Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 213
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מה אתה נוהג בן?

מה זה משנה?

לא התייחסתי לרכב שלי לטובה או לרעה, בהשוואה או לא בהשוואה

אבל אם זה אקוטי- איביזה FR

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אז, זה לא משנה לטעמי, ובכוונה לא נגררתי לויכוח הזה כי הוא לא רלוונטי, רק חסר שמישהו יגיד קליאו ספורט והלך אלינו.

אינני מבין מה היא לדעתך נק' ייחוס, אנא הסבר בבקשה

אגב תבחר אתה מה נק' הייחוס שלי ויש לך 3 אפשרויות רלוונטיות כרגע: WRX, לאון טורבו או איביזה טורבו(כולן מצויות כרגע במשפחתי), ככה שנק' להשוואה בנהיגה ספורטיבית (לפחות ברמתי, משמעותו דל מאוד) יש לי מספיק, בטח לא משהו קשור למזדה 3 2.0 ,אני באמת לא מבין מה נדבקת לרכב הזה ומה אתה מנסה להשיג, אבל שיבושם לך ובהצלחה

בן

נ.ב-רק בשביל התאבון, ובשביל התשובה- לרכב שלי זיקה ספורטיבית גבוהה בהרבה משל ה-3, והנהיגה בו הרבה יותר כיפית ברמה וודאית- אתה מוזמן להילוך שני/שלישי אצלי, לא תתחרט.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אני לא מנסה להשיג כלום, אין לי אינטרס אישי להגן על המאזדה 3 בגרסה כזו או אחרת.

אתה טענת שהמאזדה 3 אינה מכונית ספורטיבית ואינה יכולה להיקרא מהנה לנהיגה (אלא ביחס למשפחתומטית כהגדרתך).

מעניין אותי (באמת) לדעת מהו הרכב שעליו אתה נוהג באופן יום יומי שה-3 מרגישה לידו משעממת. זה כמובן אפשרי, לא חסרים רכבי ספורט מובהקים ומהנים יותר, אבל אני גם בטוח שאת התחושה הזו לא קיבלת מלנהוג ב-FR.

ובנוגע לנ.ב, תרשה לי בכבוד לחלוק על דעתך. אתה מוזמן לקרוא את המבחן הזה ולהשוות עם המבחן של ה-3 שציינתי מקודם.

תשווה בבקשה:

"אותו אופי של מערכת המתלים לא עומד לה לאיביזה גם בכביש המפותל. בכל הקשור להתנהגות, האיביזה מאופיינת בתת-היגוי לא מבוטל. נכון, הרפיית דוושה תצמצם אותו; הפניה חריפה של ההגה תכניס את האיביזה לתוך הנתיב ותייצר משהו הדומה להיגוי-יתר (שהוא נשלט, אבל לא ממש חביב) – אבל כל זה קורה עם זוויות גלגול ממש לא-ידידותיות, ואחרי שנרשמים פרטי האירוע לתפארת ההשכלה, הקצב דועך-זה פשוט לא כיף כאן. ולכאן נכנס גם ההגה. הוא לא רק שאינו עוזר, הוא מצליח להפריע. "

ל-

"אולם שילוב המנוע החזק והתיבה היעילה מאדירים את יכולת השלדה הגבוהה של הגרסה החלשה, והופכים את המאזדה 3 הזאת לחוויית נהיגה של ממש... החדות והמיידיות בה נכנסת [המאזדה 3] לפניות, פשוט מלהיבה, ריסון המרכב מצוין והגלגלים הקדמיים (העוטים צמיגי ברידג'סטון פוטנזה דביקים) כמעט ואינם סרים ממסלולם. הגלגלים האחוריים לעומת זאת – גם בזכות אותן תגובות חדות של הדוושה – לא רק סרים, הם פשוט יוצאים במחול כל אימת שבקרת היציבות מנותקת. צריך רק שמץ של פרובוקציה בכניסה לפנייה, בלימה נגררת לתוך האייפקס או משיכת הגה חזקה, והזנב מקבל חיים משלו - נסחף לתוך העיקול עם שליטת נהג נדירה. ההיגוי המהיר עוזר כאן מאוד, ואלמלא היו אומרים לנו שהוא בתגבור חשמלי, באמת שלא היינו מאמינים".

