Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא אומר שהם שוגים אוצודקים, ואין רע בלבסס דעה על מבחני השוואה, יש בכך רע אם מדובר אך ורק על כך ללא נסיון, דבר אותו לך אין ולי יש.

כמו שכבר אמרתי, המזדה לא תיתן לך רבע מהתחושה שהFR תיתן לך(בטח משופרת), אתה מוזמן לחוות לדקה את מה שאני חווה כבר 3.5 שנים

בן

נ.ב- אי אפשר להציג את דעתי כשגויה, כי זאת דעתי האישית שלי, תחשוב על זה

טוקסיק, ביקשת פוסט אחד, קיבלת בבקשה, שים לב למה שרשמתי כי הוא מסכם הכל.

בן - אני ממש לא מבין את ההתנהגות שלך .

בסך הכל שמוליק נתן פה עובדות בשטח , שכתבים "מקצועים" בחנו.

זה שאתה יורד לפסים איישים , לא מוסיף לך .

אולי נפגעת מהתגובה בקשר ל FR שלך שהוא "אחלה אוטו" , במיוחד לקו ישר ויש ההמון דרמות ברכב זה .

שאולי זה מה שעושה לך את "החוויה" של הנהיגה .

ואם אנשים מתחילים לצטט מקורות אחרים , אז כנראה שהם לא מבינים הרבה .

אתה רציני?

לסיכום,

ניתן לקרוא את תגובותיהם של RK וארנוןון, מנסחות את התגובה שהייתי רוצה לרשום טוב בהרבה ממני.

ובכל זאת,דבריי מלאים בנסיון האישי שרכשתי על הFR , לא של כתב רכב ולא של אף אחד, כל מה שנכתב נכתב מהתרשמות של 3.5 שנים(אגב לא רק לטובה) ולא מיום אחד שביצע כתב רכב שאתה כה סוגד לו, בעיניים עצומות יש להגיד, ולא בכתיבה אבסולוטית אלה כהתרשמות אישית שלי בלבד, שאתה גררת אותי אליה כי לא נכנסתי לזה מראש ולא דיברתי על שום דבר ביחס לשום דבר.

אני מכבד לגמריי, את דעתם של כתבי הרכב שהשתתפו בכתבות אך סולד מהסגידה שלך אחריהם

כל מה שעשית זה לצטט חזור וצטוט 20 פעם את המבחנים הללו, לא כתבת שום התרשמות אין לך שום נסיון וכל מה שאתה חזק בו זה שימוש במילים גבוהות שלא לצורך והבאת ציטטות כתחליף לנסיון הדל שלך(חס וחלילה לא בא להיות יהיר גם שלי לא רב מידי)

וכשאמרתי אין חכם כבעל נסיון- התכוונתי לנסיון אישי, לא מנסיון של שניה.

והסרקיזם, בסה"כ בשביל לתאום את הטיפשות שבויכוח הזה.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 213
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שומאכר, אני לא מסכים איתך.

גרסת ה-2.3 ליטר זמינה בארה"ב בלבד. לא קיימת בשוק האירופאי (ה-2 ליטר ממותגת שם כגרסה הספורטיבית הבסיסית).

גם הבדל הכ"ס בין המנועים זניח (8 כ"ס) ואין הבדל בכיול המתלים או השלדה בין הגרסאות. ה-2.3 ליטר טורבו ב-MPS הוא הגרסה החמה באמת. זו גם ההצדקה המרכזית למנוע הנ"ל כפלטפורמה עבור ה-MPS.

פורסם

בן,

מהיכן אתה כל כך בטוח שאין לי ניסיון ? אמרתי זאת פעם אחת? נתפסת לזה סתם. בחרתי להציג את מבחני הרכב הנ"ל בכדי לתת תוקף רב יותר לטענה שלי מכיוון שהמבחן אינו משוחד בעוד אתה (כבעלי FR) כן. אני מציג כאן דעה שאינה משוחדת ע"ב מבחני הדרכים הנ"ל. עדיף על ההתרשמות הסובייקטיבית שלי. אני עדיין לא כתב רכב וגם לא אתה.

שלא תבין אותי לא נכון, אני מכבד את דעתך, אבל היא לא אובייקטיבית כלל ואתה יודע זאת.

זכותך לדעתך שלך, אבל אתה לא יכול להתעלם מדעות של אחרים, במקרה הזה כתבי רכב - שזו עבודתם, ולא להתייחס לשורה אחת שנכתבה במבחנים הללו. פשוט להתעלם. אתה לא מסכים עם מה שנכתב? על הכייפק, תסביר בבקשה מדוע. תרשום את דעתך לא בווקום אלא בהתייחסות למה שאחרים רשמו.

