Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן ליבא רכב לחלקים...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בחו"ל (אנגליה) רכב שאני צריך לחלפים, והמחיר שרוצים עליו נשמע סביר. האם אני יכול ליבא את הרכב ולפרק אותו בארץ, או שאני צריך לפרק אותו בחו"ל ולשלוח אותו כחלפים? מישהו עשה פעם יבוא כזה ויכול לשתף בעלויות הכרוכות בתהליך? האם אני יכול כאדם פרטי לקנות רכב (או חלקים לצורך העניין) מאדם פרטי בחו"ל וליבא אותם בעצמי לארץ?

אשמח לשמוע עצות/המלצות

Fazer

פורסם

אין אפשרות לייבא את הרכב אלא אם תרצה לייבאו כרכב אספנות טרום שיפוץ בישראל.

נסה להתייעץ עם בני הספל .אני מבין שהרכב מיועד רק לחלקים,אבל גם ככה מדובר בחלקים מיד שנייה- מה שדורש שוב את עצתו של בני.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
מצאתי בחו"ל (אנגליה) רכב שאני צריך לחלפים, והמחיר שרוצים עליו נשמע סביר. האם אני יכול ליבא את הרכב ולפרק אותו בארץ, או שאני צריך לפרק אותו בחו"ל ולשלוח אותו כחלפים? מישהו עשה פעם יבוא כזה ויכול לשתף בעלויות הכרוכות בתהליך? האם אני יכול כאדם פרטי לקנות רכב (או חלקים לצורך העניין) מאדם פרטי בחו"ל וליבא אותם בעצמי לארץ?

אשמח לשמוע עצות/המלצות

Fazer

תלוי... אם הרכב במצב מספיק טוב בשביל לעבור טסט, אתה יכול. אבל המדינה לא מאפשרת הכנסת רכב שלא עובר טסט וארץ.

פורסם

בכל מקרה, מיסים או לא מיסים, ייבוא רכב שלם לפירוק לא שווה כי אתה משלם על הובלה ומיסים עבור חלקים שלעולם לא תשתמש בהם כמו שילדה, גג או מנוע גמור למשל...

תחשוב טוב טוב, ולפי סדר עדיפות, מה אתה צריך לרכב ומה אפשר להשיג כאן. למיטב ידיעתי המכניקה (מנוע, גיר וכו') שווה לרכבים אחרים שיובאו לכאן. אז כאן אין בעייה.

לגבי יתר החלקים הייחודיים לרכב שלך אני מציע שתחפש ב"גוגל" מועדון בעלי רכב כמו שלך. אני בטוח שבאנגליה יש דבר כזה. בדרך כלל מועדון כזה הוא מרכז מידע לספקי חלפים או לחובבים שיש להם חלקים.

למיטב ידיעתי לא משנה מה המקור, המכס קובע חלקי רכב משומשים לפי משקל.

אם אתה מייבא חלקים המוגדרים בטיחותיים, ההתיחסות של האוצר היא יותר נוחה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...