פורסם

את התחושה הזו הוא כן קיבל מהFR!

האיביזה הנ"ל פסיכית לחלוטין, מרגשת ומושכת כאילו אין מחר.

את הדחיפה שאתה מקבל שם בגב בהילוך שני ושלישי אתה תקבל במאזדה רק שהאיביזה תפגע בה מאחור.

להגיד שה3 משעממת ליד האיביזה זה בהגזמה לשון המעטה.

חדל קשקשת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, אל תתעלם, תשווה בבקשה את הטענה שלך אל מול:

איביזה FR:

"אותו אופי של מערכת המתלים לא עומד לה לאיביזה גם בכביש המפותל. בכל הקשור להתנהגות, האיביזה מאופיינת בתת-היגוי לא מבוטל. נכון, הרפיית דוושה תצמצם אותו; הפניה חריפה של ההגה תכניס את האיביזה לתוך הנתיב ותייצר משהו הדומה להיגוי-יתר (שהוא נשלט, אבל לא ממש חביב) – אבל כל זה קורה עם זוויות גלגול ממש לא-ידידותיות, ואחרי שנרשמים פרטי האירוע לתפארת ההשכלה, הקצב דועך-זה פשוט לא כיף כאן. ולכאן נכנס גם ההגה. הוא לא רק שאינו עוזר, הוא מצליח להפריע. "

למאזדה 3:

"אולם שילוב המנוע החזק והתיבה היעילה מאדירים את יכולת השלדה הגבוהה של הגרסה החלשה, והופכים את המאזדה 3 הזאת לחוויית נהיגה של ממש... ולתת לשלדה לרקוד. ואת זה היא בהחלט יודעת לעשות. החדות והמיידיות בה נכנסת [המאזדה 3] לפניות, פשוט מלהיבה, ריסון המרכב מצוין והגלגלים הקדמיים (העוטים צמיגי ברידג'סטון פוטנזה דביקים) כמעט ואינם סרים ממסלולם. הגלגלים האחוריים לעומת זאת – גם בזכות אותן תגובות חדות של הדוושה – לא רק סרים, הם פשוט יוצאים במחול כל אימת שבקרת היציבות מנותקת. צריך רק שמץ של פרובוקציה בכניסה לפנייה, בלימה נגררת לתוך האייפקס או משיכת הגה חזקה, והזנב מקבל חיים משלו - נסחף לתוך העיקול עם שליטת נהג נדירה. ההיגוי המהיר עוזר כאן מאוד, ואלמלא היו אומרים לנו שהוא בתגבור חשמלי, באמת שלא היינו מאמינים".

לא שהאיביזה לא חביבה, וגם די מהנה לנהיגה יחסית לרוב המכוניות במחיר. היא גם ייחודית יותר ופחות נפוצה מה-3 מה שאומר שהיא גם פחות המונית. אבל כ"מכונית נהג" או רכב מהנה לנהיגה, היא לא משתווה ל-3.

פורסם

טוקסיק- נהגת על איביזה טורבו? משופרת? לדעתי לא.

המזדה אולי תהיה מהנה יותר בסיבובים אבל סעיף הכח באיביזה מפצה עשרת מונים.

נהגתי על ה3 וחייתי עם האיביזה ותאמין לי שאין מה להשוות בין השתיים.

האיביזה תפנה לרגש שלך המאזדה לשכל.

ולמרות שמכרתי את האיביזה לאחי, אני מזמין אותך לסיבוב בסופו תדבר אחרת.

ודרך אגב- לצטט כתבי רכב זה טוב אבל לא מצויין. אין כמו נסיון מעשי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאופי הכתיבה שלך אני יכול רק להעריך את הנסיון הדל שלך אם בכלל על איביזה FR, מאחר ואתה נצמד פה כל הזמן למבחני רכב שאותם אתה הופך למינימום תנ"ך ולא לנסיון האישי שלך.