למה לעשות פרובוקציות סתם? סוגד לכתבי רכב? מאיפה הבאת את זה? כי יש לי מנוי לאוטו? כי אני חושב שמדובר במגזין מצויין? כי אני מציג כגיבוי לטענותי את דעתם של מקצוענים בנושא? באמת, בן, מדובר שוב בטענות ללא תוכן אמיתי. סתם פרובוקציות?

ושוב, לא בחרת להגיב לאף אחד מהטענות שהצגתי בדיון הזה. לא התייחסת באופן ישיר למבחני הדרכים (שאתה הרי מסכים שהם תקפים), לא התייחסת בכלל למה שנכתב על ה-3 (שלא עולה בקנה אחד עם מה שאתה טוען), לא התייחסת כלל על מה שנרשם על ה-FR (שנשמע ההפך המוחלט ממה שאתה טוען) אבל המשכת להגיב. אני מצטער, אבל זה מפריע לי.

תקרא את התגובה האחרונה שכתבתי לארנון בבקשה. אני מקווה שזה יחדד עוד יותר את הנקודה שלי.

דרך אגב, שוב, משפט כמו "המזדה לא תיתן לך רבע מהתחושה שהFR תיתן לך(בטח משופרת)" לא אומר דבר.

איזו תחושה? האצה? אחיזת כביש? יכולת לתקוף פניות? פידבק מההגה? פידבק מהשלדה? היגוי יתר? התנגדות לזוויות גלגול? החלקות ישבן? תחושה של בד נעים בישבן?

פורסם
בן,

מהיכן אתה כל כך בטוח שאין לי ניסיון ? אמרתי זאת פעם אחת? נתפסת לזה סתם-לא אישרת מעולם אחרת אני תוהה ישלך, על איביזה FR הכוונה?. בחרתי להציג את מבחני הרכב הנ"ל בכדי לתת תוקף רב יותר לטענה שלי מכיוון שהמבחן אינו משוחד בעוד אתה (כבעלי FR) כן-איןן שום תוקף לטענה שלך משום שככל מה שעשית זה ציטטת את הכתבות הללו נלוך וחזור, וזאת משום שאין לך שום סיכוי לבסס זאת על הנסיון שלך כנראה. אני מציג כאן דעה שאינה משוחדת ע"ב מבחני הדרכים הנ"ל. עדיף על ההתרשמות הסובייקטיבית שלי. אני עדיין לא כתב רכב וגם לא אתה-בדיוק, אני בעלים של רכב מסויים שעל הנסיון שלי עליו לעומת שלך אין עוררין.

שלא תבין אותי לא נכון, אני מכבד את דעתך, אבל היא לא אובייקטיבית כלל ואתה יודע זאת-היא לא צריכה להיות אובייקטיבית היא מתייחסת לנסיון האישי שלי, אין כאן שום דבר אובייקטיבי.

זכותך לדעתך שלך, אבל אתה לא יכול להתעלם מדעות של אחרים, במקרה הזה כתבי רכב - שזו עבודתם, ולא להתייחס לשורה אחת שנכתבה במבחנים הללו. פשוט להתעלם. אתה לא מסכים עם מה שנכתב? על הכייפק, תסביר בבקשה מדוע. תרשום את דעתך לא בווקום אלא בהתייחסות למה שאחרים רשמו.-מישהו מתעלם ממה שהם אמרו, מישהו שולל במפורש את כל שאמרו ביחס לחסרונותיה של האיביזה(אנא הבא לי אסמכתא בבקשה לטענה הזו), ומשום מה זה עדיין לא רלוונטי, את החסרונות של האיביזה אני מכיר טוב מכולם, האמן לי .

יתרה מזאת, לא היה שום מבחן השוואתי כאן, בסה"כ לקחת שני מבחנים שונים וניסית נואשות למזג אותם אחד עם השני.

למה לעשות פרובוקציות סתם? סוגד לכתבי רכב? מאיפה הבאת את זה? כי יש לי מנוי לאוטו? כי אני חושב שמדובר במגזין מצויין? כי אני מציג כגיבוי לטענותי את דעתם של מקצוענים בנושא? באמת, בן, מדובר שוב בטענות ללא תוכן אמיתי. סתם פרובוקציות?- ממש לא, כל מה שכתבת נמצא בין השורות של הציטטות מהמגזין, אתה יצרת זאת בעצמך, שום דבר שמסתמך על נסיונך האישי, נאדא, כלום, גורנישט

ושוב, לא בחרת להגיב לאף אחד מהטענות שהצגתי בדיון הזה. לא התייחסת באופן ישיר למבחני הדרכים (שאתה הרי מסכים שהם תקפים), לא התייחסת בכלל למה שנכתב על ה-3 (שלא עולה בקנה אחד עם מה שאתה טוען), לא התייחסת כלל על מה שנרשם על ה-FR (שנשמע ההפך המוחלט ממה שאתה טוען) אבל המשכת להגיב. אני מצטער, אבל זה מפריע לי-שים לב שלא טענתי כלום, לא טענתי שי לאיביזה התנהגות מעולה, לא טענתי שיש בה חדות הגה ולא כלום שנוגד את הנאמר בכתבה..

