולה ועוד כאלו שעובדים עם USB כמטען) בתוך הערכה.

פורסם

הבעיתיות עם דיבורית לרכב זה השילוב בין כמה טוב שומעים אותך וסיבוכיות ההעברה בין רכב לרכב. כיוון שמדובר ברכבי דיזל מרעישים חייבים מנגנון סינון רעשים מצויין. כיוון ששני הרכבים האלו הם אינן רכבים קבועים אנחנו רוצים משהו שיהיה קל ביותר לקחת איתך כל הזמן.

בגלל זה ביקשתי מראש המלצות לאוזנייה ולא לדיבורית.

פורסם

מבטיח שזה הניסיון שיכנוע האחרון לטובת דיבורית BT ולא לאוזנייה.

מניסיון עם רכב דיזל מרעיש (רנו קנגו 2001 שידעה ימים טובים יותר) והדיבורית שהמלצתי עליה אין בעייה. הצד השני שומע אותי סביר. אני שומע את הצד השני מצויין. הדיבורית לא מצריכה התקנה כלשהי. מתחברת עם קליפס לסך השמש. הסוללה שלה מאוד חזקה. מספיקה ל 14 שעות דיבור. אני מטעין אותה בערך פעם בחודש. בערכה אתה מקבל מטען רכב. אני מחבר למחשב בבית פעם בחודש ומטעין.

אם עדיין לא השתכנעת לטובת דיבורית BT ואתה עדיין נעול על אוזנייה, אני ממליץ על האוזניות של Plantronics. בחנות אנחנו מחזיקים ומוכרים גם פלנטרוניקס וגם מוטורולה. היתרון הגדול של הפלנטרוניקס הוא אחריות לשנתיים ובדרך כלל אנחנו פשוט מחליפים אוזניות במקום בכל מקרה של תקלה. מוטורולה דורשים ממך להגיע למרכזי שירות שלהם בכל מקרה של תקלה. אין הרבה תקלות באוזניות הנ"ל אבל עדיין, שירות הוא דבר חשוב.

מעבר לכך, אני ממליץ לך ולאביך להגיע לכל חנות שמחזיקה אוזניות ולמדוד אוזניות. לכל אחד מבנה אוזן שונה ולא כל אוזנייה מתאימה לכל אחד.

אסף

אסף

פורסם

קודם כל תודה לכל הממליצים.

ההחלטה כרגע היא לקנות גם וגם. דיבורית אחת לאחד הרכבים - ועוד אוזניה שתהיה ניידת.

אז מחר אני כנרראה אקנה את ה T305 באייבורי, השאלה היא איזו אוזנייה היא המומלצת ביותר.

אשמח לעזרה בנושא זה

ניב

פורסם

אם רכישה בeBay לא מפחידה אותך -

אוזנייה בשם JawBone 2 היא אחת האוזניות היותר איכותיות שיש כיום בשוק העולמי.

יש לה מערכת סינון רעשים מצויינת, היא קלילה, מאוד נוחה, ומחזיקה די הרבה זמן בלי הטענה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לי אוזניה שהיא סוס עבודה והיא מפותחת בארץ

הצלחתי לדבר איתה בתערוכות עם המון רעש מסביב ועדיין הצלחתי לנהל שיחה.

אין מה להשוות עם מוטורלה היא הרבה יותר טובה

גילוי נאות עבדתי בעבר בחברה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=594523

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני יכול להמליץ על מוטורולה H700

(לפי מה שאני זוכר, ההבדל העיקרי בינה לבין 710 זה חיבור למכשיר בודד מול שניים ב710. אך מבחינת המחיר יש הפרש גדול מאוד, כמעט חצי מחיר).

לאחר שימוש של קרוב לשנה אני יכול להגיד שאיכות הקול לשני הצדדים בשיחה היא טובה מאוד, היא נוחה על האוזן (לא כבדה מידי ולא מכאיבה), פשוטה ונוחה לתפעול (פומית לכיבוי והדלקה, כפתור למענה וניתוק שיחה וכפתורים ל+ - ווליום), טווח שידור וקליטה יחסית גדולים (נראה לי ש10 מטר+-), העיצוב די יפה וחדשני.

החיסרון היחידי הוא שנראה לי שחיי הסוללה לא ארוכים מידי, יש לי הרגשה שזה פחות מ6 השעות המוצהרות (אבל מצד אחד אני לא דברן גדול ומצד שני אני לא מטעין כל יום, אז בנושא הזה אני לא מקיים מעקב מדוקדק).

(אני יכול להעיד על איכות התיפקוד שלה רק בעבודה מול נוקיה E65).

:-D

• תוכן חדש...