יתרה מזאת, אני מוכן לחתום שהתחושה שמתקבלת במזדה 3 אינה רבע מהתחושה שמתקבלת באיביזה ובטח ובטח כאשר היא משופרת

בכל מקרה, את ההשוואה כאן(אגב שלא לצורך) אתה יוצר, אני אשית מעולם לא נכנסתי לכך, יכולתי באותו המטבע לספר שאני נוהג באמבסודור הודית, זה פשוט לא משנה ויתרה מזאת ממש אבל ממש לא מעניין, אני לא בא פה ללסנגר על הFR ויותר מכך תאמין לי שמכולם אני מכיר את כל היתרונות וכל החסרונות שלה היטב

אבל אני חושב שמצאת את הקנייה שלך , תתחדש במזדה 3 "ספורטיבית"

ובאמת חדל קשקשת

עריכה: אני לא מאמין שהקדמת אותי בשניה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

עידן, בן,

למה סתם לזרוק לאוויר משפטים חסרי תוכן כגון "חדל קשקשת"? זה שמציגים בפניכם ציטוטים מפני כתבי רכב שמראים את דעתכם כלא דווקא נכונה?

אתם טוענים שהאיביזה ספורטיבית יותר אבל אתם רואים שכתבי רכב מקצועיים שמבינים במכוניות לפחות כמוכם, טוענים אחרת לחלטין. אנשים שנהגו על מכונית ספורטיבית אחת או שתיים בחייהם. אהיה כנה, אני סומך על דעתם ויכולתם להעריך יכולות ספורטיביות של רכב קצת יותר.

איך בדיוק המאזדה פונה לשכל והאיביזה ללב (בגלל שהלב הולך אחרי רכב שמשמעותית פחות מהנה לנהיגה וספורטיבי אבל עדיף בגלל המותג הפחות נפוץ. בכנות, זו שאלה אמיתית). כאשר אתה רואה במבחן דרכים מקצועי של מגזין שאני אישית, כמו רוב חברי הפורום, מעוד מעריך ורואה כרלוונטי ביותר לשוק הישראלי רושם שחור על גבי לבן שהאיביזה FR לא מזהירה כמכונית נהג, לא מהנה במיוחד בעוד ה-3 מוגדרת כ"מלהיבה לנהיגה" (ציטוט מדויק).

הדיון הזה התחיל מטענה שלכם בגנות היכולות הספורטיביות של רכב מסויים, שכפי שאתם רואים, חסרת כל בסיס אמיתי ומתבססות יותר על תחשת בטן (לא לב, בטן).

אותי אישית, כחובב הגה, מפריע שאנשים כותבים טענות חסרות בסיס על רכב שהם אינם מכירים. זה גם צורם לי שאנשים שמגדירים את עצמם כחובבי הגה לא מצליחים לראות מה מסתתר מאחורי המיתוג העממי והנפוץ של ה-3 בישראל כמכונית הליסינג הנפוצה.

אתם רוצים לומר לי שרכב שנרשם עליו:

"מערכת המתלים לא עומד לה לאיביזה גם בכביש המפותל" , "בכל הקשור להתנהגות, האיביזה מאופיינת בתת-היגוי לא מבוטל... (שהוא נשלט, אבל לא ממש חביב)" , "כל זה קורה עם זוויות גלגול ממש לא-ידידותיות... זה פשוט לא כיף כאן." ו -"ולכאן נכנס גם ההגה. הוא לא רק שאינו עוזר, הוא מצליח להפריע. ובהקשר שלנו גם מעקרת כל חדוות נהיגה שהיא."

עדיף כרכב ספורטיבי אל מול:

"והופכים את המאזדה 3 הזאת לחוויית נהיגה של ממש... ולתת לשלדה לרקוד ואת זה היא בהחלט יודעת לעשות.", "החדות והמיידיות בה נכנסת [המאזדה 3] לפניות, פשוט מלהיבה, ריסון המרכב מצוין והגלגלים הקדמיים כמעט ואינם סרים ממסלולם.", "הגלגלים האחוריים לעומת זאת – לא רק סרים, הם פשוט יוצאים במחול.", "צריך רק שמץ של פרובוקציה בכניסה לפנייה, בלימה נגררת לתוך האייפקס או משיכת הגה חזקה, והזנב מקבל חיים משלו - נסחף לתוך העיקול עם שליטת נהג נדירה" ו -"ההיגוי המהיר עוזר כאן מאוד, ואלמלא היו אומרים לנו שהוא בתגבור חשמלי, באמת שלא היינו מאמינים".