תקרא את התגובה האחרונה שכתבתי לארנון בבקשה. אני מקווה שזה יחדד עוד יותר את הנקודה שלי.

קראתי, לא מקבל

אתה מעוות את דבריי, הרי הייתי מספיק הוגן אם תחילת השרשור לפרט את הספורטיביות האחרות במשפחתי, אבל אתה משום מה בחרת להידבק לFR, מעניין למה?

יתרה מזו, הייתי מספיק הוגן כדי להזכיר שמדובר באיביזה משופרת בכדי שלא לפגוע באמינות דבריי

כל מה שעשית, היה לצטט 20 פעם את אותם המשפטים, שלא נותנים תוקף לדבריך שלך אלה לאלו שכתבו אותם, תחשוב על זה, אמרו לך את זה כאן כמה פעמים

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
אתה כנראה לא הבנת אותי

לא ממש מעניין אותי מה בא על חשבון מה במזדה 3, ובטח ובטח שאין שום דבר ספורטיבי ברכב הזה

לא משהו ששווה ויכוח בכל מקרה

בן

ומסתבר שהתווכחת , והמשכת, ואתה ממשיך.

בכל אופן, אני חושב שאתה קצת מפספס את הנקודה שטוקסיק מנסה להעביר לך. חבל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אל תטרח להגיב, אני אפילו לא אכנס לדיון הזה.

אני סיימתי כאן.

אני בטוח שמודים לך על הסנגוריה , אבל גם אתה אמרת שאתה הולך, הלכת?(אם אתה לא זוכר הציטוט הוא שלך)

אתה צודק אבל, אני באמת מתווכח, מצד שני מה לעשות אני מקבל אחלה תחמושת.

אני מצטער, אבל מציטוט ועריכת מבחן שלא קיים כאילו נערך קשה להבין מה הוא רוצה, ובאמת לא ביקשתי הבהרה לגבי שום דבר, וחבל.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אתה קצת מצחיק אותי בן, איך בדיוק אין שום תוקף לטענה שלי אם אני מציג מה שנכתב על ידי כתבי רכב מקצועיים? לדעתי האישית יש תוקף רב יותר? לדעתך האישית אולי? אתה יודע יותר טוב? כי לך יש ניסיון על עשרות מכוניות ספורטיביות? כי לך אין שום אינטרס להגן בכל מחיר על הרכב שבבעלותך?

שלא תבין אותי לא נכון, הניסיון שלך, 3.5 שנים על ה-FR, לא יסולא בפז אבל ההבדל המהותי מאוד הוא שהמבחנים של כתבי הרכב המקצועיים כן אמורים להיות אובייקטיבים. זה מה שאתה לא מבין. להם אין אינטרסט אישי להגן על רכב אחד או אחר, לכן דעתם אובייקטיבית יותר משלך. זה עד כדי כך לא ברור?

"ניסית נואשות למזג אחד עם השני"? ברצינות? "נואשות"? לזה הגענו עכשיו?

עשו מבחן על ספורטיבית זולה אחת ועל ספורטיבית זולה אחרת. על אחת כתבו שבחים אבסולוטים (שבחרת להתעלם מהם שוב, ושוב, ושוב ושוב) ועל השניה את ההפך המוחלט. איפה התייחסת בדיוק למבחני הדרכים האלו? תראה לי בבקשה.

צורם לי לקרוא תגובות של אנשים שמדברים מהבטן, בפורום חובבי נהיגה, על מכונית. כלשהי. במקום לנמק, לפרט, לנסח. לגבות את הטענה בעובדות, משהו. לא, כלום. הרבה יותר קל לכתוב משפטים שנשמעים טוב ואין מאחוריהם שום משמעות אמיתית או טענה עם משקל. זה נוח יותר, זה קל יותר. לרשום טענה, לקבל תגובה מפורטת ופשוט להתעלם ממנה ולרשום טענה נוספת חסרת כל בסיס עובדתי והאמת, גם חסרת תוכן.

שכחת שטענת שה-3 היא "משפחטומטית" (כהגדרתך) שלשים את המילה "ספורטיבית" ואותה במשפט אחד זה אוקסימורון מוחלט. תקרא שוב את הפוסטים הראשונים שלך בתחילת השרשור.

איך אני בדיוק מעוות את דבריך? למה בחרתי להתעמק דווקא ב-FR ולא ב-WRX (או מכונית אחרת שעולה פי שלוש מה-3)? אני מחזיר אותך למה שרשמתי קודם, שגם מזה בחרת להתעלם אני חייב לציין:

"אני אומר בשנית, הסיבה שהיה לי חשוב לדעת על מה אתה נוהג היא מכיוון שהצהרת הצהרות כל כך חריפות על ה-3 כרכב שלא ניתן להגדירו כ"ספורטיבי". הצהרה שהיה חשוב לי להבין מהיכן הגיעה ומה נקודת הייחוס שלך (קרי, על מה אתה נוהג ולמה אתה רגיל להגדיר כספורטיבי). כאשר נקודת הייחוס המרכזית שלך היא FR, הטענה שלך קצת פחות תופסת. אני מצטער, אבל אין מה לעשות. בנוסף, מכיון שזה פורום רכב של חובבי הגה, צורם לי לקרוא טענות בגנות הנאה מנהיגה על רכב מסויים (באמת לא משנה איזה) ללא כל ביסוס."

ובהקשר למה שאמרת, גם אני יכול: כל מה שעשית, היה להתעלם 20 פעם מעובדות וטיעונים שהוצגו בפניך, מבלי לתת תוקף לדבריך או לגבות הכרזות ג'נריות שלא אומרות כלום עם טענות כלשהן, תחשוב על זה, אמרו לך את זה כאן כמה פעמים.

דבר נוסף, משפט כמו "המזדה לא תיתן לך רבע מהתחושה שהFR תיתן לך(בטח משופרת)" לא אומר דבר.

איזו תחושה? האצה? אחיזת כביש? יכולת לתקוף פניות? פידבק מההגה? פידבק מהשלדה? היגוי יתר? התנגדות לזוויות גלגול? החלקות ישבן? תחושה של בד נעים בישבן?

פורסם
אתה קצת מצחיק אותי בן, איך בדיוק אין שום תוקף לטענה שלי אם אני מציג מה שנכתב על ידי כתבי רכב מקצועיים? לדעתי האישית יש תוקף רב יותר? לדעתך האישית אולי? אתה יודע יותר טוב? כי לך יש ניסיון על עשרות מכוניות ספורטיביות? כי לך אין שום אינטרס להגן בכל מחיר על הרכב שבבעלותך?-אני שמח אני מצחיק אותך, לפחות זה,

אין תוקף לטענתך, כי מה שאתה עושה זה לחזור על מה שרשמו כתבי הרכב האובייקטיביים, המדהימים מלאי המקצועיות ועם זאת החן, אך לא מוסיף שום דבר שאתה חווית, וכן היה לזה יותר תוקף אם היית נותן התרשמות אישית שלך ומגבה אותה בכתבות הללו.

ושוב אתה מסלף את דבריי בצורה שיטתית, מעולם לא אמרתי שאני יודע יותר טוב או פחות טוב, מצד שני הרגשה ונסיון אפשר לדעת או שאפשר לצבור? איזה אינטרס בדיוק יש לי להגן על רכבי היקר-היום זה הוא מחר זה אחר, אתה מצייר פה תמונה שלא קיימת.

שלא תבין אותי לא נכון, הניסיון שלך, 3.5 שנים על ה-FR, לא יסולא בפז אבל ההבדל המהותי מאוד הוא שהמבחנים של כתבי הרכב המקצועיים כן אמורים להיות אובייקטיבים. זה מה שאתה לא מבין. להם אין אינטרסט אישי להגן על רכב אחד או אחר, לכן דעתם אובייקטיבית יותר משלך. זה עד כדי כך לא ברור?-לא כי אין פה שום עניין באובייקטיביות, מאחר ואין כאן מבחן השוואתי אמיתי, אלא אחד שאתה יצרת, אני רוצה לראות אחד שמחפש רכבעם זיקב ספורטיבית והבחירה שלו היתה המזדה 3 האוטומטית?

"ניסית נואשות למזג אחד עם השני"? ברצינות? "נואשות"? לזה הגענו עכשיו?

עשו מבחן על ספורטיבית זולה אחת ועל ספורטיבית זולה אחרת. על אחת כתבו שבחים אבסולוטים (שבחרת להתעלם מהם שוב, ושוב, ושוב ושוב) ועל השניה את ההפך המוחלט. איפה התייחסת בדיוק למבחני הדרכים האלו? תראה לי בבקשה. -כבר פרסמתי את הפוסט, אל תשעמם אותי ותיתן לי להתייחס למילה ומילה.