על בסיס איזה עיקרון?

וחוץ מזה, מה רע בלצטט מבחן דרכים אובייקטיבי ובלתי תלוי כמקור להשוואה בין הביצועים הספורטיבים של שתי מכוניות? אתם מבטלים את מה שנרשם ב"אוטו" על איזה בסיס בדיוק? למה אתם כל כך נחוצים בדעכתם שכתבי הרכב המקצועיים שוגים ואתם יודעים טוב יותר?

פורסם

אף אחד לא אומר שהם שוגים אוצודקים, ואין רע בלבסס דעה על מבחני השוואה, יש בכך רע אם מדובר אך ורק על כך ללא נסיון, דבר אותו לך אין ולי יש.

כמו שכבר אמרתי, המזדה לא תיתן לך רבע מהתחושה שהFR תיתן לך(בטח משופרת), אתה מוזמן לחוות לדקה את מה שאני חווה כבר 3.5 שנים

בן

נ.ב- אי אפשר להציג את דעתי כשגויה, כי זאת דעתי האישית שלי, תחשוב על זה

BENJ:

ROY:

פורסם

בן, אתה בוחר להתעלם ממבחן הדרכים מסיבה מסויימת ואני לא מבין מדוע. נרשם שם על ידי כתבי רכב מקצועיים שכנראה בעלי ניסיון רב יותר בנהיגה על ספורטיביות מאשר לי ולך שה-3 ספורטיבית יותר ומהנה לנהיגה באופן משמעותי מה-FR. הם לא יודעים מה הם אומרים ואתה כן?

דעתך הרי משוחדת, לא? בבעלותך איביזה FR. במבחני הדרכים הללו דעת הכתבים אינה משוחדת ולכן הם צריכים לקבל משקל קצת יותר גדול. מה גם שהפער בין ה-3 לבין ה-FR גדול מאוד. הגדירו אחת כמהנה לנהיגה בצורה יוצאת דופן ואתה השניה כפשוט לא.

משפטים כמו "המזדה לא תיתן לך רבע ממה שה-FR תיתן לך" הם חסרי כל תוכן. אלו הם לא משפטים מהלב או מהשכל, אלו משפטים מהבטן. הרי ה-FR פחות מהנה לנהיגה, פחות מחוברת לנהג ולכביש, בעלת יכולות דינאמיות נמוכות יותר משמעותית, פחות ספורטיבית, לא מהירה יותר באופן משמעותי וגם אוחזת פחות אז מה היא כן תיתן לי? (מעבר לנהיגה ברכב שאינו נפוץ, שללא ספק גם זה משהו).

יש לך FR ואתה אוהב אותך. על הכייפק. אני שמח בשבילך, בכנות. אבל אל תיתן לאהבתך לרכב ספציפי או למותג להאפיל עד כדי כך על שיקול דעתך.

פורסם
בן, אתה בוחר להתעלם ממבחן הדרכים מסיבה מסויימת ואני לא מבין מדוע. נרשם שם על ידי כתבי רכב מקצועיים שכנראה בעלי ניסיון רב יותר בנהיגה על ספורטיביות מאשר לי ולך שה-3 ספורטיבית יותר ומהנה לנהיגה באופן משמעותי מה-FR. הם לא יודעים מה הם אומרים ואתה כן?לשניה בו נדייק , המבחנים אינם משווים(בצורה הגיונית אגב) בין הFR ישירות למזדה, אלה אתה יצרת את ההשוואה בכך שלקטת חלקי מאמרים מעיתונות הרכב שאותם הפכת לתנ"ך שאסור שיהיו הסגות כנגדו (וזאת לא רק אני אמרתי, ראה את תגובתו של ארנון), ככה שהם יודעים מה הם אומרים אני מאמין אך הם לא השוו בין המכוניות ולכן בעצם הם לא ממש אומרים אלה אתה אומר, ואתה כנראה לא יודע מה אתה אומר.