צורם לי לקרוא תגובות של אנשים שמדברים מהבטן, בפורום חובבי נהיגה, על מכונית. כלשהי. במקום לנמק, לפרט, לנסח. לגבות את הטענה בעובדות, משהו. לא, כלום. הרבה יותר קל לכתוב משפטים שנשמעים טוב ואין מאחוריהם שום משמעות אמיתית או טענה עם משקל. זה נוח יותר, זה קל יותר. לרשום טענה, לקבל תגובה מפורטת ופשוט להתעלם ממנה ולרשום טענה נוספת חסרת כל בסיס עובדתי והאמת, גם חסרת תוכן.- אתה ממש פתטי שהעתקת את זה מההודעה הקודמת שלך(מזכיר את העניין עם הכתבות)

שכחת שטענת שה-3 היא "משפחטומטית" (כהגדרתך) שלשים את המילה "ספורטיבית" ואותה במשפט אחד זה אוקסימורון מוחלט. תקרא שוב את הפוסטים הראשונים שלך בתחילת השרשור.-אני לא רואה עם המילה המאוד גבוהה שרשמת משפט אחד מעל שום בעיה, מה לעשות שזו דעתי, עם כל ההתנהגות המדהימה שמצויינת בכתבה על המזדה 3.

איך אני בדיוק מעוות את דבריך? למה בחרתי להתעמק דווקא ב-FR ולא ב-WRX (או מכונית אחרת שעולה פי שלוש מה-3)? אני מחזיר אותך למה שרשמתי קודם, שגם מזה בחרת להתעלם אני חייב לציין:הלאון עולה פי 3? שוב פעם אתה הולך לקיצון, יתרה מזו גם הWRX לא עולה פי 3, תבדוק את המקורות שלך, מדהים ברגע שאתה כותב משהו הוא פשוט לא מדוייק או מועתק מפוסט אחר, זה לא מוסיף לך הרבה.

"אני אומר בשנית, הסיבה שהיה לי חשוב לדעת על מה אתה נוהג היא מכיוון שהצהרת הצהרות כל כך חריפות על ה-3 כרכב שלא ניתן להגדירו כ"ספורטיבי". הצהרה שהיה חשוב לי להבין מהיכן הגיעה ומה נקודת הייחוס שלך (קרי, על מה אתה נוהג ולמה אתה רגיל להגדיר כספורטיבי). כאשר נקודת הייחוס המרכזית שלך היא FR,ועל סמך מה אתה קובע את זה? באמת פה אין כתבה שתעזור לך, מאיפה אתה יודע? הטענה שלך קצת פחות תופסת. אני מצטער, אבל אין מה לעשות. בנוסף, מכיון שזה פורום רכב של חובבי הגה, צורם לי לקרוא טענות בגנות הנאה מנהיגה על רכב מסויים (באמת לא משנה איזה) ללא כל ביסוס."

ובהקשר למה שאמרת, גם אני יכול: כל מה שעשית, היה להתעלם 20 פעם מעובדות וטיעונים שהוצגו בפניך, מבלי לתת תוקף לדבריך או לגבות הכרזות ג'נריות שלא אומרות כלום עם טענות כלשהן, תחשוב על זה, אמרו לך את זה כאן כמה פעמים.- אני ממש לא מתעלם, אתה הוא זה שבוחר לא לדייק, להתעלם ממה שבא לך ולנסות ולבנות פה תאוריה שלמה שפשוט לא קיימת, החל מההשוואה האווילית הזאת ועד לפרופיל שלי(ראה סימונים אדומים).

דבר נוסף, משפט כמו "המזדה לא תיתן לך רבע מהתחושה שהFR תיתן לך(בטח משופרת)" לא אומר דבר.

ושוב החלק האחרון מועתק במלואו מפוסט אחר בשרשור הזה, עדיף לכתוב דברים חדשים.

אני בכוונה לא מתייחס לכל השא' באחרונות שלך, כמו שאתה אמרת, את זה קבל מכתבי הרכב

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

שאיפת חיי: מזדה 3 החדשה 150 כ"ס של עוצמה ,19 קג"מ של מומנט אדיר ואחיזה ללא גבולות, מכונת הנהיגה המושלמת

בן

אתה כאילו מסתלבט על מומנט אדיר של 19 ק''ג... ולאיביזה יש 21 ק''ג.. ככה שעל תשחק אותה כאילו האוטו שלך הוא חיית מרוצי דראג.

לגבי נתוני התאוצה 9 שניות 0-100 למאזדה עם תיבה אוטומטית לאומת 8.4 שניות לא ממש מזהיר, במיוחד שיש הבדל של בערך 300 קילו לא מזהיר עוד יותר.

מה שכן איביזה FR ספורטיבית אבל על תנפח אותה יותר מידי בלשון מעטה, לאוטו עם טורבו נתונים אלה דיי מפדחים, במיוחד שאפילו 206GTI עם 138 כוח סוס יכולה להשאיר לך אבק (לפחות לפי הנתונים) אני כבר לא מדבר על הגדם ה180 כ''ס.

זה שאתה כביכול מסתלבט על מאזדה 3 2.0 זה עיניינך אבל אם כבר אז האוטו שלך הספורטיבי לא יותר מהיר בהרבה (למעשה 0.6 שניות) ממאזדה משפחתית לדבריך.

פורסם

מצד אחד בן אתה יוצא בהצהרות גורפות ומממיין את עולם הרכב בצורה שרירותית ופוסל רכבים ללא שום שיקול או ניסיון לנתח את תוכנו ומצד שני אתה מצפה שדעותיך והעולם הסוביקטיבי שלך לא יעברו ביקורת.

יתכן מאוד שה-3 זה חתיכת חרה מוטורית , מנקודת מבט של אדם שמתעניין ברכב ספורטיבי , אבל

מה שכמה אנשים כאן ניסו להחדיר לך לראש זה שההגדרות הסוביקטיביות שלך אשר אסור לבקרן בשום פנים ואופן של המושג של הרכב הספורטיבי הם לא מדוייקות ואופן קבלת ההחלטות והביקורת שלך שמסתמכת על חשיבה אינסטינקטיבית הם מנותקות מהמציאות ומובילה לקבלת החלטות וביקורת לא חכמה ומעמיקה.

השאלה היא לא האם ה-3 היא יותר ספורטיבית מהרכב פתיחות כריש שלך, השאלה היא האם יש לך זכות לשלול ביקורת על רכבים על הסף בגלל מה שהבטן שלך אומרת למוח שלך.

גם אם אתה צודק וה-3 היא משפחטומטית משעממת , זה לא אומר שצריך לשלול את כל הרכב במכלולו ולחיות בבועת הFR שלך , כי בסופו של דבר המשפחטומטית המשעממת הזאת לוקחת סיבובים טוב יותר מהטיל הספורטיבי שלך, זה לא אומר שה-3 היא יותר סופרטיבים או פחות זה רק אומר שאתה נראה מאוד טיפשי ואם אופקים קצרים כשאתה יוצא בהכללות גורפות שנשענות על מה שהבטן שלך אומרת.

פורסם
מצד אחד בן אתה יוצא בהצהרות גורפות ומממיין את עולם הרכב בצורה שרירותית ופוסל רכבים ללא שום שיקול או ניסיון לנתח את תוכנו ומצד שני אתה מצפה שדעותיך והעולם הסוביקטיבי שלך לא יעברו ביקורת.אני לא מצפה לכלום, וכל אחד יכול להעלות את דעתו על גביי הפורום, זאת ועוד שלא פסלתי את המזדה 3 כרכב טוב, אולי אפילו טוב מהרגיל מבחינתי, ושוב אני רוצה שיעלה זה שבידיו הבחירה ויבחר ב-3 הזו במקום האיביזה FR או לצורך העניין בכל ספורטיבית אחרת.

יתכן מאוד שה-3 זה חתיכת חרה מוטורית , מנקודת מבט של אדם שמתעניין ברכב ספורטיבי , אבל

מה שכמה אנשים כאן ניסו להחדיר לך לראש זה שההגדרות הסוביקטיביות שלך אשר אסור לבקרן בשום פנים ואופן של המושג של הרכב הספורטיבי הם לא מדוייקות ואופן קבלת ההחלטות והביקורת שלך שמסתמכת על חשיבה אינסטינקטיבית הם מנותקות מהמציאות ומובילה לקבלת החלטות וביקורת לא חכמה ומעמיקה.- אתה קורה לנסיון של מס' שנים חשיבה אינסטקטיבית?מאיזה מציאות הם מנותקות בדיוק, מהכתבות של אוטו או מהנסיון וחוות הדעת האישית כנהג של טוקסיק?

השאלה היא לא האם ה-3 היא יותר ספורטיבית מהרכב פתיחות כריש שלך, השאלה היא האם יש לך זכות לשלול ביקורת על רכבים על הסף בגלל מה שהבטן שלך אומרת למוח שלך. - אני לא בטוח מאיזה חור צצת, מה שאני כן בטוח שכנראה לא קראת את כל השרשור, ולא דיברתי על שום פתיחות(מצטער לא בקטע) ושום דבר, אתה לא מדייק, יותר מכך אתה מסלף, עזוב שאתה גם לא קשור לכלום, כי אם היית עוקב אחריי הדברים שאמרתי, היית מבין שהסיבה לכך שהFR עלתה פה לדיון היא רק בגלל שטוקסיק ביקש שתעלה לדיון, זא ועוד שמעולם לא שללתי כלום ,כולל שום ביקורת שהושמעה בכתבות/ נסיונם של אנשים על המכוניות הנ"ל

מה שאני כן שולל זה ביקורת על סמך חוסר נסיון, הליכה עיוורת לאחר כתבות רכב שאינן קשורות מלכתחילה ויצירת השוואות שאינן קיימות גם לא על פי הכתבות הללו