דעתך הרי משוחדת, לא? בבעלותך איביזה FR. במבחני הדרכים הללו דעת הכתבים אינה משוחדת ולכן הם צריכים לקבל משקל קצת יותר גדול. מה גם שהפער בין ה-3 לבין ה-FR גדול מאוד. הגדירו אחת כמהנה לנהיגה בצורה יוצאת דופן ואתה השניה כפשוט לא.-אני משוחד???, אז אכשיו אתה גם מניפולטיבי, שכן מס' פעמים אמרתי על גבי שירשור זה שאני לא מבין את המקור להשוואה ואין מקום כזה בכלל, אתה הוא זה שבקשת שאכתוב מהו סוג הרכב שלי ואתה זה שיצרת השוואה שלא קיימת(גם במקורות אותם צטטת), ואתה זה שממשיך לגרור את השרשור הזה לויכוח כשבאמתחתך רק מס' גזריי עיתונים שליקטת בעוד אני מדבר על נסיוני הרב(יחסית לשלך) על הרכב הנ"ל, ועל 2 מכוניות ספורטיביות נוספות שנמצאות ברשות המשפחה ולא על משהו שקראתי ואין לי מושג כנראה על מה אני מדבר.

משפטים כמו "המזדה לא תיתן לך רבע ממה שה-FR תיתן לך" הם חסרי כל תוכן. אלו הם לא משפטים מהלב או מהשכל, אלו משפטים מהבטן-בפעם האחרונה שבדקתי הלב היה בבטן ובפעם השניה שבדקתי לא אני אמרתי את זה אלה אחי הרי ה-FR פחות מהנה לנהיגה, פחות מחוברת לנהג ולכביש, בעלת יכולות דינאמיות נמוכות יותר משמעותית, פחות ספורטיבית, לא מהירה יותר באופן משמעותי וגם אוחזת פחות אז מה היא כן תיתן לי? (מעבר לנהיגה ברכב שאינו נפוץ, שללא ספק גם זה משהו).- ואת זה אתה אומר כי נהגת עליה(כבר לא נדבר על לאורך זמן), או כי קראת, חיברת ויצרת מבחן השוואתי שלא קיים.

יש לך FR ואתה אוהב אותך. על הכייפק. אני שמח בשבילך, בכנות. אבל אל תיתן לאהבתך לרכב ספציפי או למותג להאפיל עד כדי כך על שיקול דעתך- לפני שאתה מצייר לך פרופיל, אנא קרא את השרשור בעיון ותיווכח שדבריי ממש לא יוצאים מנק מבט משוחדת כזו או אחרת(בסה"כ רכב בוא לא נשכח, מי ישמע אני מנכ"ל צ'מפיון).

אני לא כל כך מצליח להבין איזה פרופיל את מנסה לצייר לי, מה שברור לי הוא שדווקא דבריך הם חסרי התוכן, שהנסיון היחידי שלך מסתכם בקריאת מגזין אוטו ויצירת השוואה שלא קיימת ושאתה נוטה להיכנס לוויכוחים שנק' ראותך בכלל לא רלוונטית כי אין לך אמת מידה(ואל תברח שוב למגזין אוטו).

אגב, מי שיצר את הסנגוריה שלי (לכאורה) על הFR הוא אתה בדבריך נטולי הביסוס, כמו שככבר רשמתי את כל החסרונות של הFR אני מכיר(בדיוק כמו הרבה רכבים שנמצאים ברשות המשפחה) , אבל להבדיל ממך מהנסיון שצברתי ולא מהעיתון

בכל מקרה, אין לי רצון להתווכח, כל הנושא הזה נראה לי הזוי וברמה העקרונית מעניין אותי כקליפת השום ואני לא מבין בכלל מאיפה נפלת על גבי השרשור הזה

עצתי לך ובכלל לחיים, דייק במה שאתה אומר.

כמו שאמרתי, החל מ1800 סל"ד ועד בכלל, היא כמו דבורה מייד עוקצת, אתה מוזמן לסיבוב, ואז תחזור לך למזדה 3 שלך

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בן יקירי,

תסלח לי, אבל אותי לא הצלחת לשכנע, בזמן שטוקסיק עשה זאת בצורה מעולה. דברייך הם חסרי תוכן וחוץ ממשפט שחוזר על עצמו, לא הצגת שום טיעון, הוכחה נגדית. יש לך FR, כל הכבוד לך. אתה משוחד.