גם אם אתה צודק וה-3 היא משפחטומטית משעממת- בהשוואה לאחרות בקבוצת אני מסכים שהיא לא ממש מעממת , זה לא אומר שצריך לשלול את כל הרכב במכלולו ולחיות בבועת הFR שלך- סבבה,אני לא חושב שבשום שלב בדיון חייתי באיזה בועה ושללתי את הרכב הנ"ל, הוא פשוט לא מיוחד בעיניי יותר משום רכב אחר על הכבישים, תקרא את הדברים שכתבתי, נמאס לי כבר לחזור על עצמי 40 פעם , כי בסופו של דבר המשפחטומטית המשעממת הזאת לוקחת סיבובים טוב יותר מהטיל הספורטיבי שלך- סבבה, אתה אומר את זה על סמך נסיון, או שגם אתה קראת את זה(אגב לא שאני לא מסכים עם זה, אני מסכים), זה לא אומר שה-3 היא יותר סופרטיבים או פחות זה רק אומר שאתה נראה מאוד טיפשי ואם אופקים קצרים כשאתה יוצא בהכללות גורפות שנשענות על מה שהבטן שלך אומרת- לפחות זו הבטן שלי אם אתה כל כך בטוח בעצמך ולא הבטן של" הגורו"-דווקא אתה כרגע אומר דברים מהבטן ללא שום היכרות שלך עימי או עם צורת הנהיגה שלי/שימושיי ברכב.[/quote]

לא ברור לי מה הנק' שלך, אני חושב שגם אתה לא קראת את כל השרשור, אבל האמת אני מרגיש כי אני מצטדק מידי, אולי אני צריך להרחיב את אופקיי, זה בטח לא יהיה למזדה 3.

אתה כאילו מסתלבט על מומנט אדיר של 19 ק''ג... ולאיביזה יש 21 ק''ג.. ככה שעל תשחק אותה כאילו האוטו שלך הוא חיית מרוצי דראג- אני מבקש ממך להביא פוסט אחד שבו הוא נרשם, מה שאת ה אומר פה הוא חסר כל בסיס ולא רק שלא נאמר על ידי, אלה מעולם לא נרמז על ידי, יתרה מזו, אני מציע לך לבדוק את המקורות שלך לגבי המומנט כי אתה קצת מבולבל, ובטח ובטח שהמומנט שלי ממש לא קרוב ל21- אל תהיה ילד.

לגבי נתוני התאוצה 9 שניות 0-100 למאזדה עם תיבה אוטומטית לאומת 8.4 שניות לא ממש מזהיר, במיוחד שיש הבדל של בערך 300 קילו לא מזהיר עוד יותר.שוב אתה טועה בנתונים שלך, ובטח ובטח שאני ממזמן לא שם.

מה שכן איביזה FR ספורטיבית אבל על תנפח אותה יותר מידי בלשון מעטהלא ניפחתי, למעשה אם טוקסיק לא היה מבקש בכזו נדיבות כנראה שהיא מעולם לא הייתה בשרשור הזה, לאוטו עם טורבו נתונים אלה דיי מפדחים- תסביר בבקשה, למה אתה מתכוון, ובבקשה לא ציטוט מעיתון, במיוחד שאפילו 206GTI עם 138 כוח סוס יכולה להשאיר לך אבק (לפחות לפי הנתונים) אני כבר לא מדבר על הגדם ה180 כ''ס- באמת ב2005, היו לה 180 כ"ס, יותר מכך היום יש לה 180 כ"ס? שוב תבדוק את המקורות שלך., אגב בדקת את זה?.

זה שאתה כביכול מסתלבט על מאזדה 3 2.0 זה עיניינך אבל אם כבר אז האוטו שלך הספורטיבי לא יותר מהיר בהרבה (למעשה 0.6 שניות) ממאזדה משפחתית לדבריך.

[

quote]אין מה להשוות אוטו עם טורבו לבין אוטו בלי טורבו.- למה לא קליאו ספורט מול איביזה טורבו(שנתונים 2001)

אותו הדבר אני יכול להגיד כי FR תרגיש דחיפה מאחורה רק כאשר MPS תכנס בה מאחור.-אבל לא מדובר על הMPS אלה על ה2.0 ל' הרגילה, ובכל מקרה זה מה שאמרתי מראש אין מקור להשוואה

אתם משווים מכוניות מעולמות שונים. FR יותר ספורטיבים מ3 (לא MPS), זה ברור על מה הויכוך?-את זה אתה כתבת

אבל באות צורה אפשר להגיד ש FR לא ספורטיבית בעליל מול מכוניות אחרות כמו פורשה.- לא נתייחס לזה אפילו

עוד דבר, מישהו כתב שאוטו ספורטיבי עם אוטומט זה בדיחה כביכול, עובדה שהיום גם סופרקארס הם אוטומטיות (אומנם מתקדמות... בהרבה)-גם לזה אין מה להתייחס.[/QUOTE]

מזדה 3 ספיריט, אתה גם לא עיקבי בתגובותיך, לפי הפוסט הנ"ל טענת שאין מה להשוות(התגובה למעלה שלך במקרה ושחכת)

האמת דבריך אינם ראויים בכלל להתייחסות, מאחר והם באמת נוצרו איפשהו בעולמך הדמיוני, לא דייקת, למעשה היית רחוק מהמציאות שנות אור, וכל הדברים שרשמת פשוט לא נכונים, אז מה בדיוק רצית להגיד

שהאיביזה היא טיל בקו ישר, שיש לה הגה שהדבר היחיד שהוא מתקשר איתו זה הדשבורד, שהשלדה יא בעצם קופסת נעליים ? לא חידשת כלום, רק שאתה יודע זאת כי קראת את זה איפשהו, אני יודע זאת כי נהגתי ברכב מספיק זמן בשביל להיתקל בכל דבר אפשרי, איפה זה שם אותי ואיפה זה שם אותך, תשאיר את הטענות המגוחכות שלך לעצמך.

BENJ:

ROY:

פורסם

בן, אתה בשלך, ואחרים בשלהם. אני רק אגיד דבר אחרון על מאזדה. מאזדה כיצרנית רכב, מייצרת מכוניות נפלאות. זה שרובכם לא רואים את זה, זה שוב, בגלל שהיבואן המתחרבט שלנו לא מוכן להוסיף קצת פלפל להיצע הדגמים שהוא מוכר בארץ. רובכם (אלא שקצת נעולים וקצת צרי אופק ולא מוכנים ללמוד דברים חדשים) , לא מכירים את ההיסטוריה של היצרנית, לא מכירים את דגמיה ההיסטוריים, את הטכנולוגיות שהיצרנית השתמשה בהן והגרוע ביותר, אתם מניחים שאם רכב שנמכר ב-X כמות, ולמעשה, ה-3 נמכרת בכמויות X גדולות, אז הוא משעמם, לא מהנה ומאוס (אולי במאוס יש צדק). ונחשו מה ? גם הדור הבא של ה-3 יהיה ככה. אז מה עושים ? שוב תפסלו את הרכב הזה רק בגלל שהוא נמכר בכמויות ?

גרמתם לי להזיל דמעה עכשיו :-P

טוב חברה, חלאס עם הדיון הזה. יאללה, בואו נתווכח בדיון אחר.

האם לגרוזיניות יש שערות בגב ? :-)

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

בן אתה טיפוס מאוד מעייף, אני החזור שוב על הנקודה שלי בצורה תמציתית מכיוון שזה די ברור שאתה מתקשה לעקוב כשמדובר בטיעון מנוסח שכולל יותר משורה אחת, אם תרצה יותר בהרחבה לך אחורה ותקרא את ההודאה הקודמת שחתכת לקטעים לא קוהרנטיים עם המשפטים האדומים וקצרי הריכוז שלך.

הנקודה שלי היא לא שה-3 הוא רכב מהנה לנהיגה או שיש לו את חותמת הספורטיבי האינפנטילית שלך , הנקודה היא שלא צריך לצאת בהכללות גורפות אלה לבחון דברים לפי התוכן שלהם ולא רק לפי ההגדרות שלהם.

דוגמא : ה-3 כמכלול הוא לא רכב "ספורטיבי" באופן יחסי למסגרת המחיר שלו בעולם , אבל הוא כן כולל מכלולים ספורטיביים ששווים התייחסות.

פורסם

asad, לפי דעתי טעית במשהו.

"אבל הוא כן כולל מכלולים ספורטיביים ששווים התייחסות"

התכוונת למאפיינים / תכונות אולי ?

פורסם

שמוליק

אני לא חושב שאני בפינתי לבד, תקרא את תגובותיהם של RK וארנון.

לגבי מזדה, אף אחד לא מזלזל בהם, ומין הסתם יש שמה מס' רכבים ראויים לציון שאני מאוד אוהב,

אני לא מצליח להבין מאיפה מדבריי השתמע שאני אנטי מוחלט של מזדה 3, יכול להיות שאם אכשיו היית זקוק לרכב משפחתי, זה היה הרכב, אבל הנק' שלי שזהו לא רכב שיש מה לדוש בו, ואולי תגובותיי הראשונות נכתבו בקלות דעת

בסה"כ, התכוונתי שהרכב כשלעצמו לא מיוחד, לי אשית, לא עושה כלום שינוי הצורה וההגדרה של חדשה ומתחדשת, כמו שיעניין אותי איך תראה המייגן ספורט החדשה לדוג', או מה יהי המפרט של הVRS החדשה?

מכאן ועד לFR ועד למבחן ולויכוח התמוהה הזה, מצטער אני לא לוקח אחריות.

בן

BENJ:

ROY:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...