וכן, גם אני חושב שמאזדה 3 עדיפה בכל הנושא של התנהגות כביש על האיביזה FR שלך, שאולי יש לה יותר כח, אבל "להתנועע ולרקוד" היא לא מסוגלת.

ואם נכנסת לעניין השיפורים (רשמת איביזה משופרת), קח את המאזדה 3 MPS (בלי שיפורים, איך שהיא) והיא תשאיר לך אבק בגרון.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק,

מצטער באמת שלא הצלחתי לשכנע אותך, האמת ממש לא ניסיתי

יתרה מזו, במחילה מכבודך אינני משוחד וכמו שכבר הזכרתי ברורות לי לגמריי חסרונותיו של הרכב עליו אני נוהג אך זאת וחשוב לציין על סמך הנסיון שלי עימו ולא כי קראתי זאת בעיתון, יתרה מזאת לא אני פתחתי בויכוח האווילי הזה .

לא ברור לי מה נסיונך עם הFR ואני מקווה שגם אתה לא ניזון משמועות אבל אם כל ההתנהגות שאין או יש למשפחטומטית המדוברת, היא לא תהיה רלוונטית כאשר היא תעמוד אל מול האיביזה שליועד שהיא תלמד את צעדיי הריקוד שלה האיביזה תיתן רייבים הרבה מקדימה(למרות שאני לא זוכר שאני העליתי את האפשרות הזאת וזה לא באמת מעניין אותי)

דבר נוסף, בשביל להתנועע ולרקוד כנראה שהמזדה 3 לא תהיה הבחירה שלי, למעשה היא לא תעלה במוחי , ובו נהיה ראלים גם לא בשבילך)

שים לב גם שמבחני הדרכים שהביא TOXIC אינם השוואתיים, אלה נפרדים לגמריי, ובכלל איזה מקום יש כאן להשוואה(פלחי שוק דיי שונים)

מדבריי בכל הסיפור הזה רציתי להגיד דבר אחד, כאשר אחשוב על ספורטיבית כנראה לעולם לא אעלה על דעתי את ה-3, יתרה מזו כשם שהעליתי את הFR יכולתי להעלות את הלאון טורבו או הWRX שנמצאת במשפחתנו, לא ממש אקוטי עניין האיביזה, המזדה 3 פשוט לא תהיה רלוונטית(אני מרגיש פשוט הזוי לדבר על זה בכלל)

אני לא מחפש להוכיח לא אותך ולא את TOXIC, זו דעתי- גם אם אותך היא לא משכנעת

ולסיכום,

קראתי את מבחן הדרכים הנ"ל, וזה לא משנה את דעתי , המכונית הזאת אינה ספורטיבית, זה שהיא נוסעת יותר טוב אם איזו שהיא זיקה שקרובה להרגשה ספורטיבית, מהמתחרות בקטגוריה שלה אולי, להיות ספורטיבית היא לא וגם לא תהיה אלה בגרסת הMPS שלה, עד אז היא תישאר רכבם של ההמונים, רוצים לקרוא לזה ספורטיבי, נקרא לזה כך, אותי אישית לא משכנע

שים לב שגם אני הזכרתי את הMPS, אבל ביננו לא מדובר עליה אלה על הגרסה הרגילה של 2.0 ל', אז את האבק תשמור לעצמך בגרון

אם היית טורח לקרוא את כל השרשור מתחילתו ועד סופו, היית רואה שלא ניסיתי להעביר שום נק' ושום השוואה כזו או אחרת.

בסופו של עניין אני ירצה לראות את האדם שתעמוד מולו איביזה טורבו משופרת(או לא משופרת או קליאו ספורט וכו') או מזדה 3 2.0 "ספורטיבית" ויבחר במזדה בגלל ההתנהגות שלה, אני לא הייתי עושה את זה, זו דעתי .

היי, הייתה לי בעבר 307 XS, התנהגות פשוט ראויה לציון, מאוד אהבנו את הרכב, אז מה, אני אעדיף אותה(היא פינתה מהר מאוד מקום ללאון)

בכל מקרה אמרו זאת לפני ואגיד את זה גם: את מי זה מעניין?(שימו לב לשרשור המקורי שמר רעל הפנה אותנו ממנו לטובת ויכוח טיפשי)

בן

BENJ:

ROY:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...